Відповідь: Карма: референдум. пан ромко..... є, так званий, чєлавєчєскій фактор + адмінський бубен..... чи ви вже забули, що було з форумом ще якісь три місяці тому?.... не все одразу.... Додано через 1 годину 52 хвилини хтось хотів карму відмінити:
Відповідь: Карма: референдум. Пупер, обалденная идея, можно сделать привязку на CPA сервис и вперед, хош карму добавить - плати, пусть даже если за 100 очков 1 доллар платить будут, Мартини станет за месяц миллионером
Відповідь: Карма: референдум. Ну от, тижня не пройшло як мені надали честь зареєструватися тут, а я вже відчув нестримну залежність. Само-собою від спілкування з достойнними людьми, але в великій мірі від 'карми'! Піймав себе на тому, що заходжу на форум не з повідомлень, а якраз зі сторінки з кармою! (Подивитися чи всім догодив ) Окрім того, деколи стараюся написати щось для публіки, замість запостити болючу правду. А якщо впав кармічний рейтинг - нема питань - дорога в ФОТО завжди відкрита! Підсумовуючи скажу - дивіться мій підпис!
Відповідь: Карма: референдум. Ану живо оздоровлюйтеся! (сподіваюся, мінус допоможе) Нащо нам догоджати? Ану писати, що думаєте!
Відповідь: Карма: референдум. В більшості те що в голові і пишу. Але, знаєте як то людські істоти хочут себе завжди з кращої сторони показати. Дякую, що почали, Liliyah, може більше тепер буде справедливих оцінок, і я зможу себе об'єктивно оцінити.
Відповідь: Карма: референдум. Та яке там "йорнічать"! Ось, наприклад, доказ, що карма не має значення в заохоченні дописів: зверніть увагу - понад 27 тисяч дописів, а карма всього (!) 30! Ось де самовідданість!
Відповідь: Карма: референдум. І позабирати оті всі прибамбаси... шрифти,смайли,цитати... А нафіга? Чат є чат...
Відповідь: Карма: референдум. А є гілка http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=355999#post355999 А що за форум без карми(репутації)?
Відповідь: Карма: референдум. мені карма подобається з точки зору "подавача", а не "споживача". На інших форумах постійно ловлю себе на тому, що хочеться тикнути +/- 1 на цікавий допис. гарний спосіб швидко висловити свою згоду чи незгоду з дописувачем, не засмічуючи гілку
Відповідь: Карма: референдум. згода - чи незгода? ось у чому запитання?... іноді хороший спосіб "загнати в мінус" альтернативу?... == взагалі - хороший інструмент - в сумі з ПП...
Відповідь: Карма: референдум. І вупше... Форум закрити,інет відключити,елєктрику відрубати,патиків не дати(скоро зима). І всім видати по білому простирадлу... По єдній штуці...