Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем levandivka, 21 лип 2008.

?

Ваше ставлення до "Карми" на ЛФ

1. ТАК, "карма" позбавляє необхідності писати (і читати ;)) "+1000"

73,1%
  2. Ні, це шкодить Форумові. Краще ліквідувати.

11,5%
  3. Не суттєво. Не звертаю уваги на кнопку.

15,4%
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Карма: референдум.

Хто більше кави розлиє?

Додано через 1 хвилину
    І добровільно себе позбавити зору?
    Шо ліпше,радейко.чи телевізор?

• Подобається Подобається x 1
  2. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Ха, ха! От саме це й малось наувазі - згоден! Ну ж не постійно цитувати попереднього дописувача, щоб тим самим дати зрозуміти як все [​IMG] чудово, о-пааа і я ж так саме думав (!), але першим не наважився, чи саме в той час слова загубились (( ... Або ж, взагалі нічого не сподобалось, стрьомно, повне фе [​IMG] - і тут тобі ні не хочеться ставити -1, ні відписувати - просто "з’їв" це фе і пішов на іншу вітку... Хіба це теж вихід?

• Подобається Подобається x 2
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Звісно, Ви перебільшили. Хоч і з часом ми стали більше щедро роздавати карму, але культ карми, як такої, починає відходити. Про це свідчить спад активності в темі "Кармічні вітання". Бо з'явилось більше людей, у багатьох вже були тисячні карми, навіть десятитисячні..
    Та і по собі бачу - раніше було приємно отримувати багато карми за дописи, фотки, а тепер приємно, що ці чи інші люди зі мною погоджуються, мої фотки подобаються тому чи іншому форумчанину.. Хто мені симпатизує - викликає у мене симпатію. Ми ніби один одному посміхаємось.. Карма викликає посмішку, гарний настрій. Вона зближує і робить нас добрішими. Хіба ні?
    Не забирайте цю радістю :)

• Подобається Подобається x 15
  4. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Шановний! А спілкування? Взагалі, я на карму не звертаю уваждення.

5. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

теж варіант - в кого тут трясуться руки як натискає "опублікувати"?:D:D:D

Додано через 1 хвилину
    часом і радейко ліпше
    зображення відволікає більше ніж звук

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не завжди...
    Є випадки, коли "-" сприймається катастрофічно. Сам бачив.

Ржав. :)

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Було колись так, що форум глючив і не було карми. Я тоді часто починала дописи типу "гарна ідея, я теж так думаю", але видаляла відразу ж, щоб не засмічувати форум.. І виникало таке відчуття, ніби я чогось не сказала і мене не почули..

Додано через 42 секунди
    Угум, але таких випадків знаааачно менше ;)

• Подобається Подобається x 6
  8. Pand@

Pand@ Well-Known Member

І я рахую що все треба залишити так як е зарас-з кармою

• Подобається Подобається x 5
  9. levandivka

А кровІщііііі...

10. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Таке практикують на багатьох форумах, але ці вимоги як правило в період бідності чудових постів та у форумах-новачках.
    Ми так скоро перейдемо до сприйняття колеги/коліжанки на дотик, нюх і смак, як у 9 1/2 тижнів )) Якщо і знімуть можливість виставляти карму, аватари та підписи, то все-одно за стилем дописів ви відчуєте хто це міг бути :)

11. Гелена

а бодай його...
    я про те що коли щось робиш то краще робиться паралельно слухаючи радіо, а не дивлячись ТВ
    а ви що подумали?

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ггг...Телєвізія...

13. Гелена

:D:D:D

добре, що нагадали - пора забрати той лінк з підпису :cowboy:

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Хі-хі, особливо за мінус... Зразу можна перевірити наскільки людина кармозалежна...
    Я проголосувала "за", але мені радше йдеться про те, що якщо забрати "карму", то треба буде якусь іншу форму подяки ввести. Бо допис, де лише "дякую" чи лише "+100!" сенсу не має і читати це теж нецікаво, особливо, якщо заходити через "нові дописи".
    А як хто трактує карму мені байдуже. Забавка як забавка. Як комусь цікаво, то мені це не заважає. Як комусь не подобається, то й не користується.
    Хоча, навіть таких кармоненависників як пупер та Самойлович бачила в гілці "кармічних ювілеїв", де вони дякували за привітання...
    Цікаво мені інше. Мені видалося, що саме з ювілеями тепер не вітають фактично. Тобто гілка начебто зачахла. То чому питання підняли?

До речі, самі вітання сягають "коренем" у той час, коли на форумі були військові звання. От подобалося людям тоді вітати одне одного. Потім то перейшло у вітання кармічні. А можна би повернути назад репутацію. Чия ж була ідея назвати цю "фішку" кармою?

15. levandivka

Дійсно...
    Чиє самолюбство звання могло зачіпати..? Ггг...:)

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Так звання стосувалися кількості дописи, до чого тут те. Не сподобалася "репутація" і то саме її замінили на "карму". :)

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Мені однако, чи є карма, чи ні. Хоча приємно, що комусь подобаються мої дописи і вони ставлять "+". Бо інакше я би не знала реакції людей. Був би просто чат.
    Але спостерігати, як хтось старається нагнати собі ту карму будь-яким способом, чи хтось аж синіє від злості, що ти йому "-" ставиш за те, що тобі не сподобалося щось в його дописі, то м"ягко кажучи, смішно. :)

• Подобається Подобається x 11
  18. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Согласна насчет "-". Особенно умиляет, когда тот, чьи посты по какой-то причине вызвали неприятие и, соответственно, "-", начинает ставить "-" в ответ, причем очень часто ситуация выглядит комично. Интересно, это делают, чтобы расквитаться или успокоить уязвленное самолюбие, а может это просто ребячество? По-моему не стоит настолько серьезно относиться к "карме" - это ведь просто развлечение, помогающее лучше понять людей, с которыми общаешься, и выразить свое отношение к их мнению по тому или иному вопросу:)

19. levandivka

То - дуже м'яко.
    Спостерігати, як користувач гатить кілька "-" - приносить іноді більше позитивних емоцій. :crazy:

20. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Я думаю, якщо забрати карму, то модерам прийдеться переносити купу постів з текстом "+1". А так клікнув і не мучишся.
    Мені на деяких форумах таки бракує такої функції....

• Подобається Подобається x 10
а де твій аватар? :)