Відповідь: Карма: референдум. Я, власне, хтiв сказати, що позитивної кореляцiї мiж строком перебування дописувача на форумi i його "цiннiстю" для форума загалом не iснує Спамерастiв до уваги не беремо, то клiнiка. Пральна. Їй нiчого не допоможе, акромя модераторiв :ninja:. Питання -- а нащо тодi щось вигадувати, якщо й зараз механiзми є i дiють.
Відповідь: Карма: референдум. Не знаю, мабуть, зміни потрібні..... Як на мене, у карми є і + і -, дійсно спостерігається якась кармозалежність, розбірки, чому зняли карму, боротьба за неї, і т.д.
Відповідь: Карма: референдум. Автопортрети, тобто? Я саме про конкретну тему "Покажи личко..." А якщо навiть автопортрети, то це не є типовим, iмхо. В принципi, досить стандартна фiшка. На движку vBulletin реалiзована точно, за iншi не скажу. Менi особисто усе подобається, окрiм бажання ремонтувати те, що не зламалося :p Додано через 1 хвилину Якщо моя пропозицiя пройде, буду вибачатися перед нею в iспанських поезiях -- сподiваюсь, то буде хоч частковою компенсацiєю :o
Відповідь: Карма: референдум. Ги, моя ідея швидше не для боротьби, а стосується того, що я б хоітла бачити....
Відповідь: Карма: референдум. Exactly. Бо ми тут бажаемо "коня и трепетную лань" схрестити. Якщо форум суто клубний, iз сталим складом i досить довгою iсторiєю, об'єктивностi тут апрiорi бракуватиме: є власнi уподобання i "мiнi-вороги", є свої комфортнi холi варс, etc, etc... Та що казати! Просто кiлька днiв тому Левандiвка слушно зазначив, що "ЛФ -- це суцiльний флуд i офтоп" (цитата не дослiвна, але сенс такий). Я розумiю, що це дещо утрировано i дещо жартома, але саме "дещо"... То чому раптом виникла iдефiкс якоїсь абстрактної "об'єктивностi"? Та її нема i на менш масонських форумах, нiж ЛФ. Тут живе спiлкування, а не симпозiум рейтингових агенцiй, то робити з карми якогось iдола чи навпаки жупел -- ну абсолютно менi особисто незрозумiла iдея. Додано через 33 секунди Це тодi в "Пропозицiї" треба Додано через 5 хвилин Я не психолог, але є велика пiдозра, що якщо карму i приберуть, народ просто знайде iншу тему для розборок i боротьби Це невiд'ємна (хай i зазвичай не найелегантнiша) частина життя справдi живих форумiв.
Відповідь: Карма: референдум. Я теж не психолог, але, мабуть, ви маєте рацію. Хоча часом такі обставини перешкоджають ставити мінус. Ставлю тільки коли категорично не згідна, або на відверте хамство
Відповідь: Карма: референдум. Хі, беріть приклад із мене і пупера. Ми один одному мінуси ставимо, але на нашій дружбі це не відбивається. А от декому тільки попробуй мінуса поставити, ой, що буде!...
Відповідь: Карма: референдум. Ну от бачте, це виважений пiдхiд То нащо вiдмовлятися вiд iнструменту, який застосовується за призначенням? Додано через 32 секунди http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=350129&postcount=495 Тока там не "флуд", а "флейм" було, ну то я навiть пом'якшив, виходить Додано через 1 хвилину Мiлиє браняцца -- тол'ко тешацца
Відповідь: Карма: референдум. Мені не зрозуміла взагалі та баталія навколо карми...ну є вона, ну нехай собі, знімлять ---бути й тому ....Ми ж прийшли сюди поспілкуватись, а не вихвалятись ....хто, скільки в якій гілці.... Чесно, мені карма взагалі без різниці, хоча одного разу мала розбірки, через те, що на одне фото поставила мінус ....за 5 хвилин всі мої фото були прокоментовані мінусами тієї особи ..але я з того тільки посміялась ... Головнек, щоб не забанили, бо тоді напевне зле....
Відповідь: Карма: референдум. Так Мартіні ж пояснив, що в тому , що він пропонує, інструмент +- лишиться, просто ті плюси і мінуси не будуть додаватися і ця сума відображатися у профілі
Відповідь: Карма: референдум. Вiдображення в профiлi можно зробити таким, що вiдключається (якщо технiчно можна надати юзеровi таку опцiю в власних налаштуваннях).
Відповідь: Карма: референдум. Моя опиния такая: 1. Карму оставить. 2. Сделать карму раздельной +ххх/-ххх - позволяет оценить "контрастность" посетителя кофейни. 3. Ввести ограничение один (два) плюса в день от одного ника для одного ника. Количество минусов не ограничивать.
Відповідь: Карма: референдум. можливо ви праві а я знаю ще інше прислів'я: "нащо лагодити те, що добре працює поламаним?" хоча мені було б цікаво подивитися на форум без карми ну але нє то нє
Відповідь: Карма: референдум. Проголосував за останній варіант, бо ще не встиг до кінця відчути переваги чи недоліки карми. Справа в тому, що тільки декілька днів як учасник цього чудового форуму. Може в подальшому думка і зміниться...
Відповідь: Карма: референдум. Іспанка образилася..ну заберуть фічу,то заберуть - Бог з ним..аби форумляни залишилися а більше мені ніц не треба
Відповідь: Карма: референдум. як на мене - карма потрібна! але ж можна розглянути все-таки якісь "модифікації" чи поправки...