Касперський і іже с нім

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Boris_Kiev, 8 січ 2008.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

кіко то куштує? ше м ні разу не платив але колись все одно настане день і тре буде заплатити
    кстаті,о птічках,ключ який нині забанили, відпрацював без малого три місяці

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

тут купував http://safezone.ua/product/kaspersky-internet-security-2012-2-desktop-1-year-base-digital.html
    там виходить дешевше, ніж якщо на офіційному сайті брати. Електронна ліцензія (не диск в коробочці, а просто отримуєш ключ) на 2 комп"ютери 340 грн на рік.

Потім продовження наступного року буде дешевше, 220 грн.

• Подобається Подобається x 1
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а на один? мені на два нафік не тре

4. MARTINI

шукайте напарника :)

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а,ше покористуюсь на холєву,а вже як притисне....

6. MARTINI

до речі, слід мати на увазі, що ліцензія на два комп"ютери ОДНА, тобто це один ключ, який просто дійсний на два компи. І його термін дії починає відраховуватися від моменту активації його на першому компі. Якщо активувати ключ на одному компі 1 липня, а на другому 1 вересня, то він на другому компі все одно закінчиться 1 липня наступного року.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Забийте на того Каспера, то єк на КАМАЗі дітей возити. Зайдіт на російському торренті в розділ бесплатних антивірусів і виберіт єкий хочете, по функціоналу навіть не помітите різниці. Я вибров ClamWin, не задовбує рекламов - і супер.

8. tropico

tropico Well-Known Member

2 роки без антивірів, тільки COMODO Firewall. Де у вас ті віруси беруться? Нормальний браузер (тут по безпеці браузерів одне з найкращих обговорень), сімірка/вісмірка (або MacOS) з включеними апдейтами і UAC, та й все. Накрайняк халявний чудовий Microsoft Security Essentials.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Він чудовий лиш єкщо Windows на ліцензії.

10. tropico

В мене в самого ліцуха, але я вас прошу... двома кліками і двома ребутами робиться ліцензійна (бутлоадер поміняється, але ніхто нічого ніколи ясно що не замітить), а хто менше панікує, той біос прошиє за 5 хвилин з флешки чи диску з SLIC2.0 і просто встановить собі сертифікат, після чого вінда стає 100% ліцушною.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, все за 5 хвилин, єк 2 пальці об асфальт, шо ж ви на ліцензію тогди перейшли?

12. tropico

Може тому що вона того варта? Сімірка.

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а чо забити? він добре працює

я взагалі не бачу реклами іно чось видно зверху той ех.уа і всьо

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В мене стойов раз. Його процес читання з диску паралізувов хвилин на 10 при включенні.

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Dzeko,то тре компутера мінєти, каспер ту ні до чого
    я не помічаю коли каспер прцює,як працює,і не виджу коли оновлюїсі,комп як працював так і працює без напряга

• Подобається Подобається x 2
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Кожен випадок - індивідуальний. Але в Касперського слава іще та. Коротше мені не подобаєсі.

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

поставте си вотово http://zillya.ua/products.html
    він не напрягає компа

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Зіллє - то смішне якесь. По тестам результати погані. Я би Avirу поставив, але безкоштовна версія банерами задовбує.

19. tropico

Яка слава? Я на ньому сидів з 2006 до 2009, ніразу не пропустив заразу, хоча це були часи Windows XP і великої локалки, де велика частина компів була інфікована троянами і "атакувала" всьо шо виділа. Якщо ви натякаєте на тормоза, то це все фігня, бо зайти в настройки Файлового антирвіуса, і змінити 2 чи 3 опції, і він стає незамітним в системі. А якщо поставити вінт SSD, так взагалі...

20. MARTINI

а поділіться мудрістю або киньте лінком

а де твій аватар? :)