Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Наразі звинувачувати мене в тому шо в мене мало фантазії то є на мій погляд не коректно, але коректність не для всіх є чимось дійсно важливим. Таких якостей я впринципі очікував би але, знаєте я з МЕГочкою незнайомий, єдине шо знаю, вона любить ніч, а я люблю день, і не міг я сказати шо вона зла. Тому ви як ви вчора мені признались, ви є в якомусь певному розумінні їй за компаньона. Цей пост не є якимось продовженням бесіди ні.... але якшо тре то .......
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" А на мій погляд, я наразі нікого ні в чому не звинувачував. Просто зробив для себе певний висновок. Коректність? Класна штука, в принципі. Особливо коректним був жарт про зустріч у постілі, нє? :D За компаньона? Не нашел такого слова в толковых словарях… может быть от франц . compagnon – подмастерье? Но ведь союзы подмастерьев во Франции, большей частью тайные. Возникнув в 12-13 вв., в сер. 19 в. они уступили место профсоюзам… Дружище, мы с Мег не настолько древние
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Властивість "самозакоханих" людей вибирати людей з якими ся хотілиб зустрітися, це на мій погляд і є причиною такого розкладу. Тим більше ви ж самі думаю зрозуміли шо це за розмови такі:хочу відзець таго таго і таго! Ребячество! Странний словарик маєте, не знаю чи дивитись якшо не розумієте, то компанйон замінимо на товарищ.
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Далі не доходить... Добре, Вася. Самозакохано включаю тебе у список людей, з якими я особливо хотів би зустрітися у реалі. Але залишається відкритим питання, хто тоді буде вибирати ліжко :D Ти яким ліжкам віддаєш перевагу? Одно-дво-спальним? З подушками чи без? Матрас який має бути, в полоску чи однотонний? Пружинний чи з водним наповненням? :D Толковый словарь Даля. Слышали о таком, корректный Вы наш?
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Доходить до мене все!, але чому таким тоном, ми наче вчора домовились без дурних образ, Ви навіть красноречієм виблищували, а шо тепер халатність допустили, чи ... словарик підвів. Вельмишановний "пан диван" я у ваші "анали-капітали" не вхож, хоч і змушений буду шифруватися по приїзді, бо ви як я пойняв не жартівничок.
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Вася, лучший способ зашифроваться - сделать пластическую операцию. Накладные усы, борода – это уже 20-ый век. А вот если Вы превратитесь в очаровательную блондинку (цвет глаз рекомендую третий), то вполне сможете достигнуть двойного эффекта: во первых максимально приблизить форму к содержанию, а во вторых действительно зашифроваться Успехов!
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" О....! да тут...., "панство шановне", вельми вдячний, шо й товариш полковнік на кафедрин зашли...как справі полковник?
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Капитан, однако, только заметил, что у Вас 9 штрафных!!! У меня ясно - западный отдел ФСБ и так далее... Но, Вам-то за что? Вы ведь отказались сотрудничать с нашей фирмой, насколько я помню? Хотя, жаль, купались бы в бабле сейчас!!!:moskali:
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Вот за то, что отказался - и лепят штрафные... Разочаровал я народ видать...
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" В норме типа да? А здовля як? Пенсію платят, чи як нашим галицько-волинським вітеранам?
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Платят, к 7 числу каждого месяца! Когда получаю, то кассир всегда говорит:"Вот, видете, как здорово, что Вы не галицько-волинський вітеран"!
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Господин Полковник, как человек, должна сказать, что вы не правы. Вы на этом форуме накаляете обстановку и без того гарячей атмосферы. Пусть они балуются, а Вас нехватает на других ветках. Все- таки это не справедливо. Прислушайтесь к глупой девчонке:o
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Надин, никто никого не накаляет. Это мы так-с, плюшками балуемся (с) Шутейный разговор и ничего более
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Капітане, ці теми обговорюються на інших гілках і у великому обсязі, а не два+один, два на один, чи око за око. І міряєте величину хамства і опускаєтесь дуже низько, вибачте за правду. Прошу втрутитись адміністраторів:cool:.
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Надін, яке хамство? З мого боку хамство реагувати на дурні жарти в мою адресу Василіки? Якщо в нього не вистарчає мужньості просто вибачитися за допущену нетактовність, яка призвела до конфлікту, то як можна говорити про хамство з мого боку?