кіко то куштує? ше м ні разу не платив але колись все одно настане день і тре буде заплатити кстаті,о птічках,ключ який нині забанили, відпрацював без малого три місяці
тут купував http://safezone.ua/product/kaspersky-internet-security-2012-2-desktop-1-year-base-digital.html там виходить дешевше, ніж якщо на офіційному сайті брати. Електронна ліцензія (не диск в коробочці, а просто отримуєш ключ) на 2 комп"ютери 340 грн на рік. Потім продовження наступного року буде дешевше, 220 грн.
до речі, слід мати на увазі, що ліцензія на два комп"ютери ОДНА, тобто це один ключ, який просто дійсний на два компи. І його термін дії починає відраховуватися від моменту активації його на першому компі. Якщо активувати ключ на одному компі 1 липня, а на другому 1 вересня, то він на другому компі все одно закінчиться 1 липня наступного року.
Забийте на того Каспера, то єк на КАМАЗі дітей возити. Зайдіт на російському торренті в розділ бесплатних антивірусів і виберіт єкий хочете, по функціоналу навіть не помітите різниці. Я вибров ClamWin, не задовбує рекламов - і супер.
2 роки без антивірів, тільки COMODO Firewall. Де у вас ті віруси беруться? Нормальний браузер (тут по безпеці браузерів одне з найкращих обговорень), сімірка/вісмірка (або MacOS) з включеними апдейтами і UAC, та й все. Накрайняк халявний чудовий Microsoft Security Essentials.
В мене в самого ліцуха, але я вас прошу... двома кліками і двома ребутами робиться ліцензійна (бутлоадер поміняється, але ніхто нічого ніколи ясно що не замітить), а хто менше панікує, той біос прошиє за 5 хвилин з флешки чи диску з SLIC2.0 і просто встановить собі сертифікат, після чого вінда стає 100% ліцушною.
Dzeko,то тре компутера мінєти, каспер ту ні до чого я не помічаю коли каспер прцює,як працює,і не виджу коли оновлюїсі,комп як працював так і працює без напряга
Зіллє - то смішне якесь. По тестам результати погані. Я би Avirу поставив, але безкоштовна версія банерами задовбує.
Яка слава? Я на ньому сидів з 2006 до 2009, ніразу не пропустив заразу, хоча це були часи Windows XP і великої локалки, де велика частина компів була інфікована троянами і "атакувала" всьо шо виділа. Якщо ви натякаєте на тормоза, то це все фігня, бо зайти в настройки Файлового антирвіуса, і змінити 2 чи 3 опції, і він стає незамітним в системі. А якщо поставити вінт SSD, так взагалі...