Касперський і іже с нім

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Boris_Kiev, 8 січ 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Касперський і іже с нім

у мене ситуація навпаки. стояв касперський, казав, що все океу, поставив нод, виявив 6 вірусів, один з який я удаляв вручну, бо нод не міг. я так собі подумав, може і вірусів ніяких й нема, просто програма показує, що щось знайшла(це ж просто робиться).

• Подобається Подобається x 1
  2. syavych

syavych копач

То точно не про мене :)
    Тут багато залежить від версій того самого каспера. В нас на роботі вже n років стоїть корпоративний каспер (зараз називається Work Space Security) - жодного вірусу не пропустив (перевіряю в середньому раз в півроку іншими антивірусами). Вдома стояв звичайний KAV 6.0 (потім 7.0) - деколи міг і пропустити пару вірусняків, але серйозних проблем не було.

3. Espert

Espert Забанений!

syavych каже правду, все залежить від версії! Касперський Інтернет Секюриті поки що мене не підводив!

4. Koval

Koval New Member

Можливо і піратський пропускає, я купив AVP 7.0, поки що проблем не було, і ресурсів не багато їсть...

5. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

NOD32 + Agnitum Outpost Firewall - проблем 0 :radist:

• Подобається Подобається x 3
  6. Bear

Bear Well-Known Member

C самого початку був Касперський (3 версії)... Стояв собі, іноді віруси знаходив.. потім наступні версії. Потім був Нортон, але на довго не затримався... щось інтерфейс не сподобався та тріал закінчився, більш не відновив я його роботу у себе. Знову на Касперського перейшов. Вже нові версії почали якісь атаки блокувати. Програми підозрілі піддавати перевірці (іноді зовсім безпечні)... і мої нерви. Поставив NOD32. Мовчун мовчуном... тихенько собі працює, нізчого не репетує.. Здалося мені це мовчання підозрілим. Після нього поставив знов Каспа (6 верс.).. Так з ним після НОДУ сусіди мої думали. що свинарник я в себе завів. Таке верещання було. Більш НОД я не ставив.. небезпечно це - подумалося... Шостим Каспом задоволений був. Так, іноді безпечні проги визивають в нього підозри і він турбує мене цім... але то тіьки при перевстановленні Віновз. Ігнор лист Каспа щодо програм швидко наповнюється і все іде потім нормально... Щодо ресурсів.. так, жере... але не стільки, щоб сильно дошкуляти. ОТ 3-й пам'ятаю - то була повна жо..а. А тепер навчилися звільняти ресурси. І так він вже мені подобається, той Касп, що вже купив офіціальну версію, сьому. Поки не підводив. Але ресурси піджерає більше ніж шостий. То в нього еврістичний аналізатор... але його можна відключити.

Додано через 9 хвилин
    А той.. як його.. тест де НОД всі призи повигравав.. писали в газетах про це.
    Перед покупкою Каспа розглядав різні варіанти щодо вартості... Знайшов на сайті НОДу, про перемогу в конкурсі... І думаю собі.. може нафіг той Касп??? Ось вже НОД крутий, на світовій арені номер 1... думаю, дай знайду той конкурс, цікаво,яке ж місце Касп зайняв.. та й інші... з сайту ссилок нема, знайшов окольними шляхами.
    Дивлюсь - правда 1-е місце в НОДа... Потім придивився... А Есет (виробник НОДу) - то головний, чи генеральний спонсор конкурсу!!!! І все стало зрозуміло.. Отак от... Коментувати далі, мабуть, не треба. ..

Додано через 12 хвилин
    Згадав! "Вирус Бюлетень" той конкурс називається!

Додано через 15 хвилин
    А от і ссилки:
    http://www.virusbtn.com/conference/vb2008/index.xml
    http://www.virusbtn.com/conference/vb2007/index.xml
    http://www.virusbtn.com/conference/vb2006/index.xml
    Ну як же.. все ж таки Платінум спонсор...

7. Городецький

Городецький Well-Known Member

:o
    Нарешті я знаю людей, що купляють ліцезійне ПЗ!!!!! Це обов'язково треба запити ....

