Карпати у групі "смерті"

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Templar, 27 сер 2010.

1. Templar

Templar Дуже важлива персона

Джерело ФК Карпати

• Подобається Подобається x 2
  2. Replikator

Replikator Well-Known Member

Повторюю - в "Карпат" нульові шанси на вихід з групи! Хоча, безумовно, буду радий, якщо помиляюся!!!
    Знаходжусь далеко від Львова, але весь час слідкую за "Карпатами", тішуся, коли виграють!!!
    Отже (грубим позначені переможці):
    1-й тур, 16 вересня. Карпати - Борусія Д
    2-й тур, 30 вересня. ПСЖ - Карпати
    3-й тур, 21 жовтня. Карпати - Севілья
    4-й тур. 4 листопада. Севілья - Карпати
    5-й тур. 2 грудня. Боруссія Д - Карпати
    6-й тур. 15 грудня. Карпати - ПСЖ
    Доречі, моє передбачення щодо Худоб'яка у збірній України справдилося!!!
    Тре бути РЕАЛІСТАМИ, панове...

3. hunter

hunter мандрівник

Худоб'яка вже давно у збірну взяли це одне, а друге це те що Ви не знаєте шо таке футбол і хто такі Карпати, і шо мячик круглий і шо в Карпат шансів ніяк не менше ніж в когось з трьох інших команд!

4. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Інформація для роздумів:

IFFHS
    Рейтинг Международной федера-
    ции футбольной истории и статистики
    (1 сентября 2009 г. - 31 августа 2010 г.)

1 (1). Интер Италия 293,0
    2 (1). Барселона Испания 283,0
    3 (3). Бавария Германия 253,0
    4 (4). Челси Англия 232,0
    5 (26). Ливерпуль Англия 231,0

12 (16). Севилья Испания 212,0
    98 (81). Рубин Россия 120,5
    100 (101). Шериф Молдавия 120,0
    102 (172). КАРПАТЫ Украина 118,5
    105 (109). ПСЖ Франция 116,0
    119 (127). АЗ Голландия 112,0
    137 (150). Сампдория Италия 106,0
    147 (94). Дебрецен Венгрия 103,5
    150 (227). Боруссия Д Германия 102,0
    193 (301). ДНЕПР Украина 89,0
    225 (246). МЕТАЛЛИСТ Украина 82,5
    251 (232). ТАВРИЯ Украина 78,5
    292 (172). МЕТАЛЛУРГ Д Украина 73,5

Хто казав, що у "Карпат" немає шансів бодай на друге місце в групі???
    Заповнимо наш стадіон 16 вересня! Почнемо "групу" з перемоги!

• Подобається Подобається x 1
  5. Speedo78

Ех... не пощастило...
    А щастя було так близько!
    Розпочати з трьох очок і то не з ким не будь, а з європейським грандом. І то не стільки німці забили скільки ми пропустили. Такі помилки як при другому і четвертому голах допускати просто неможна!
    Ну, нічого, пощастить наступного разу. Тим більше і Федецький і Кузя будуть в строю.
    Сама гра в атаці мені дуже сподобалася!

• Подобається Подобається x 3
  6. hunter

hunter мандрівник

і що Replikatorе, а казали що Карпати шансів не мають, Ви гру бачили? робіть висновки!

7. Replikator

Гру дивився. Сподобалася! Карпати стрибнули вище голови!
    Але:
    1) два голи Карпат - випадкові, пощастило - фарт;
    2) Борусія - всі голи по грі;
    3) щоб тут не говорили, але мною два тижні тому був правильно спрогнозований результат:
    Ви ж, добродію hunter, помилились, хоча нібито "любите прогнозувати":

8. hunter

hunter мандрівник

1 - і які ж це два голи пощастило?
    2 - по грі і в Карпат голи

і з галатасараєм вони стрибнули вище голови? на виїзді нічия 2-2, дома відігрались, при майже фінальному ауті, з рейкявіком і зестафоні 4 перемоги також фарт?
    і після 2-0 забити борусії три мячі також фарт?

• Подобається Подобається x 4
  9. Speedo78

Я також прогнозував поразку в першому турі через відсутність Федецького.
    Так і , нажаль, сталося.
    Ще раз передививсмя відео небезпечних моментів і не можу не погодитися з Кононовим, що 2 з трьох голів пропустили, через жахливу гру в центрі оборони!
    З чим це пов"язано??? Не можна ж так розхлябано захищатися в ЛЄ. Ну може, хіба з "Дебреценом" таке би пройшло, але ж не з "Борусією"!!!
    Може, відсутність досвіду...
    По порядку:

0:1 помилка захисту, прорив по злополучному ЦЕНТРУ оборони, захисникам і воротарю не залишалося нічого іншого, як фолити. Пенальті був чистий, як не крути

0:2 помилка центрального захисника (вирішив побавитися м"ячем). Такі команди як дортмундська такого не пробачають...

1:2 дальній пас, львів"яни поборолися до кінця, і маєте, фріци "гол у роздягальню". СТАЄ ЦІКАВО!!!

