Карта поляка

Тема у розділі 'Ти маєш право...', створена користувачем Авто дубіфікат, 7 лип 2008.

1. Привіт всім, в мене є питання: якщо мій прадід служив у польській армії, чи маю я якесь право на карту поляка і можливо якщо хтось знає де можна знайти архіви війська польського? Наперед дякую

2. heap

heap Member

karta polaka vs karta stalego pobytu

Привіт. напишіть хто знає які переваги і недоліки тієї і тієї карти. Бо маю карту поляка і незнаю чи варто робити побиту тільки заради того щоб не відкривати візу і купувати нерухомість.
    :)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народ, концерт по видачі карти поляка закінчився півроку назад. Нині розмовляв з компентентними людьми. Тепер отримати карту поляка дуже важко через масові зловживання. Тепер, щоб отримкати карту поляка потрібно довести, що маєш польську кров. Спочатку розізлило, а потім подумав: от поляки молодці!
    Не так, як в нас, отримати паспорт українця кожен пес може, мало того, що отримати, щей по-своєму гавкати вимагає.

,Що цікаво, ніхто поляків не називає за це націоналістами... видно, москалі далеко, а лохів мало.

• Подобається Подобається x 2
  4. qwer88

qwer88 New Member

Привіт. У 2011 році я перетинав кордон Польщі у мене була віза на 14 днів я перетнув але не повернувся. на візі немає штампа повернення. я зможу отримати карту поляка?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звичайно, якщо польський "страж погранічни" виявить вас, то він вам дасть і карту і поляка, хочете ви того, чи ні.

• Подобається Подобається x 2
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

То певно пес винен...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

треба ввести обмеження. Громадянами України можуть бути ті, які проживали до 1939 року. Це для західних земель. Для центральних та східних - 1917 рік. Отоді пес не зможе.

Тобто проживати може, але голосувати, бути вибраним, чи при владі - ні.

От гляньте. Десь тут прозвучало: в Україні проживає 8 млн. росіян. Супер! Якщо вони росіяни - самі визнали. Хай живуть, але без громадянства.

• Подобається Подобається x 1
  8. VasMT

Тобто ми з Вами в громадяни вже не потрапляємо. Хіба отой космацький вісімдесятирічний Симчич... :)))
    Так я зрозумів? А за лінією Керзона вже мабуть і не знайдеш претендентів ...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василю, ну як вам сказати... для вас хай буде так.

---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

не важливо де служив ваш дідо, хоть в Африці. Польська кров є?

10. VasMT

А для Вас? Чи у Вас карт-бланш з ВВІРу?

11. Blazhevskyy

Blazhevskyy New Member

Шановні співрозмовники!!! В мене таке питання, можливо в когось є відповідь...Де можна отримати потрібні документи, тобто підтвердження польського коріння, можливо в якихось архівах,Яких????? Під час операції Вісла 47-го могодіда та прадіда переселили на тереторію західної україни, половина родини благополучно живе в польщі, частина в Україні спільний прадід нажаль помер давно, документи не збереглись....Чекаю на пораду.Дякую, що читали це,дякую замайбутню пораду!

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

я просто не спілкувався з прапорщиками.

---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

Прошу пана, ви погано читаєте що я написав.

Який толк від того, що була операція Вісла? У мене теж є операція Вісла. Питання в іншому: польська кров.

Неважливо, жив хто з ваших родичів в Польщі, чи ні. Ви повинні довести, що хтось з ваших родичів був поляком.

То в Україні - прожив пару років і вже ти українець.

13. VasMT

А прапорщики персони нон-грата і заразні? Чи вони всі заслані? :)))

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

у них айкю армійське

15. VasMT

Даремно Ви так... А Ваше IQ вище за їхнє? Якщо не секрет, то скільки? Чи під словом "армійське" Ви маєте на увазі не числове значення, а щось інакше? Поділіться.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василю, почитайте назву теми.

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ----------

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

18. VasMT

19. qwer88

qwer88 New Member

Розтолкуйте вами на писане - я щось не розумію? Дякую за відповідь

20. heap

heap Member

Привіт. напишіть хто знає які переваги і недоліки карти сталего побиту. Бо маю карту поляка і незнаю чи варто робити побиту тільки заради того щоб не відкривати візу і купувати нерухомість.

а де твій аватар? :)