Відповідь: Карма: референдум. Хто більше кави розлиє? Додано через 1 хвилину І добровільно себе позбавити зору? Шо ліпше,радейко.чи телевізор?
Відповідь: Карма: референдум. Ха, ха! От саме це й малось наувазі - згоден! Ну ж не постійно цитувати попереднього дописувача, щоб тим самим дати зрозуміти як все чудово, о-пааа і я ж так саме думав (!), але першим не наважився, чи саме в той час слова загубились (( ... Або ж, взагалі нічого не сподобалось, стрьомно, повне фе - і тут тобі ні не хочеться ставити -1, ні відписувати - просто "з’їв" це фе і пішов на іншу вітку... Хіба це теж вихід?
Відповідь: Карма: референдум. Звісно, Ви перебільшили. Хоч і з часом ми стали більше щедро роздавати карму, але культ карми, як такої, починає відходити. Про це свідчить спад активності в темі "Кармічні вітання". Бо з'явилось більше людей, у багатьох вже були тисячні карми, навіть десятитисячні.. Та і по собі бачу - раніше було приємно отримувати багато карми за дописи, фотки, а тепер приємно, що ці чи інші люди зі мною погоджуються, мої фотки подобаються тому чи іншому форумчанину.. Хто мені симпатизує - викликає у мене симпатію. Ми ніби один одному посміхаємось.. Карма викликає посмішку, гарний настрій. Вона зближує і робить нас добрішими. Хіба ні? Не забирайте цю радістю
Відповідь: Карма: референдум. теж варіант - в кого тут трясуться руки як натискає "опублікувати"?:D:D:D Додано через 1 хвилину часом і радейко ліпше зображення відволікає більше ніж звук
Відповідь: Карма: референдум. Не завжди... Є випадки, коли "-" сприймається катастрофічно. Сам бачив. Ржав.
Відповідь: Карма: референдум. Було колись так, що форум глючив і не було карми. Я тоді часто починала дописи типу "гарна ідея, я теж так думаю", але видаляла відразу ж, щоб не засмічувати форум.. І виникало таке відчуття, ніби я чогось не сказала і мене не почули.. Додано через 42 секунди Угум, але таких випадків знаааачно менше
Відповідь: Карма: референдум. Таке практикують на багатьох форумах, але ці вимоги як правило в період бідності чудових постів та у форумах-новачках. Ми так скоро перейдемо до сприйняття колеги/коліжанки на дотик, нюх і смак, як у 9 1/2 тижнів )) Якщо і знімуть можливість виставляти карму, аватари та підписи, то все-одно за стилем дописів ви відчуєте хто це міг бути
Відповідь: Карма: референдум. а бодай його... я про те що коли щось робиш то краще робиться паралельно слухаючи радіо, а не дивлячись ТВ а ви що подумали?
Відповідь: Карма: референдум. Хі-хі, особливо за мінус... Зразу можна перевірити наскільки людина кармозалежна... Я проголосувала "за", але мені радше йдеться про те, що якщо забрати "карму", то треба буде якусь іншу форму подяки ввести. Бо допис, де лише "дякую" чи лише "+100!" сенсу не має і читати це теж нецікаво, особливо, якщо заходити через "нові дописи". А як хто трактує карму мені байдуже. Забавка як забавка. Як комусь цікаво, то мені це не заважає. Як комусь не подобається, то й не користується. Хоча, навіть таких кармоненависників як пупер та Самойлович бачила в гілці "кармічних ювілеїв", де вони дякували за привітання... Цікаво мені інше. Мені видалося, що саме з ювілеями тепер не вітають фактично. Тобто гілка начебто зачахла. То чому питання підняли? До речі, самі вітання сягають "коренем" у той час, коли на форумі були військові звання. От подобалося людям тоді вітати одне одного. Потім то перейшло у вітання кармічні. А можна би повернути назад репутацію. Чия ж була ідея назвати цю "фішку" кармою?
Відповідь: Карма: референдум. Так звання стосувалися кількості дописи, до чого тут те. Не сподобалася "репутація" і то саме її замінили на "карму".
Відповідь: Карма: референдум. Мені однако, чи є карма, чи ні. Хоча приємно, що комусь подобаються мої дописи і вони ставлять "+". Бо інакше я би не знала реакції людей. Був би просто чат. Але спостерігати, як хтось старається нагнати собі ту карму будь-яким способом, чи хтось аж синіє від злості, що ти йому "-" ставиш за те, що тобі не сподобалося щось в його дописі, то м"ягко кажучи, смішно.
Відповідь: Карма: референдум. Согласна насчет "-". Особенно умиляет, когда тот, чьи посты по какой-то причине вызвали неприятие и, соответственно, "-", начинает ставить "-" в ответ, причем очень часто ситуация выглядит комично. Интересно, это делают, чтобы расквитаться или успокоить уязвленное самолюбие, а может это просто ребячество? По-моему не стоит настолько серьезно относиться к "карме" - это ведь просто развлечение, помогающее лучше понять людей, с которыми общаешься, и выразить свое отношение к их мнению по тому или иному вопросу
Відповідь: Карма: референдум. То - дуже м'яко. Спостерігати, як користувач гатить кілька "-" - приносить іноді більше позитивних емоцій.
Відповідь: Карма: референдум. Я думаю, якщо забрати карму, то модерам прийдеться переносити купу постів з текстом "+1". А так клікнув і не мучишся. Мені на деяких форумах таки бракує такої функції....