Карта поляка

Discussion in 'Ти маєш право...' started by Авто дубіфікат, Jul 7, 2008.

1. Witalij Gl

Witalij Gl Member

Все знайшов, все зробив.

2. Andrianbanach

Andrianbanach New Member

Доброго дня! був на розмові з консулом.....враження не з приємних!!! всіх у черзі по 2 -3 рази відправляють так би мовити документи переробляти!!! жаш....
    Спиравля на бабцю, вона в мене полька! є старе свідоцтво батька СССР! де це зазначено. Пану консулу виявилось цього за мало!
    по рівнь польської В1.
    Одним словом послав мене ..... за документати у РАГС!!! витяг з свідоцтва про шлюб бабці з дідом тобто зміна прізвища, далі витяг з свідоцтво батька, я ще навсякий випадок зробив нове свідоство про народження своє! ще за бажав фото книги де зазначено що моя бабця полька !!!!!! а вона з Житомира!!!! КАРОЧЕ.........
    Висновок дають тим хто польску знає як рідну!!!

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

ого!

4. mbereg

mbereg Member

Доброго дня!
    Хочу запитати тих хто здавав на карту останіми місяцями у Львові -
    реально дозвонитися і записатися? чи немає місць?
    скільки часу було між записом і співбесідою?
    скільки приблизно тривала співбесіда?
    що питали?

По документам в мене все добре, в свідоцтві про народження - мама полька, мову знаю, з історією правда трохи напряжно... Чи варто з тим починатися?

5. mbereg

mbereg Member

ніхто не здавав?(((

6. Andrianbanach

Andrianbanach New Member

Здавай 15 січня! Все добре!!! Дуже приємна і мила бесіда!! Записатись реально, я 2 дні звонив і дозвонився, тупо наберав без перестану по 1-2 годині.
    Якщо знаєте мову то отримаєте карту!
    Коли я був на співбесіді то записували на травень, зараз думаю липень серпень.
    Часу було : перший раз 6 місяців, 2 раз - 2 місяці.
    Варто в память своїх предків.
    Гадаю вас забракую так як і мене і більшість перший раз. В консульстві просять витягі з свідоцтва і інших документів.
    Чим більше буде док. тим більше шанс.

7. Andrianbanach

Andrianbanach New Member

Якщо
    Ви неправі, читайте уважо Ustawę o karcę polaka!!!!!!

8. yuriykachak

yuriykachak New Member

Доброго ранку, шановні. Маю запитання до Вас: в українському паспорті моєї бабусі записано наступне місце народження - с. Терепча, Санапський р-н, Польща. Наскільки реально на такій основі отримати карту поляка?

9. yuriykachak

yuriykachak New Member

10. yuriykachak

yuriykachak New Member

тут хто-небудь взагалі буває?:cry:

11. Patrick

Patrick Well-Known Member

Бабиного зятя троюрідна невістка ...
    Цікаво - люди що так усердно стараються дістати цю карту чують себе поляками?
    А якби Польща була таке як Україна , а Україна така як Польща (економічно і політично) , то теж би так багато бажаючих було з українського боку?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

хіба ви не знаєте як то сі робе?

13. yuriykachak

yuriykachak New Member

І на тому спасибі. Тепер хоча б відомо те, що хтось тут таки буває.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. mbereg

mbereg Member

добре знаю, цікава була ситуація що зараз там робиця, а заодно і зрозумів що форум тут єлє дихає))

15. Spiker

Spiker New Member

Доброго дня чи є якась інформація стосовно поправок до карти поляка (фінансова допомога в розмірі 5400 євро на кожного члена сімї при виїзді в польщу на пмж , після року проживання автоматичне отримання громадянства, курси польскої .) чи їх уже затвердили ? і коли вони вступають в дію.

16. Spiker

Spiker New Member

Чи є якась інформація стосовно поправок до карти поляка (фінансова допомога в розмірі 5400 євро на кожного члена сімї при виїзді в польщу на пмж , після року проживання автоматичне отримання громадянства, курси польскої .) чи їх уже затвердили ? і коли вони вступають в дію.

17. Witalij Gl

Witalij Gl Member

Зміни до закону у питанні фінансової допомоги вступають в дію з 1-го січня 2017 року.

18. IvanKoN

IvanKoN New Member

До 18 можна оформити без співбесіди для дитини. Далі - тільки самому. Співчуваю)
    Тут детально описано: Карта Поляка для детей до 18 лет: как получить, документы, заполнение

19. IvanKoN

IvanKoN New Member

Не з 1 вересня часом?

20. Witalij Gl

Witalij Gl Member

Ви читати вмієте? Зміни до закону вступають в дію з 2-го вересня. А зміни щодо фінансової допомоги та те що воєвода теж буде мати право приймати документи на Карту Поляка - з 1-го січня 2017 року.

а де твій аватар? :)