2:2 Хто б міг подумати??? Пресинг львівської команди дає свої плоди! Як чудово скористався Кополовець помилкою захисника. Просто - вищий пілотаж.

3:2 А це вже дуже цікаво. Пас від голкіпера і гол! БРАВО!!!

3:3 Німці нарешті "прокинулися" і знову ж та злощасна центральна зона захисту :sad:

3:4 Ну яке же так? Особисто в мене склалося враження, що львыв"янам не вдався "штучний офсайд". Знову цетральна зона.

Чого-чого, а поразки ми явно не заслуговували. Хоча, поклавши руку на серце, і перемоги, також. Нічия була би закономірним результатом!

Але тим не менше, дякую за ГРУ!
    Нам залишилося навести порядок у захисті. Бо з таким "прохідним двором", як був майже при всіх пропущених голах, дійсно, в Європі робити нічого. Але, думаю тренер знає!

Все буде добре! "Карпати" пройдуть далі з другого місця. Нехай це буде мій настпний прогноз ;)

PS А німців хотілось би наказати. Добряче вчора зіпсули малину. Грохнемо їх в Дортмунді - най знають!

10. hunter

hunter мандрівник

то є правда))
    і з захистом реально проблема...

11. Replikator

Безумовно! То був найліпший матч Карпат за останні 35 років! Але тоді з ними був фарт, який лине до тих хто йде до кінця.
    Поразка у Франції була прогнозованою, так як ПСЖ грає, власне, "як останній раз" + клас гравців вищий.
    Співчуваю затятим вболівальникам Карпат. Але втішу тим, що в Україні не має команди, яка б грала "як останній раз". Взяти, наприклад, "зіркове":))) Динамо - клас гравців вищий від Карпат, але толку від того обмаль. Немає духу. В Карпат він був у грі з Галатасараєм.
    Будем сподіватися, що ще з"явиться.:pardon::good:

12. hunter

hunter мандрівник

а пам'ятаєте як в кубку україни 2005/2006рр Карпати дойшли до фіналу, обігравши і шахтаря в тому числі, поступилися тільки Динамо, тоже везло?
    Ви шось занадто не вірите в Карпату, якби всі так не вірили - то б ніхто не ходив на стадіон і не підтримував команду.
    через таке і команда гине!

13. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Та ми вірим,чому ти рахуєш все по репліці одного форумчанина?:)Все буде добре:good:Те ,що ми вийдемо,було зрозуміло ще спочатку,але для досвіду такі команди - клас:drinks:

14. hunter

hunter мандрівник

"не подобаються мені такі люди, які за але водночас і проти"!

15. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Та все нормально,не хвилюйся:)

16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Боюсь, Карпати грохнуть велику кулэбяку на полі в Дортмунді, лише вийшовши на один з найбільших стадіонів в Європі і відчувши неперевершений концерт 80.000 глоток одних з найпалкіших вболівальників в Європі... Пошукайте в юТубі і подивуйтесь.)
    Деякі аналізи читати без посмішки неможливо, настільки вболівальницькі емоції засліплюють об"єктивність... ))) Таке ніби всі ми решта не бачили матчу і не в курсі про перебіг гри.)
    Хлопці, треба дивитися реально на стан речей, зрозуміло то львівські Карпати, вони і так молодці і стрибнули вище пояса.... але я буду радий, якщо за всю групову фазу Карпатовці спроможуться на 2-3 нічейки в кращому випадку... і то буде непоганий результат. Шанси бодай на третє місце - мізерні, це говорилося і перед стартом, і перебіг подій це лише підтверджує. Але дай Боже нашому "ягняті" та вовків поз"їдати, я тільки за. Та й який не який досвід здобудуть.)

17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

На зміну ейфорії у народу прийшло відчуття суворої реальності.

18. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

По грі Карпати нічим не поступались, хоча в атаці грали "сухо" і це ще м'яко сказано!
    А з білетами це взагалі повний п.... В деякі сектори було продано по 2 білети на одне й теж місце!
    Я добра людина, але бажаю тим, хто на цьому нажився завтра втратити в 2 рази більше:sad:

19. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ви знаєте може Карпати і не вийдуть з групи... але вони там грають і це вже для них успіх! Хоч я розумію уболівальників, які завжди хочуть більшого!
    Не забувайте, що був переможений Галатасарай - досвідчений єврокубковий боець!

20. Replikator

Вчора, напевно, переконались, що справа не в вірі вболівальників у Карпати, а у самих Карпатах.
    Вболівальники зробили максимум! Карпати - матч просто відпрацювали. Оппоненти ж Карпат грали ліпше - самовіддано! Рахунок не по грі.
    Залишається приємний спомин про пєндаль Галатасараю.
    Також можу констатувати, що мій професійний прогноз знову справдився.
    hunterу ж треба "вчитися на реаліста", а не перебувати у полоні ілюзій у коротких штанцятах!:)))

а де твій аватар? :)