Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Что значит полностью? Семён Андреевич ОН! А который мелкий - тот Серёга!
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Капитан, вы что-то об Васыли забыли, а я пока понаблюдаю с Полковником.
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Айайай, Надін)) Мирили-мирили, а ту прийшов настоящий полковнік і Ви махнули на хлопців рукою?))
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Полковнику, Якщо новеньку дівчинку я візьмуся навчити модераторському мистецтву, - окопуйтеся під столом! Хоча це небезпечно: раптом Ваші ракети не туди полетять !
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Вот она, женская логика! Во всей первозданной красе! :D То понимаешь, отстань от Васили, то напоминания что я забыл о нем
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Ні, про них забути важко, а от збити з толку можна. Капітан в нашій розмові з Полковником заняв не нейтральну позицію, от я і "вигнала":D
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Всю Кама-Сутру перерыл Нет такой позиции... Какие хотите есть: и обезьяна жующая кокосовый орех в тени пальмы, и бегемот севший на кота, у которого зачесалось ухо... а нейтральной - нет! :D
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" По-перше це ваша гілка, і ви головні персонажі. По-друге мирити вас не збираюся. По-третє - де Полковник.
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" А це така як в анекдоті. Дружина чоловікові - коханий, щось в нас давно сексу не було. Чоловік - не в нас а в тебе.
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" /деловито/ Это смотря на каком месяце. Если на -1-ом, то даже оченно нужно, а вот на 9-м лучше это делать под присмотром врача