Відповідь: правила поведінки (для тих, хто не встиг прочитати до реєстрації ) поясніть, будь ласка, тупій , як додавати карми іншим учасникам. дякую!
Відповідь: правила поведінки (для тих, хто не встиг прочитати до реєстрації ) Після певної кількості дописів (здається 20) у вас з"явиться таке ЦИТАТА ВИДІЛЕНОГО | | ВІДПОВІСТИ і біля того дів ручки, одна "супер" з пальчиком догори, інша "фе"....
Відповідь: правила поведінки (для тих, хто не встиг прочитати до реєстрації ) О! дуже дякую! а то я вже все перешукала і думаю, "чи то я дурний, чи то лижі не їдуть"
Відповідь: Україна і Росія напишуть "правильну" історію «Допис Одессит не сподобався 5 учасникам: Ворон (03.03.2008), Boris_Kiev (03.03.2008), levandivka (03.03.2008), Romko (03.03.2008) і що приєднався до них Danilo (03.03.2008)» Не розумію критеріїв. за якими знімають шановні форумчани карму. Людина навела інтерв’ю, форумчани дискутують по ньому. А при чім тут Одесит. Оцінюйте А.Ваджру. Заради встановлення справедливості – пропоную форумчанам відновити карму Одесита. А повне інтерв’ю можна знайти тут: http://www.zvezda.ru/politics/2007/12/10/ukraina_4.htm
Відповідь: Карма (Репутація) він так ніби посланець вийшов. а посланців, які приносили погану новину...
Відповідь: Карма (Репутація) три дні при 1 люксі... відео буде не дуже, може фото буде виходити на високій витримці?
Відповідь: Карма (Репутація) Висловити це можно дуже рiзноманiтно -- i таки огризатися на коректно поставлене запитання, iмхо, не пасує, особливо панночцi. Додано через 2 хвилини "В огородє бузiна..." (ц)... Не тiльки. Додано через 13 хвилин До речi, оця новiтня мода особисто мене жолобить, бо вiдразу викликає у пам'ятi орвеловський "1984" i новомову (її отi усi "плюс", "плюсплюс" etc.) :no: . Вибачте за оффтоп.
Відповідь: правила поведінки (для тих, хто не встиг прочитати до реєстрації ) а як добавляти карму? і яким чином показати ,що якийсь допис сподобався?
Відповідь: правила поведінки (для тих, хто не встиг прочитати до реєстрації ) Вже звучала пропозиція банити за ТАКе питання. В нас є купа інструкцій. Є Пошук. Читайте.
Відповідь: правила поведінки (для тих, хто не встиг прочитати до реєстрації ) дякую за тактовну відповідь
Відповідь: Справжнє обличчя Росії. Не понравился ему мой допис видите-ли... "На воре и шапка горит"(с)
Відповідь: Карма (Репутація) Допоможіть!!! Маю начебто достатньо карми, а ручок з пальчиками вгору (вниз) не бачу
Відповідь: Карма (Репутація) Дякую, ще раз перечитала. :8: Зрозуміла, що тупа, бо нічо не поняла. Та ні, так я з собою не робитиму, а буду чекати або ручки з'являться, або розуму прибавиться! Вибачайте за питання!
Відповідь: Карма (Репутація) Слухайте, MARTINI, ви справжній чоловік:cowboy:!!! Стільки разів тикати носом новачків. Це ж скільки треба мати терпіння!!! "тут щось не поняла?" після вашіх слів прийшло прозріння:eek:. Важко було розриватися між кухньою і форумом:8:. А тут тиць - ба та то ж 20 дописів, а не кількість карми! Дякую шановний! Хай вам щастить!