Відповідь: Карма (Репутація) Я вам сьогодні вже відписала, але адміністратор не опублікував-гадаю, з причини обідньої перерви(?). То як? Додано через 4 години 36 хвилин Дозвольте повторюся. Все ж, куди подівалась моя відповідь, не бачу її?! Не тому турботи, бо вона містила якісь цінности для шановного товариства, але все-таки, якось шкода пропажі!! Такі випадки трапляються на форумі? Чи це є випробуванням на мою витримку?
Відповідь: Карма (Репутація) Маю зловіщу карму...Прпопоную як в деяких країнах уникають певних номерів квартир, так і на форумі зробити рахунок карми 664,665, 667
Відповідь: Карма (Репутація) ще тре "пропустити" 13, відняти п’ятницю, понеділок, "свято" хелувіну тощо.... а взагалі -- досить цікава думка....
Відповідь: Карма (Репутація) То просто глюки форуму. Якщо адміністратор щось міняє у той час як ми пишемо, деякі пости йдуть спати. Проти вас особисто то ніц не має.
Відповідь: Карма (Репутація) Я тут новенька, але ще й досі так і не зрозуміла для чого потрібна ця Карма? Іноді таке враження, що "+" ставлять за ті відповіді з якими погоджуються, а не за ті, які вважають гарно написаними, або дійсно сподобались. А "-" відповідно, коли чияссь відповідь не співпадає з вашою.
Відповідь: Карма (Репутація) Але ж ми на форумі для того щоб спілкуватися, сперечатися, переконувати один одного, чи просто просити поради, а не за для того, щоб ставити мінуси тим хто має думку не таку "як в мене"! і додавати плюси, "таким як я".
Відповідь: Карма (Репутація) по-моєму все ж таки додавати карму потрібно за дійсно влучну відповідь, за допомогу, або ж коли хтось завдяки коменту змінив свою думку
Відповідь: Карма (Репутація) Якщо мені сподобався чийсь допис,то я ставлю "+",якщо ні,то "-" і таким чином висловлюю своє ставлення до думки людини.Рівнозначно.як в розмові ви мімікою,висловлюєте своє ставлення. Так вже заведено на форумах. Коли я щось кажу,я хочу знати реакцію на свій вислів.
Відповідь: Карма (Репутація) ну...це ваші правила... не мені їх міняти.. просто не зрозуміло... зайві ПОНТИ
Відповідь: Карма (Репутація) Мабуть багатьом хочеться до Нового року назбирати балів до "круглої" карми. Мо' влаштувати гуртки кармообміну ? Мені, наприклад, найчастіше додає Ромко. (а я не завжди встигаю віддячити... )
Відповідь: Карма (Репутація) певна родзинка форуму. Але й багато що залежить просто від хороших людей, присутніх тут
Відповідь: Карма (Репутація) У такому випадку плюсів узагалі не буде, думаю. Додано через 47 секунд Ромко у нас взагалі найдобріший і дає найбільше карми. Усім! Додано через 1 хвилину У нас є гілки кармообміну. Нащо ще гуртки? І ще й забавка свого роду. Для великих дітей.
Відповідь: Карма (Репутація) а для чого "несправедливо" зароблені плюси взагалі? а? для того щоб потім мірятись в кого більша карма? Зареєструйся десять раз під різними ніками, напиши 30 беззмістовних коментів...і вперед, додавай плюси собі і віднимай іншим... ось тобі і рейтинг