Касперський і іже с нім

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Boris_Kiev, 8 січ 2008.

1. tropico

tropico Well-Known Member

На останньому скріншоті слід розуміти, що роблять кожні з чотирьох опцій "Режима проверки". По дефолту стоїть Інтелектуальний, це якщо ви відкриваєте папку, навіть не виділяючи файл, каспер починає сканувати всьо шо є в ній згідно першого скріншота. При доступі, це коли ви як мінімум клікаєте на файл (виділяєте, або інша прога пробує до нього доступитись і т.д.), при Выполнении ну тут зрозуміло.

Останнє редагування: 28 чер 2012
    • Подобається Подобається x 3
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ZIK розповсюджує віруси?

Останнє редагування: 16 лип 2013
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Цікаво, сьогодні на фейсбуку теж таке фігурувало:)

• Подобається Подобається x 1
  4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ось що сьогодні мені принесли разом з комодо)))
    А вам слабо? )))

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а в тебе шо, нема антизвіра на компі?

---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

6. yasam

yasam Well-Known Member

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

8. yasam

yasam Well-Known Member

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ----------

Кабанчику, в мене троха коротший список вийшов.... :)

10. Capitoshechka

в мене все є. Ти мене не так зрозумів. Це мені принесли комп на лікування. А на компі отака краса. Там стоїть комодо і при цьому купа отого лайна. Це вже я його лікувати розпочав. За моїми розрахунками до 9-ї ранку лікування повинне закінчитися.

11. Capitoshechka

ну от... 250 грн здер. І скажіть що я після цього не падлюка )))))

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

13. yasam

yasam Well-Known Member

14. Capitoshechka

Нє, ну а шо, здря мій ноут усю ніч вірусню там ганяв? Сьогодні о 8.35 лише закінчив. Електроенергія + зношення різних механізмів. + експлуатація зовнішнього карману. Я, до речі, його за гроші купляв колись. Відбивати гроші треба чи ні? Я ж потратився всетаки...)))

15. liyama

liyama Well-Known Member

якщо компютер з потужним процессором то можна використовувати VirtualBOX :)
    тобто операційку встановити у акваріум який буде розміщений у вашій основній системі ,
    і пофіг що станеться в акваріумі - два кліка і в ньому нова чиста Операційка.
    ТАка собі " матрьошка" .
    ще уже добре зарекомендували себе Linux-и типу Ubuntu Mandriva...
    з антивірусів найкраще той на який є ліценція і який сумісний з + Outpost фаервол ( НЕ антивірус)
    це може бути Аваст , АВГ, Авіра + фаервол Аутпост завжди бажані платні версії + необхідно ВРУЧНУ самому настроїти сумісність = додавши папки фаерволу у виключення антивіруса і навпаки папки антивіруса у виключення фаеровлу = залежить від поєднання інколи друге не потрібне = всеодно все буде тупити :) .
    Каспер ? - дорогоооо, а загалом ніц не маю проти .
    будь-який дієвий антивірус тормозить вашу систему настільки добре наскільки добре працює , чи краще працює = бореться з вірусами = тим сильніше тормозить. Вихід або ЛІнукс, або VirtualBOX, або розум хорошого досвідченого юзера щоб не ходити на ліві сайти і не качати всяку фігню з інету , ну ще допоможе SSD диск для Віндовса від 700 грн

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А хто казав шо Каспер платний?

17. Laozi

Laozi Well-Known Member

Як видалити Каспера, який під паролем адміністратора (живого)? В безпечному режимі не виходить.

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

спитайте а адміна (живого)

і для чого видаляти каспера? не розумію.....

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо він протермінований і не крякнутий... не дає жити: постійно віркси неіснуючі знаходить.

20. liyama

liyama Well-Known Member

нуууу блін...наламати завжди можна , а потім рогрібати хто буде ? і що потім ставити ? без пароля Живого адміна ? хочаб ОС вказали би точно . На то він і адмін - якщо на роботі принести з собою ноут ,

а де твій аватар? :)