Відповідь: Карма (Репутація) майже аналогічно.... я ставлю "мінус", коли категорично не погоджуюся.... "плюс" -- коли цілком погоджуюся, або просто коли дотепний допис....
Відповідь: Карма (Репутація) Ибо понимаю, что уже бесполезно что то предпринять... Все таки Мартини, вы бы постарались, чтобы карма не уменьшалась, а то с минусом нельзя играть в он-лайн игры, а у меня там кое перед кем должок есть небольшой...
Відповідь: Карма (Репутація) Я пів року працював над тим, щоб кнопка карму віднімала, а тепер через захцянки одного постійного клієнта бані маю повернути все назад? Дуже смішно
Відповідь: Карма (Репутація) А что это за нотки неуважения в мой адрес? "захцянки" "постійного клієнта бані" Что за нравы? На форумах должно быть для форумчан и только на ЛФ как этого хочет Мартини...
Відповідь: Карма (Репутація) Я то и прошу малого, всего лишь, чтобы несогласие с постом, не отнимало рейтинг любого пользователя. Что человек набирал + за что то нужное и полезное.
Відповідь: Карма (Репутація) друже, а яка ріжниця?... ти ж не карму прийшов набирати, а висловлювати свою думку?.... якби я хотів карми -- писав би компліменти всім і вся, казав би, що православ’я-енд-католицизм -- зе бест.... а я висловлюю свою думку.... якщо людям це не подобаються -- натискається мінус...
Відповідь: Карма (Репутація) А мінуси за непотріб, брехню, провокації і хамство. Хіба не справедливо?
Відповідь: Карма (Репутація) Мартини, за брехню, провокации и хамство есть модераторы и лично враг всех форумчан пан Levandivka, в крайнем случае можно и в бане помыться. Я предлагаю не уменьшать карму за непонравившийся допис. Как раньше было. Но поднимать карму за положительный.
Відповідь: Карма (Репутація) саме так..... чудовий висновок!.... тепер питання: що для тебе є головнішим: карма (думка інших) чи своя позиція?..
Відповідь: Карма (Репутація) Безусловно своя позиция. Просто ряд умников по каждому поводу ее понижают. А это может привести к ограничению. Например человек с кармой ниже 0 не имеет допуска в "игрову залу".