Відповідь: Карпати Абсолютно згідна!!!!! Якщо підніматись від Заросляка: на Говерлу, усі йдуть через Говерляну, а щоб дійти до водоспаду, то перед "стандартним" підйомом, як тільки відійдета на метрів 300 від Заросляка, є вказівник вліво-він один! Всі інші стежки йдуть прямо догори. Тож повертаєте за ним, а далі стежка губиться... Найкращий "гід"-річка Прут!!! Йдіть "по" ній, вона витікає з водоспаду-не помилитесь. Ми так йшли, правда де-не-де такі хащі!!!!!! Та і шум почуєте! А як йти по звичайній стежці, кудою ведуть екскурсоводи, то за гарної погоди, побачите водоспад зліва! Це варто побачити...
Відповідь: Карпати Недалекі карпати Гребенів... не знаю чому, але для мене найзатишніше місце... Вчора їздили... Додано через 5 хвилин Почали збиратись хмарки...та дощу так і не було... Додано через 10 хвилин А потім заїхали на водоспад Камянка
Відповідь: Карпати Щось не подобається ця тема нікому Вдруге поїхали в Корчин, щоб таки знайти водоспад Гуркало... Водоспад, який багато людей оминають і не можуть знайти, насправді не так тяжко знайти... Якщо когось зацікавило-надрукую дуже детально, як його знайти йдучи з Корчина ... бо якщо йти через Сколе то набагато тяжче знайти... От він - красень! А то краєвид з Парашки! З погодою нам справді пощастило...
Відповідь: Карпати Був на Шипоті, вирішив викласти фоти. Враження суперечливі - природа, погода +; ціна доїзду і свято - . Отож фото :
Відповідь: Карпати О, Шипіт!! Шкода, що залишився негатив від святкування.. Я колись дуже файно провела час на Купала на Шипоті.. Хоч і природи не побачила, водоспаду і купальської ватри теж, не до того було :shy: Але було файно Там на Купала панує особлива атмосфера, хоч і не на 100% всім підходить, але можна щось для себе знайти.. Багато було людей цього року? Чим Тобі свято не сподобалось?
Відповідь: Карпати Ну та якщо ватра до заходу сонця прогоріла, то взагалі - ФЕ. Минулого року значно пізніше запалювали. А тут світло, а вже стояки файно горіли.
Відповідь: Карпати Яка краса!! Ті всі фото!!! я не можу налюбуватись!!! І це все наша Україна!!! Ніколи не їздила в гори з компанією, ніколи не ночувала в палатці, і навіть не сиділа в палатці, тільки й всього, що з дитинства багато разів їздила з батьками на автівці в Східницю і троха далі,в Підбуж, в Кропивник. Тільки ті краєвиди бачила. Дуже хочу поїхати на Скали Довбуша, в Тухольку, і туди, де ті всі фото зроблені. Але, на жаль, не маю знайомих, які б так їздили і навіть не маю ніякого для цього обладнання (рюкзак, спальний мішок і ін). А ще хочу в Яремче (була там ще в 6 років з батьками і нічого не пам'ятаю). Вчора по Львівському телебаченні йшла передача присвячена Володимиру Івасюку (хто не знає - автор пісень "Червона Рута", "Водограй" і ін), йому мало б виповнитись 60 років. Тепер я розумію, що його надихнуло на створення таких гарних пісень - тексти і музика, які надихнула та пречудова карпатська природа, та краса, ті смерічки і водоспади!!!!!
Відповідь: Карпати Мій цьогорічний відпочинок(відпустка) : це ми ще прямуємо на Шипіт(водоспад), туманець стоїть : А тут ми вже біля водоспаду : Троха пейзажів : А на тих двох видко, як ліс повирубували : Це ми вже на Великий Верх зайшли і відпочиваєм : я із паспортом я і мій новий друг метелик (біля носу під оком сів) Далі похід по хребті до другої вершини Стій : Я на Стої : Знову гори : Ось так
Відповідь: Карпати То був похід десь до 11 годин, дуже сподобалось. Хоч тепер увесь час попереджають про шторм та погода була супер. Також у горців(у тих хто збирає чорницю) купили і наїлися з другом так що навіть на Стої і не обідали. А так ще купа розваг і природа у решту днів мого відпочинку.
Відповідь: Карпати Греко-католицька церква в селище біля Сваляви (склероз - забув як зветься) Замок Шенборнів