навіщо? Кожен може самостійно для себе тицнути в діалоговому вікні переклад і мати уявлення по короновірусній обстановці. В цьому випадку руське чи українське - яке вже значення?
ви дали посилання на англійську сторінку, далеко не всі знають, що десь у кутку може бути кніпочка "Language" (ну а загалом сайт досить цікавий)
«Маски – це «розвод»: шоумен від медицини Комаровський зробив чергову заяву Джерело: «Маски – це «розвод»: шоумен від медицини Комаровський зробив чергову заяву © shlyahta.com.ua зі так от, я ні не читав статтю, ні не дивився ролік. Просто мені ДУЖЕ сподобався у заголовку вираз "шоумен від медицини", тому і зафлудив сюди цей допис зі сусід каже, що на вихідні у Львів. обл. вводять жорсткий комендантський час карантин. Що ж, я "ЗА"
Нє, я серйозно))) Хоча кому написано померти від старості тому вірус по цимбалах, але для чого збільшувати можливості розповсюдження тої мікроби?
Не було б так смішно, якби не було так сумно. На жаль, як би смішно це не виглядало, але більшість наших цементовозів якраз таки підпадає саме під ту категорію, про яку каже кіт на картинці. І я абсолютно не здивувався б, якби це трапилося в реальному житті.