У складі союзу республік які формально в будь-який момент могли вийти зі складу СРСР. дивимося 1948-1978 був але після 1978 він був адміністративною одиницею в межах УРСР
Жажду услышать о боях именно в Ивановой Долине. С документальным подтверждением. Открывайте, шановний, Лiтопис УПА - и шкуайте....
Да, у вас, кримчаків, по-любому. ---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:33 ---------- Самі собі шукайте. Не борзійте, добре? Дай доказ - на. Ні, не годиться - сам тоді шукай.
Вам ли говорить об этом? Вы ещё четко не ответили ни на один поставленный мною вопрос и аргументированно не опровергли ни одного моего поста!
Ну значить ви доросла людина, а якщо ви доросла людина, то поводьтеся по-дорослому. Я вам дав 8 цитат, а ви підленько вибрали одну без дат і подробиць і тицяєте мені її. Це означає що вам факти не потрібні, вам потрібен процес спростувань і звинувачень.
Навколо чого вести дискусію? Навколо хворої уяви автора цієї карти. ---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:45 ---------- Ви за всіх не розписуйтесь
Об этом поподробнее, пожалуйста! Да только за аренду Севастопольскоой Военно-Морской Базы Россия перечисляет более 150 000 000$ ---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ---------- Это не я, это монголо-татары более двух веков расписывались на наших предках...:sex: ---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ---------- Что в ней не правда? Пожалуйста, аргументированное опровержение!
Да, только. Тільки до чого тут оренда? Оренда - це ж не підприємство. До якої сфери економіки оренда належить? Це все-одно що головна галузь економіки Куби - база Гуантанамо. Ну на ваших же. Звідси і жага до світового панування, я ж казав.
Карабіне, тут справа глибше ніж "буквар". Ріжки (Claviceps purpurea); Житні ріжки, матка, маткові ріжки, спориння; спорынья пурпурная Паразитичний гриб класу сумча*стих грибів (аскоміцетів), що уражує зав'язь деяких злаків. Застосовувалося в акушерській практиці. З алкалоїдів ріжок видобувався LSD, через що ріжки були заборонені до розповсюдження в аптечних мережах ссср.
І через це дата "09.05.1945" - чисто понтова. Війна тривала до 1955 року, поки совок не злив воду і від безвиході не оголосив амністію. Який народ Європи ще чинив такий спротив? Отож.
Молчи, бессмысленный народ, Поденщик, раб нужды, забот! Несносен мне твой ропот дерзкий, Ты червь земли, не сын небес; Тебе бы пользы всё — на вес Кумир ты ценишь Бельведерский. Ты пользы, пользы в нем не зришь. Но мрамор сей ведь бог!.. так что же? Печной горшок тебе дороже: Ты пищу в нем себе варишь.