Що, не получається по сценарію? ))) Сидіть в своїй темі рівно і не пхайтеся між православних і "уніатів" /як Ви вже кілька разів наголосили/. Тоді і я тут буду тільки фотки лайкати;
Сьогодні подивився, що робиться у світі по інтернету, а потім порівняв те, що я бачу навколо себе... можете порівняти самі і задуматися, чому так? View: https://youtu.be/9ED54WOb4r0 Частіше дивіться на небо... там і буде відповідь. Звісно тім, хто не дуже захоплений на догматах. Я от хрест і тризуб побачив. А більше ніхто... Значить то мені і було дано ті знамення.
О, тишина... А то Подивиться він... Сидіти і не рипатися! зі Ішь ти... Ще один непочинатий проповідник знайшовся))) О, щось мого тіпа зємєлі не видно, також проповідник невфігенний ;
Здійснюю сходження на скелі Довбуша. Водоспад під скелями Присів юшки попоїсти. От залізу на скелі і покажу Житомиру щось))
Скелі Довбуша Хочу нагадати, що паралельно йде трансляція на антиукраїнський канал, відповідно до їхнього менталітету). І хоч їх вже навряд чи переробки, як деяких тутешніх, але як казав Володимир Ільїч, треба використовувати будь яку трибуну для слова правдьі), щоб відібрати у них основу для фундаменту. І от сиджу в Стрию та їм картоплю фри с часночньім соусом
З Болехова їхати до повороту на Бубнище. Тут є поляницький водоспад, а який під скелями, вже показав. До скель 3 км вгору. З перепочинком дві години спокійної ходи Під сосною на скелі наче зображення лева. Вікі пише, що є солярні знаки... Я забрався наверх і помолився сонцю, Отцю нашему і творцю, без якого не було б життя. Щоб не вертатися назад, пішов стежкою на Труханів. Там є ще дорога лісова, але стежкою виходимо на крайню точку села, звідки йде автобус о 18.30. Хоча там заробляють люди тим, що возять кіньми людей з Труханова по дорозі. Так як вже темніло після 15 години, то я за 20 хвилин майже збіг з гори. Трішки жутко було йти з загостреною палицею( Хоча пишуть, бо на бурих ведмедів полювати заборонено))
Карпатський трамвай Розпочинається від Вигоди вздовж річки Мізунки, протяжність діючої екскурсії 13 км. Швидкість до 25 км/год. Тривалість із зупинками 4 години. Початкова зупинка Бойки з коломийками "Джерело" карпат. Зруйновано десь у 2009 році зливо і більше не відбудовували. Мізунський водоспад Я тільки на "пробу" трішки))
Була я раз на екскурсії "Стежками Олекси Довбуша". Три молоді дівчини-екскурсоводи заспівали нам разом наприкінці екскурсії пісню про Довбуша, яку як вони сказали, співають навіть на весіллях. Отож вона мені здалася знайомою. На ту екскурсію ми попали з туртабору "Ворохта", де відпочивали одного разу в вересні. Незабутні враження!Кожного вечора за вечерею ми записувались на екскурсію, чи на актив, чи на суперактив (приклад суперактиву - підйом на Говерлу). Незважаючи на моє дуже спортивне минуле на Говерлу підійматись я не ризикнула, бо той вересень був дуже жаркий і підійматись спочатку треба було по Говерляні, а там підйом вверх під 45градусів...а чоловік пішов - потім футболку його можна було викручувати, сухого місця не було). А ми на них дивилися в біноклі з гори Пожежевській, з метеостанції, де нас пригощали карпатським чаєм. З задоволенням ще б туди не раз поїхала! Всі екскурсії і походи були бомбезні, при тому що відпочинок був одним з найдешевшим в моєму житті.
Ще шліфанемо скелі Довбуша. Болехів. Поворот на Тисів Поворот на Бубнище та скелі Перепочинок Дістався до скель...
Східниця Чистеньне приємне містечко. Джерел мінвод багато, різноманітні та розкидані на значні відстані для курортників. Тому набирають баклажки і п'ють вдома. А такі, як я, беруть із собою в дорогу) Ратуша сільської ради робітників, селян і рієлторів) Типу бюветів. Доступ вільний і необмежений відпуск води. Є вказівники. Доволі багатий інформаційний простір для відпочиваючих пенсіонерів, нестаріючих любителів скандинавської ходи та роверної активної молоді.
Трускавець Змінилося місто з часу мого останнього візиту у 2010 році. На краще, в плані відбудови. Це було вчора, а сьогодні взагалі тиша і чистюсіньке небо. По вечорам слухаю органну музику в костелі РКЦ Орган Карамельки
Вчора був у "Форельнику". Не хочу платити 180 гривень за екскурсію. Пішов пішки. Не буду повторюватися, тому даю посилання на фото на іншому сайті. Там можна прочитати з моїх думок, що найшли за час мандрівок. Чому не тут? Тут мало хто цікавиться подібним, бо українці вважають себе правими майже у всьому, і нещасними, і обділеними, а ще розумними і обдарованими... Не нація, а золотий злиток у пилюці) Тому пишу послання для грішників, а святі нехай самі себе рятують).
Прогулянки по Трускавцю Церква Покрови Богородиці Вивчаю тури по Карпатах. Жовтим позначено вже відвідані. Ще тут немає монастиря Гошева та Манявського скіту.
Дрогобич Погода пасмурна, але дощу немає. І це здорово! А знака Ядрогобич немає)))) інший такий собі, але пройде)) Цікаве, живе, старовинне, релігійне містечко. Церков багато, на кожному кроці. ПЦУ, УПЦ, УГКЦ, РКЦ, А7Д тощо. Ах, да, велика хоральна синагога) Старе місто віддано приватним підприємцям. Наступний допис буде про скульптури, пам'ятки і пам'ятники. Цей Юрій Дрогобич незапланований. Але ж не видаляти, якщо трапив)
Памятки Дрогобича Воїну АТО, що повернувся... Степану Бандері у парку імені С.Бандери. Цікаве рішення... Цей знак, Бруно Шульцю, не знайшов на будинку біля парку С.Бандері. Він виявився на тротуарі... Иоанн Павло 2-й Жертва совєтов. Катівня знаходилася у теперішньому педагогичному інституті. Фото у попередньому дописі біля жовтого храму УГКЦ. В тому храмі гарна скульптура. Хрещення Ісуса Христа Іоанном Христителем. Я так гадаю... До речі, Ісус склонив тільки одне коліно. Воїн світла... Шкода, що мало часу, особливо зараз осінню, щоб більше обстежити навколо, а ще треба відвідати важливе святе місце. День світлий коротний. Але ніхто не пропонує завітати в гості, а набиватися не хочу(
Фото з Дрогобича Тож останні фото з Дрогобича: Біля церкви УГКЦ усипальня Господа Служба в ПЦУ. Тепер біля входу томас всюди. Верх РКЦ Знову кафедральний собор Пресвятої Трійці УГКЦ Духовні семінарії Благоустрій навколо місцевої ратуші.