Вибачте, прохопилося ... :o

• Подобається Подобається x 3
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

9. Koval

Koval New Member

Дійсно потрібно )) це перший ліцензійни продукт який я купив і стоїть у мене на компі ))) хоч щось ліцензійне тепер є )))

10. sslonn

sslonn Well-Known Member

Жоден антивірус не забезпечує 100% захисту, ІМХО.
    Колись переставляв різні антивіруси один за одним для цікавості... кожен наступний за попередником знаходить нові віруси:)
    Причому не залежить від того платний/безплатний...
    А тести - всі вони проплачені як не одним спонсором то іншим;-)

11. bonapart

bonapart Well-Known Member

А в мене вже доить давно стоїть НОД. До ечі, без фаєрвола він попускає троха всякої бяки, але колись давно стояв Каспер - те саме було. Кілька місяців вже користуюся комбінацією НОД32+Агнітум Аутпост Фаєрвол Про версії 6.0.2172... За цей час - жодну бяку не пропутило (місяці 4). Єдина проблема - ключик до фаєрвола, знайшов робочий, але на обмежений термін, на 300 днів...((( До речі, Каспер - це штука для тих, кому не шкода ресурсів компа, НОД жре в кілька разів менше, і навіть вкупі зі стіною вони все одно жруть менше ніж один Каспер. До антивіруса полюбе тре ставити фаєрвол, бо толку мало буде.
    П. С. Ромко, він ті аваторки мабуть блокував як банери)))) В мене іноді теж малюнки блокує))) Та то не смертельно, там в настройках мабуть то діло поравляєтья;-)))

12. syavych

syavych копач

Ну так можна все в одному :) (див. нижче)
    Не заперечу, бо не пробував скільки жруть НОД+фаєрвол, але 10М на Kaspersky Work Space Security з вбудованими Анти-Шпіоном (Анти-Фішинг, Анти-Реклама, Анти-Банер), Анти-Хакером (він же фаєрвол), Анти-Спамом (справляється з спамом на ура, а в мене на роботі 10 поштових скриньок з середнім обсягом 100 листів в день на 1 скриньку) мені не шкода :)
    Для порівняння стояли анти-банер AdMunch + Аутпост Фаєрвол + якийсь анти-спам (не памятаю :)) = 20М жерли (без антивіруса).

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось нещодавно НОД вилаявся на трояна (Small Nar), я позначив "блокувати загрозу".
    Комп почало лихоманити.
    Зніс НОД, поставив Каспера.
    Той показав, які екзешники асоціюються з тим трояном і стер їх. Все одно комп то гальмував, то перезавантажувався.

( http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=262335&postcount=231
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=262688&postcount=54 )

Тільки коли вручну пройшовся через Regedit і поприбивав усі посилання на ті екзешники, комп став нормально працювати. Але Windows Media Player не запускається. Проапгрейдив 9-й до 11-го - все одно.
    Треба буде пройтися інсталятором винди.

14. syavych

syavych копач

А не простіше інший плеєр використовувати? ;)

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

От з цього можна було починати! :padonak:

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не завжди. На моєму офісному компі якійсь троян так побив усе, що стосується мережевих налаштувань, що 2 адміни ледве змогли змінити адреси ДНС і шлюзу. А потім все одно довелося робити Clear install винди. Деякі проги було втрачено.

17. Мирося

Мирося Well-Known Member

Максиме, а це що за програма Agnitum Outpost Firewall?
    Мені говорили, що бажано не тримати більше одного антивірусу.

18. Romko

То дуже файний фаєрбол.
    Але потрібно добре його настроїти.
    Я тепер відкрив для себе Оперу АС.до чого класна штука!
    Всьо вкупі і фаєрбол,і перекладач(з любої мови).Правда,на російську.Але я колись її в школі вчив(ги-ги,Степаничу:D :D :D ).

19. Мирося

Мирося Well-Known Member

А його десь можна скачати чи купувати треба?

20. Romko

Качати тут.
    А,почитати про неї тут.То про Оперу АС
    А про Agnitum Outpost Firewall,то пошукайте тут

а де твій аватар? :)