Привіт всім, в мене є питання: якщо мій прадід служив у польській армії, чи маю я якесь право на карту поляка і можливо якщо хтось знає де можна знайти архіви війська польського? Наперед дякую
karta polaka vs karta stalego pobytu Привіт. напишіть хто знає які переваги і недоліки тієї і тієї карти. Бо маю карту поляка і незнаю чи варто робити побиту тільки заради того щоб не відкривати візу і купувати нерухомість.
Народ, концерт по видачі карти поляка закінчився півроку назад. Нині розмовляв з компентентними людьми. Тепер отримати карту поляка дуже важко через масові зловживання. Тепер, щоб отримкати карту поляка потрібно довести, що маєш польську кров. Спочатку розізлило, а потім подумав: от поляки молодці! Не так, як в нас, отримати паспорт українця кожен пес може, мало того, що отримати, щей по-своєму гавкати вимагає. ,Що цікаво, ніхто поляків не називає за це націоналістами... видно, москалі далеко, а лохів мало.
Привіт. У 2011 році я перетинав кордон Польщі у мене була віза на 14 днів я перетнув але не повернувся. на візі немає штампа повернення. я зможу отримати карту поляка?
Звичайно, якщо польський "страж погранічни" виявить вас, то він вам дасть і карту і поляка, хочете ви того, чи ні.
треба ввести обмеження. Громадянами України можуть бути ті, які проживали до 1939 року. Це для західних земель. Для центральних та східних - 1917 рік. Отоді пес не зможе. Тобто проживати може, але голосувати, бути вибраним, чи при владі - ні. От гляньте. Десь тут прозвучало: в Україні проживає 8 млн. росіян. Супер! Якщо вони росіяни - самі визнали. Хай живуть, але без громадянства.
Тобто ми з Вами в громадяни вже не потрапляємо. Хіба отой космацький вісімдесятирічний Симчич... Так я зрозумів? А за лінією Керзона вже мабуть і не знайдеш претендентів ...
Василю, ну як вам сказати... для вас хай буде так. ---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ---------- не важливо де служив ваш дідо, хоть в Африці. Польська кров є?
Шановні співрозмовники!!! В мене таке питання, можливо в когось є відповідь...Де можна отримати потрібні документи, тобто підтвердження польського коріння, можливо в якихось архівах,Яких????? Під час операції Вісла 47-го могодіда та прадіда переселили на тереторію західної україни, половина родини благополучно живе в польщі, частина в Україні спільний прадід нажаль помер давно, документи не збереглись....Чекаю на пораду.Дякую, що читали це,дякую замайбутню пораду!
я просто не спілкувався з прапорщиками. ---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ---------- Прошу пана, ви погано читаєте що я написав. Який толк від того, що була операція Вісла? У мене теж є операція Вісла. Питання в іншому: польська кров. Неважливо, жив хто з ваших родичів в Польщі, чи ні. Ви повинні довести, що хтось з ваших родичів був поляком. То в Україні - прожив пару років і вже ти українець.
Даремно Ви так... А Ваше IQ вище за їхнє? Якщо не секрет, то скільки? Чи під словом "армійське" Ви маєте на увазі не числове значення, а щось інакше? Поділіться.
Василю, почитайте назву теми. ---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ---------- Чого даремно? Питання задаєте, як дєцкому садіку.
Бо не зрозуміло поєднання в одное ціле проживання до 39-го року, військове звання "прапорщик", до громадянства України. Намагаюсь зрозуміти...
Привіт. напишіть хто знає які переваги і недоліки карти сталего побиту. Бо маю карту поляка і незнаю чи варто робити побиту тільки заради того щоб не відкривати візу і купувати нерухомість.