Карма (Репутація)

Тема у розділі 'Путівник форумлянина', створена користувачем MARTINI, 5 лют 2007.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Карма (Репутація)

Пересвет, грайте ігри, спілкуйтеся про кіно, музику, а в політику тоді не лізьте, як не хочете пониження карми. Бо і я часом не витримую і висказую Вам своє ФЕ! за Ваші явні антиукраїнські дописи. Чи не Ви один ще лишилися, що так без усякої дипломатії гнуть лінію повернення України до Росії. Ви мало не батогом (образно) то робите. Тут ще й так то довго терплять. Прийди я на ваш московський форум, то мене би за 10 постів подібного напрямку проти Росії поперли не те, що в вічну баню, а стерли би в порошок.

• Подобається Подобається x 8
  2. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Оля, Я бы не стал говорить об антиукраинской позиции, скорее она пророссийская, что не мудрено. Я гражданин России, люблю эту страну, горжусь, что гражданин Великой страны. Возможно это некоторыми людьми воспринимается как нечто негативное.
    К Украине питаю самые нежные чувства. Это можно сказать моя вторая Родина и для меня по крайней мере не стоит выбор какая страна мне ближе Россия или Украина, они мне обе дороги и безценны.
    Кстати, в отличие от критики в адрес украинского руководства, Я ни слова плохого не говорю (да и не могу сказать) в адрес традиций, культуры и языка.
    В отличие от большинства форумчан, которые просто напросто ненавидят Россию и русский народ, даже не пытаясь это как то скрывать.

Оля, вы приходите к нам на Восток-Запад. Лично Я вам гарантирую прекрасное времяпрепровождение на нем и хорошую компани. Уверяю вас никто не будет обижать, а тем более банить. У нас Демократия. Каждый вправе говорить то что думает, даже если с этим не соглашаются другие. Свобода слова...

• Подобається Подобається x 3
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Про що ви говорите?Хіба для вас існує Україна?

• Подобається Подобається x 2
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А тут ви що робите, якщо у нас ні демократії , ні свободи слова?

І позицію свою можете називати як хочете - проросійською, проімперською, прорадянсько, але залишається фактом, що насправді вона антиукраїнська і саме на це реагують форумляни, віднімаючи вашу безцінну карму [​IMG] Ця позиція далеко не обмежується критикою влади. Переважно вона виявляється у паплюженні української історії, а ще ви не приховуєте зневаги до прагнення українців жити так як хочуть вони, а не так, як хотілося б вашій вєлікой странє. Зазомбовані, куплені ми всі, американські валянки носимо і їмо наколоті апельсини, пам"ятники ставимо ворогам вєлікой страни , не хочемо стати знову частиною вашої Родіни і голосуємо чомусь не так, як рекомендує нам ваш імператор.

Ви би краще, замість дрібні претензії висловлювати, проаналізували, куди ваша карма насправді дівається в кожному конкретному випадку. Може тоді і в ігри зможете подовше пограти у нас...

• Подобається Подобається x 9
  5. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Romko!
    Вы сами себе и противоречите. Естетсвенно существует Укарина, если Я привел ее составные элементы.

Мартини, вся проблема в том, что Украина сама не стремиться к независимости. Вы посмотрите большая часть форумчан спит и видит себя в НАТО. Да не только форумчане, украинские политики наплевали и растоптали декларацию о суверенитете!

Да получается, что народ хочет жить как этого желает другая великая страна?
    Если бы Украина четко следовала своему курсу. Независимому суверенному, то никаких вопросов не было. А на деле то выходит совершенно иное. Большинству наплевать на строительство своего государства, своей страны. Это тяжело, трудно...15 лет не прошло, а курс партии определен членство в НАТО, соблюдение интересов США вопреки своим. Как Я должен реагировать? Естественно в этом случае Я буду поддерживать курс на российску интеграцию.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мартіні, та дайте можливість Пересвєту в он-лайн інгри бавитися навіть з відємною кармою, а то чоловік єресь у Політику пише.... Ліпше би сі бавив....

• Подобається Подобається x 5
  7. Городецький

Городецький Well-Known Member

Та назвіть вже свою посаду і звання! Людина з повноваженнями реагувати на зовнішньополітичний курс іншої держави! Яка честь для нас! Викривайтеся, Пєрєсвєте! Ми люди тихі, нікому не викажемо!

8. Romko

Пєрєсвєт,Вам,що Ваші "демократичні" СМІ зовсім мозки запудрили?
    Чи для Вас НАТО дальше "пугало"?
    Что такое НАТО
    ОРГАНИЗАЦИЯ СЕВЕРОАТЛАНТИЧЕСКОГО ДОГОВОРА (НАТО)
    Чи вам дальше отаку пропаганду тицяють:

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Він дав підписку о нєразглашєніі. Тому звиняйте.

10. парабелум

парабелум Active Member

Небачу ніяких переваг начислення так званої карми (репутації). Займатись підлабузництвом і прогинатись під чиїмсь диктатом заради карми -- це не в моєму стилі. Зрештою цю систему при бажанні можна обійти. Наробити собі клонів для *накрутки* карми. Модератори найбільше що зможуть то це по IP адресі визначити з якого провайдера ці дописувачі - клони.

11. Romko

Особисто я добавляю карму за допис,що мені сподобався.
    ЗІ.А по вашому допису - "видно пана по халяві".
    Модераторам видніше...

12. MARTINI

уточнюю - дотримання власних інтересів всупереч російським

Цей курс ще більше суперечить конституції України , ніж участь у системі колективної безпеки. Ви реагуйте так, як вважаєте за потрібне, а форумляни на вашу писанину також реагують так, як вважають за потрібне. Ось навіть технічні функції форуму ви намагаєтеся під себе підлаштувати, так як це саме вам вважається правильним... По моєму це діагноз. Всі не в ногу, один я в ногу....

13. MARTINI

Парабелум, читайте правила. По-перше реєструвати декілька акаунтів заборонено. По-друге, новачок перш ніж додавати карму , мусить написати певну кількість дописів на форумі. Маєте багато дурного часу? Тоді дійсно, систему можна обходити, але я людину яка цим буде займатися просто не розумію, на біса їй то треба :)

• Подобається Подобається x 4
  14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не хотілося би чіплятися за слова, але Україну ти назвав "другою", може і ставлення до України, як до "другої"?....

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось зробив таке міні-дослідження:

У кого на скільки балів карма перевищує кількість дописів (ліва частина таблички)
    і співвідношення карми до кількості дописів (права частина).

Привітаймо переможців ! Квіти в студію !

16. Ольга

Ольга Well-Known Member

вибирайте кому які дарувати :)

17. консультант

консультант Дуже важлива персона

Безумству храбрых поем мы песню... ! Я пишаюсь Вами !

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

от і добре...
    на цьому і зупинимося...
    я теж БАЧУ, що карма це якась секта: це тобі, це тобі, а це тобі...
    тепер мені дайте карми.... [​IMG]

а от щодо "клонів" ви погарячкували....

19. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Лільо! Вдячна Вам. як і Мелоді. за підтримку-позитивну карму! Це додає відваги початківцеві вільніше виїжджати на просторі терени ЛФ!

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

То вам! ;) Аби було ще приємніше. :)

а де твій аватар? :)