Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" А чо медлите, вдруг Серега не удержится:D .Если понравится, пишите в приват .
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Пропонуєте їх забанити?) Але в тому є частка правди - такту по відношенню один до одного (а зрештою і до тих хто на чтиво натрапить) їм бракує. 2 Капітан, Васілі Перше китайське попередження!))
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Никак нет! "если понравится", то всему миру расскажу! П.С.То, что понравится - не сумливайтесь!
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Щоб погасити конфлікт, треба усунути його першопричину. Покарання тут не допоможуть
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Тут попрошу без емоцій і повільніше і конкретніше! Так би мовити не самозакохано!
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Тут всі згрубше модератори. От викличемо вас на "товаріщецький суд" і бум голосувати, що робити
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Я не мала на увазі конкретно ваше хамство. При безпосередньому втручанні третіх осіб, які стають на одну з сторін можна непомітити тормозу і допустити багато дурниць, зачіпаючи дуже далекі від вашої розмови теми, і переходити на особистості. Я говорю про те,що може ще бути і не сприймайте це особисто і "виганяйте" всіх хто не займає нейтральну позицію.
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Хм, мадам недавно зарегилась и уже с притензиями? Если Вы считаете, что я из-за Вас отсюда свалю, то, скажу Вам, сильно ошибаетесь! Ишь ты опытування ОНА организует! Ну, ну!
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Я не зловживаю можливостями :cowboy: і нікого не "пішла" ще.) Не перебільшуйте А на рахунок щойно зареєструвалась... я з Вами незримо вже давноооооо