Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Благородна Nadin ви чудова... Наразі скажу вже 77 років ми незадоволені тим шо відбувається з рідним краєм від Черемоша до Прута та й вверх до Луцка, винуватсі у цьому відомі.....я не хочу бути націоналістичним шовіністом, але все ж з підозрою веду мову до росіян, дітей окупантів, і розумію шо кожний такий во, своїм, навіть незначним негативним (в глузді розмови)вчиночком вже, якби продовжує "дєло" , тому на ЛФ НАЧЕ Й ВИСУНУВ ГІПОТЕЗУ на рахунок "диверсійних робітників" та просто ідеологічно протилежним силам. Якшо я помиляюсь то доцього я самий прийду, але ........Капітан та інші армійські чини!
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Ну, Василю, чому обіцянки не дотримуєшся??? Не розчаровуй мене, я ж тобі довіряю ! Мені подобається, що ти - веселий, темпераментний, бойовий хлопець, але всьому має бути міра. Чесно, мудра людина поступиться завжди, промовчить, коли треба, або припинить суперечку. Тут на форумі ж все, як на долоні, не всім приємно такі дописи постійно читати (кажу це для профілактики, знай, як тебе заблокують, ми сумуватимемо, тому уникай чвар, вони до добра НІКОЛИ не ведуть). Одним словом, вправляйся у терпеливості, а зустрінемося у Львові, то потренуємося у риторичних диспутах .
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Каюсь, у чомусь я перейшов межу і знаю шо все як на долоні тим більше шо ми в неті. Здається я хотів підсвідомо аби мене заблокували бо такий накіл темпераменту не є власний моєму культурному наповненню. Я просто тут засидівся а чернівецькі форуми вже давно не доїні.
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Василий, вполне возможно, что если не я (в силу своей заангажированности) то другие смогли добиться глубин Вашего самосознания. Я действительно играю с Вами в пол-силы, так как не теряю надежды что однажды Вы поймете: виртуальная жизнь теперь уже мало чем отличается от реальной, и за свои слова даже здесь отвечать НУЖНО. Если Вы сделали риторическое, обвинительное заключение - будьте добры обоснуйте его, ибо иначе это может повлечь за собой непредвидимые последствия. Если кто-либо из участников искренне раскрыл свои карты, а Вы с издевкой к этому отнеслись, позволив себе сакраментальные шутки - то лучше вовремя извиниться, чем провоцировать конфликт. Собственно в двух словах это все, чего я добиваюсь от Вас. Но, если Вы хотите продолжать конфликт...
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Василі, може і є в ваших думках правда, і знаєте чим мене зачіпити, але є дві людини, змінити ні вас ні його ніхто не в праві. Низькими дитячими образами на іншу тему - не думаю ,що ви чимось зарадите. І викоренити це можна тільки пояснивши причини і підстави, чо ви так думаєте, і наводити приклад який він зрозуміє, ставши на його місце (якимось жартом гострим у вигляді анекдота). Але в нас таких багато і якщо акцентувати на негативі, то вони будуть злитися і нічого більше. Крім цього кожна людина, як і Капітан має багато гарних якостей. Я змучилась, Василі, голова болить:o . Це Василі гострі теми життя, які не загострюються, а міняються в кращу сторону:y:
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Деколи враження, що вам це двом подобається. Але чесно не хочу втонути в ваших красноречних висловах і надалі вважаю, що Капітан висловив позицію, а Василі мовчить і не признається, що йому треба. Тому конфлікт для мене безпідставний - "вибачте якщо вас це образило, але я так гостро жартую, і нічого поганого не мав на увазі". Все, Василю, погодтеся, що можна було образитися, і це не з поганої сторони характеризує Капітана. А ви в нас і так молюдец, Але ся сперечати любите,Ух
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Капітан Капітан - "конфлікт" ви його сьогодні культивуєте, мені тут не до конфліктів, я справу роблю. В вашіх постах 70% інформації є погано відібірані слова, декому це може й неподобатись... Не издевкой я такие слова нелюблю, ви перекручуєте тепер які ше карти. До людей як до себе! Здесь смешно мне стало. Ну тут ти правий...да ссс. Что тебе обосновувати ти ж заперечувальний, і як тобі не говори. Зрозумій Капатан Капітан я висловив тезу, відки ти знаєш, може я все життя до цього йшов, а ви мені тут, обоснуй да обоснуй. Відповідати можу. Але не довго...............
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Ну раз смешно и не доходит по хорошему, значит начнем войну по полной? Мне не всё равно, но раз такие дела...
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Мені подобається твій бойовий дух,Кеп.Але чому б тобі не бути розумнішим?Будь вище того!
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Ты здесь о чем? Капитан Капитан поправь диалектику красноречивый ты наш! стихи для миротворения: Что ж ты смотришь совой - Дышишь, словно рухнул с дуба? Посмотри на себя - Хвост торчком, глаза востры. Ежели играеш со мной. Но ты ведь искренне раскрыл свои карты а теперь что.... Може ти передумаєш ....... Та й Мег не проти розв"язку переглянути. Через 30 хвилин я йду додому так шо давай робочій час з 08-17,00
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Мег якраз проти, і розв"язки не хоче... ну, хіба що ти Вася - Імо/Емо :D
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Ха-ха-ха!:D Мені,звичайно,то все читати весело.Не пам"ятаю на форумі таких скандалів.Але не вважаю,шоб хтось шось доказав тими пустими фразами. Боюсь,для когось,хто слабший,розв"язка в реалі може стати кровавою
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Вона піде з переможцем! Шучу. Власне вже "дядько" і тих ЕМО навіть не помічаю, та взагалі не зрозуміла культура... ми колись по іншому з розуму сходили...
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Хто піде з переможцем, Вася? Мег чи розв"язка? :D Я особисто можу тобі гарантувати тільки розв"язку
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Нікуди я не піду!:D :bazar: В будь-якому випадку хіба з Капітаном на каву! Лади,давайте я не буду впутуватися у ваші чвари.Я поржу тут!
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Переможців не буде...бо є то, не той вуо. Добренько, я й у оригінальності та інтелектуальності вашій пане Капітан і не сумнівався!
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Вася, дівчата не бувають темні... ти просто мабуть ще ні разу не одружений Окільцює тебе колись якась кобіта, тоді ти вже точно будеш знати, хто темний, а хто нє :D
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" До речі, зі всім іншим я погоджуюсь... ну там, добра і супер... Троха мало фантазії, міг би сказати й чарівна, незбагненна, готично таємнича, стильна, шикарна, досконала, життєрадісна, витончена, творча, чуттєва і т.і. Але в принципі Вася на правильному шляху :D