Карпати у групі "смерті"

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Templar, 27 сер 2010.

1. hunter

hunter мандрівник

Replikatorе, якщо в\ні в що не вірити, то нічого і не буде.
    питання: якщо б вчора на матч прийшла 1-3тисячі людей - рахунок би був такий самий?

2. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Вболівала за Карпати,але Севілья все ж забила.Карпати грали реально добре,тільки в суперника захист броньований,та й пропустили такий тупий гол...Одним словом,формула така:
    Житіє як доміно:
    В тебе завжди дупель-пусто.
    Ходиш голий, як сокол.
    "Карпати" програли в футбол.

А життя - один обман.
    В кишенях павутина, в голові туман.
    Другий тиждень пив тріхопол.
    "Карпати" знов програли в футбол.

Приспів:
    Пращайте баби, папіроси.
    Василь прийняв смертельну дозу ковбаси.
    Пращайте баби, папіроси.
    Скоро, скоро вже ми побачимо Христа...

Телевізор весь день горить,
    Якийсь Сосун говоре: "Вош енд Гоу,
    Снікерс, Баунті, Стіморол..."
    "Карпати" програли футбол.

Продав меблі, замість ліжка матрас,
    Стидуха тьолку в хату привести.
    Жив, короче, шо голімий монгол.
    "Карпати" знов програли футбол.
    Брати Гадюкіни

• Подобається Подобається x 2
  3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я якийсь "нещасливий талісман" для Карпат:wacko:...тільки виберуся на гру - програють:dntknw:...неходитиму більше...:pardon:

4. Replikator

Replikator Well-Known Member

Віра тут не до чого! Карпати не грають "як останній раз", тому й постійно програють. Безумовно, є ще багато різних факторів, що впливають на неконкурентноздатність Карпат у порівнянні, навіть, із командами з їх групи.
    Власне про це я писав на початку теми, коли точно спрогнозував хід подій у групі. Карпати ще не доросли до європейського рівня! Хай тішать своїх вболівальників час від часу, але навіть третє місце ЧУ Карпатам не доснаги!:tongue:
    Щоб зрозуміти причини невдач, треба звернутися до Ігора Євстаховича Кульчицького. Він знає, який насправді "карпатівський ДУХ" і як вигравати через не можу!!!!

5. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Так, дійсно, "Карпати" стали "хлопчиками для биття" в своїй групі. Хоч я, чесно кажучи, не думав. Ні ну, можна зайняти остання місце, але "показати зуби", допустиим, виграти 1 матч, 1-2 звести в нічию і нинішнім "Карпатам", впевнений, це було під силу... але... програли, думаю, в першу чергу, в психологічному плані "перегоріли". Так, звичайно "Севілія", "Борусія" звучить грізно, але там грають звичайні люди-футболісти з якими можна і треба грати, боротися і вигравати (хай не вигравати групу, бо досвіду ще малувато, будем реалістами, але вигравати окремий матч-два, а не "складати крила"). Думаю, якби карпатівці у всіх матчах грали б так як з "Галатасараєм" то здобули б бодай 1 очко в групі (хоча, "ще не вечір", але з такою "грою", яку демонструють львів"яни в єврокупках їм це далеко не світить, навіть "Дебрецен", виглядає не так приречено). Невже, "пройшли в групу" і розслабилися? А як же очки для коефіцієнту УЕФА???

Останнє редагування: 5 лис 2010
  6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Мають карпатОвці реальний шанс взяти хоч одне очко.
    В Дортмунді Боруссія, яка рве всіх і вся в Бундесі, буде намагатися не отримати поповнення в лазарет і заб"є на Європу - їм головніше на даному етапі бундесліга.

7. ParubokRapid

ParubokRapid Active Member

ну здавалось, що Борусія недако втікла, але і німці і французи зараз виглядають дуже грізно . Борусія - краща в бундеслізі за малюнком гри!

8. Replikator

Ха-ха-ха!
    Ще 05 вересня мною був визначений "вирок" "Карпатам":
    З такою грою нема чого їздити за межі України!

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Карпати грали зовсім не зле.

А шо програли - то є обєктивні причини. Головне видно - рух вперед.

10. Replikator

Ну, що ж, тему можна закривати! Хоча по великому рахунку її не варто було взагалі започатковувати!
    Одразу після жеребкування стало ясно, що "Карпатам" нічого не світить!
    Власне про це й написав ще 28 липня!
    І тут же отримав думки "фахівців", на кшталт цієї:
    Щоби якось навернути розмову з опонентами на продуктивний лад, 05 вересня запропонував їм імовірний перебіг подій, а саме:
    На що отримав "ГАНЬБА" - від мрійників і пустодзвонів!
    Єдиним винятком з цього списку є Speedo78, який має фаховий погляд і не розводить марних теревенів про "грізну силу" нашої команди.
    Всім іншим, панове, побажаю розлучитися з рожевими окулярами і, нарешті, зрозуміти - тільки глибинний аналіз ситуації і ресурсів, а не заповітні "хлопчачі" мрії фана мають викарбовуватися у рядки теми на форумі.
    На цьому всім опонентам - па-па!
    Щастя, здоров'я в особистому житті.
    Тверезих мрій у подальшому вболіванні!
    :)))

11. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Replikator Дякую на доброму слові! :)
    Згідний, що тема себе вичерпала, тим не менше, вірю, що "Карпатам" під силу виступити в Європі краще ніж у них вийшло. Ризикну сказати, що у команди Є МАЙБУТНЄ!
    Все залежить від подальших дій керівництва клубу, в першу чергу. Також чи не залишать команду її лідери (Худоб"як, Федецький, Кузнецов) це велике питання... Ну і свіжу кров потрібно вливати, це без сумніву!

а де твій аватар? :)