Відповідь: Карма: референдум. До речі, коли починали з кармою, то так і було. Не більше 14 чи 24 штук на день, здається. І крім того, якщо допис сподобався чи не сподобався, можна було додати коментар, чому саме. Було дуже навіть цікаво. І про це вже пупер не раз нагадував, до речі. Що варто повернути коментарі до карми, тоді більше будуть думати, чому додають, бо ж треба буде щось вписати.
Відповідь: Карма: референдум. також варіант нормальний гм, наскільки я знаю, є давні люди на форумі, чи не дуже давні, в яких в силу тих чи інших обставин карма невелика. То ж це зовсім НЕ показник - новенький чи старенький. В принципі, карма має якусь пропорцію саме до кількості дописів - але та пропорція у кожного своя очевидно дуже влучна пропозиція, підтримую!!! в принципі також гарна ідея - дійсно видно контраст (ІМХО) добра думка, хоча не застав того на форумі, і не дуже уявляю, як воно реально виглядало Взагалі була така думка - може ще якусь пропорцію показати: кількість хороших дописів(без врахування кожного голосу окремо, а лише допису) до загальної кількості дописів користувача? а ще була десь тут ідея щодо рейтингу дописів за день. Чи то щось таке вже є зараз? ніби не зустрічав :rolleyes:
Відповідь: Карма: референдум. Там, де ви дивитеся карму, писало не просто "Добре оцінений допис" чи "Поганий допис!", а власне коментар. І коли ви ставили плюса, то з"являлося невеличке віконечко для вписування коментаря. Відповідно, там і були всі "дякую", "+100!", "підтримую" тощо. Те саме хотіла написати. Власне є такі люди і карма справді не є показником давності чи ні. Таким показником не є навіть кількість дописів, а радше дата реєстрації. У мене тої карми як... (художній свист, би не було чути дослівно), але жодним показником то не є. У мене радше напис під ніком є якимось показником.
Відповідь: Карма: референдум. Карма то важливо ...та ... А то цікавих тем на форумі вистачає ... Останні бестселлери: пипки і літературний талант Полковника ... і тут без карми ніяк ....
Відповідь: Карма: референдум. Обмеження карми по днях то бздура. Ну не було мене, наприклад, місяць на форумі. Приїхав, почав перечитувати всі пару тисяч дописів, ну і деколи карму ставити, а тут - облом А от з коментарями до карми - най буде.
Відповідь: Карма: референдум. Ще одна бздура в голову прийшла - коли даєш комусь карму, то відповідно в тебе зменшується - віддав типу. Тоді не так щедро роздаватись буде. ...але нє, тоді дехто в мінусах буде Додано через 41 секунду Логічно, ітак сервер ледве ноги тягне...
Відповідь: Карма: референдум. дійсно, і таке буває... по собі знаю Ну то нехай "на рахунок" кожному щодня капає 10 шт, а невикористані - зберігаються, тобто накопичуються. повернувся - і є запас! але технічно - то це не знаю чи просто реалізувати...
Відповідь: Карма: референдум. ні, ці дописи буде видно тобто на сторінці Мої налаштування. Гм, питання: то виходить, коментарі буде читати лише автор оціненого повідомлення?
Відповідь: Карма: референдум. Та ні. Ось ви можете подивитися мою карму, натиснувши на цифру. Відповідно, і я вашу. Додано через 1 хвилину Ось лінк на вашу карму, до прикладу. http://forum.lvivport.com/repa.php?u=362 Графа коментар уже там присутня. Бракує лише функції, що би дозволяла форумлянам її змінювати.
Відповідь: Карма: референдум. Алкоголики тоже говорят, что они не алкоголики:p Додав карми: 20 666 Ого гоооо.... Я бы на вашем месте так не высказывался... А вдруг ломка начнется (взято из "Кармічні ювілеї (вітання)") Я просто балдю... А впрочем, "чем бы дитя не тешилось, лишь бы не плакало" А все оказывается просто и гениально:dance:
Відповідь: Карма: референдум. Муму,не бійтеся - не почнецця..якщо я від мучного змогла відмовитися заради красивої фігури,то й це зможу пережити
Відповідь: Карма: референдум. не помітив пункт "байдуже, але скоріше за".... ))) карма має позитив.... на інших форумах не бачив такої карми (ну -- скромно так -- крім свого), карма -- унікальна риса нашого спільного форуму... Додано через 3 хвилини пи си. додам до вищесказаного..... навіть кармозалежність, яка перманентно є у всіх, це певний позитив.... таке собі змагання... )))) але мені приємніше, коли плюс ставиться за розумний\дотепний\цікавий\корисний допис, а не за "кумівство"... ))
Відповідь: Карма: референдум. Пупере, суперовий допис, але не ставлю плюса, аби не подумав, що за кумівство. (хі-хі-хі) Я за те, аби звільнити форум від кармозалежності.