Відповідь: Карма (Репутація) Я можу бути необ"єктивною, якщо би ви образили мене, наприклад, але от Ромкові ви схамили. І тут моя думка, як спостерігача чи третьої особи, цілком об"єктивна. Моя необ"єктивна думка, що вам така поведінка самоутвердитись не допоможе. :p
Відповідь: Карма (Репутація) А чим вона Ромкові схамила? Тим, що написала що то не його справа... але то і справді не його справа чого людина сюди прийшла. Вона задала запитання, і якщо хтось н еможе адекватно на нього реагувати чи відповідати, то навіщо задавати безглузді запитання у відповідь Чи треба зі всіма сюсі-пусі і "мило улыбатся"? Чому це раптом людина н еможе висловити своє невдоволення чи обурення? Тим більше що це робиться не в брутальній формі.
Відповідь: Карма (Репутація) не треба.... наведу приклад: один добродій на форумі ... ні, навіть не нагрубив ... поставився зверхньо.... я використав чудову можливість форуму.... називаєтсья "ігнор".... пречудова штука, досі з цього тішуся....
Відповідь: Карма (Репутація) Текіло, погоджуюся з вами, але... Скажімо так, тон був дуже цікавий. Можна ж смайлами користуватися. І сформулювати можна інакше. Те, як було сформульовано, не сприймається дуже позитивно. З реакції Ромка бачу, що він згідний з тим, як я це побачила. Те саме можна запитати в Егоїстки. Нащо вона задала безглузде питання у відповідь? :D:D:D О, таке тут лише на окремих гілках. А на релігії Ромко би міг мені мінуси за кожен другий-третій допис ставити. Такі там страсті-мордасті. :D:D:D Ну, як на мене то форма хоч і не брутальна, але не дуже й нормальна. Це можна було інакше висловити. Не рубати. Але я необ"єктивна, тому картки не дала. :D
Відповідь: Карма (Репутація) Пупер, до чого тут ігнор? Якщо мені н есподобалось як до мене сказали і що, я вважаю доцільним сказати про це людині. а не ховатись за ігнорами і так далі. Це нормальне людське спілкування. Всі н еможуть подобатись всім. Є спірні ситуації, є конфлікти.... І їх варто вирішувати. Я не пропагую хамства, скандалів і так далі. Але і справді волію висловити те, що мені не подобається. І от Егоїстка написала, що її дивує карма, і що вона вважає її не правильною. Карма погана задумка для НЕЇ!!!! Вона висловила СВОЮ думку. і нікого при цьому не ображала. А чому вона сюди прийшла і справді її приватна справа. На мою думку. вона нікому тут не хамила. Розмовляла не привітно. але чи вона повинна?
Відповідь: Карма (Репутація) MARTINI, я же пожартував ! Тим більш - "у відкриту" Ромко та Лілія Р. мене правильно зрозуміли.
Відповідь: Карма (Репутація) а звідки ви знаєте який був тон? ви ж не чуєте її тону, не бачите її реакції. Це дуже суб"єктивне враження Ну у кожного своя манера спілкування. Як запитались- так і відповіла.
Відповідь: Карма (Репутація) ПРАВ ТОЙ В КОГО БІЛЬШЕ ПРАВ!!!! що ще сказати.... і до речі... реакції Ромко щось і не видно...чомусь зачепило це тільки вас
Відповідь: Карма (Репутація) А як ви знаєте, як запитались? :D:D:D Додано через 56 секунд Вам не видно. Мені видно. Щодо карми, то питання: а ви гілку читали перед тим, як вписалися?
Відповідь: Карма (Репутація) і ще. чому воно повинно було сприйматись позитивно? так. воно мало негативне забарвлення. Але не хамське і не брутальне. Тим більше, що Ромкове повідомлення про - чого ви сюди прийшли - також важко назвати дуже позитивним.
Відповідь: Карма (Репутація) він запитав, я відповіла.... при чтому тут ви, і те що ви там бачите?... а до того чи читала я гілку.... всього не перечитаєш..я задала питання, могли би дати відповідь і не переливати тут "с пустого в порожнее" 2 сторінки підряд, захищаючи честь ображеного :р
Відповідь: Карма (Репутація) Гуртки кармообміну, це найгірше, що можна зробити з модулем карми, він просто втратить будь-який сенс. Я й так бачу, що дехто собі влаштовує такі "междусобойчики", ти - мені, я - тобі. Неправильно це. Тому такі ідеї , навіть у жартівливій формі, не сприймаю
Відповідь: Карма (Репутація) краще би підскакував і сорочку рвав=))))))))))))))) (я жартую, якщо раптом хтось це сприйме як хамство)