Може хоть і дальше розносити не будуть... зі Зі слів сестри, моє рідне село поступило інакше. Там вроді немає ні хворих, ні підозрілих, ні обсервативних. Але на час свят вони добровільно закрили в"їзд-виїзд до/з села. Там знаходиться місцева святиня і кожні свята, цілий рік, туди приїжджають зі всіх навколишніх сіл, містечок і Львова помолитися, віддати шану, облитися водою чи зануритися в купіль на Йордан. Правда, не знаю, наскільки це дієво, бо поки що сьогодні не говорив ні з ким з села.
Якщо дідо з бабусею далеко... View: https://www.facebook.com/100008255462582/videos/2660110917607398/
Взагалі то, в Харкові жорсткого карантину так і не настало. Люди швендяють як хочуть, і з дітьми, і без масок, і гуртом. В транспорті та в супермаркети набиваються скільки влізе. Ринки два дні тільки були зачинені, а з учора знову працюють. Я з роботи їхала і чула, як одна дурепа на зупинці підштрикує одну бабцю у масці: "Не важко? Не важко в ній дихати? Та ви від маски задихнетесь". "Коронавірус у плоті" - як сказала моя донька. А одна моя знайома зробила зауваження у маршрутці жінці без маски, попросила вдягнути, а та її послала. Знайома поліцію викликала. Так їй пасажили сказали: "Ми Вас зараз висадимо, і далі без масок спокійно поїдемо". А поліція запитала: "Вам потрібна консультація як бути в таких ситуаціях?" КОНСУЛЬТАЦІЯ!!! Консультанти, нехай їм... Так що не здивуюсь, якщо у Харкові "італія" з "іспанієй" розпочнуться.
ГИИИИИИИ Нагадало, коли цементовози приїхали на ДТП. Я лежу увесь роздовбаний і від могот мату листя на деревах обсипається, а вони в мене запитують: "У вас жалоби і прєтєнзії єсть?"
не знаю, може комусь і нема що робити окрім порнухи, а мені ніколи на небо глянути. День минає як хвилина.
@Silver bullet, відразу видно, хто чим колись цікавився ))) прошу, приготував для перегляду з внуками /це ще далеко не все/ Ну а всякі Індіани джонси, термінатори і рембо десь на стриху також є а порнуху я вже давно на полі по кукурузі вимотав між патичками, щоб ворони насіння не вибирали))) А мені часу хватає, ще й залишається;
Це я вас підначую, а що робити)) Біля мене на дачі один онук, в нього ТВ з каналом мультфільмів, смартфон з іграми та ще може до нас на компи по мультики залізти. 5 років, а знає як і що вибрати, капець) Відак в Харкові, не включали мабуть років з 10) Багато роботи на городі, повиростала конюшина та інші сидерати - треба зрізати серпом та мульчірувати перець та помідори, що ростуть в грунті. Бажано полуницю. Зараз вітер приніс тучку і дощик, то є час відпочити. Дивлюсь, до кінця місяця прохолодно, дощі. От вам і спекотний травень, нам метеорологи хвалилися. Надо їм краще мовчати, бо довгі прогнози- то пусте.
Та й мої онуки в тотих теперішніх гаджетах шарять краще від мене))) Але в тому і тлущ - показати їм, ЩО і НА ЧОМУ дивилися їхні батьки, коли були маленькими) Є ще пара приставок Денді, але щось не бачу тотих картриджів, та і джойстіки мусет там барахлять. Не буду навіть починати))) Так от, у мене карантин всьо. Піду нині на роботу. Не хочеться, але тре відмітитися. Бо дистанційно то дистанційно, але тре й трохи бути фізично присутнім, що нє? Попідмащую і позатягую те, що скрипить і теліпається, та й може втікну додому. Бо тре дамський ровер докінчувати; Всім здоров"я і добра! Шануймося