"Капітан_vs_Васілі"

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем vasili, 4 лип 2007.

1. vasili

vasili Well-Known Member

Відповідь: "Капітан_vs_Васілі"

1. Я не нарваний !
    2. Полковнику я старався не хамите вийшло так, недуже зразково, є якійсь в житті моменти, коли спокушаєшся тим шоби комусь (рос) смачно нагрубиянити, але там, не так просто, вольготно думаючій пан Полковник, здається ніби хтів шоби йому хтось той во, сказав. Наразі ми зрозуміли один одного.

Капітане ви пропонуєте мені мир, я згоден з вами, вам моя рука!
    Але тотожно цьому ви називаєте мене осоромленим, я власне тіке від вас чув цю тезу, ви беретесь судити мене, за своїми правилами, а це хамство. Ше раз кажу у вас одна правда у мене інша.
    Прошу забрати слова

2. Капітан

Капітан Well-Known Member

Може й заберу, з часом - від Вас залежить. Наразі я говорю так, як воно є. Просто не люблю брехати, навіть сам собі :)

3. vasili

vasili Well-Known Member

А це я розумію як "розкачування" в певній мірі добропорядних теперішніх моїх власних намірів!
    Від вас залежить у мене є таке враження шо ви як у тій мудрості про око(рос) "В чужом глазу порошинку видишь, а в своем - пенька не видишь".
    Тут ви хочете бути святим, не знаю для кого ви граєте цю ідилію.
    Ше раз.
    Заберіт слова з ефіру.
    Обіцяю бути "Паенькой"

4. Капітан

:D Особисто для Вас буду дияволом :D

5. vasili

vasili Well-Known Member

Однако очередь к отцу Василию, изгоняющему бесов в Черновицком храме св. Параскеве, не уменьшается очередной бесноватый таки прет под удар очищения...

6. Капітан

... не плач, отче Василю
    Що ж мусиш робити,
    Коли така уже доля
    Твоя на тім світі...

Капітан vs Ю.Федькович

• Подобається Подобається x 1
  7. Liliya

Liliya Well-Known Member

ШАНОВНИЙ ROSS!

Не підкидайте дров до чужого вогню!!
    Якщо вам подобаються вмішуватися в ЧУЖІ грубі конфлікти, чому б Вам не відвідати гарячі точки? Пропоную: Ірак чи Палестину! Там Вам відразу ж захочеться мирного неба над головою та дружніх відносин на форумі!

ЩАСТИ ВАМ!

• Подобається Подобається x 2
  8. vasili

vasili Well-Known Member

Капітане ви опасный человек, чем вам Федькович с лирикой не той вуо, что вы его к опанетам причислили...или вы той во...

9. Капітан

Не знаю. Чесно. Просто чув вже цю пісню не один раз, от і цікаво, може нарешті хоч один правдивий Василь на тому форумі знайдеться, який обгрунтує свій свист :D

10. vasili

vasili Well-Known Member

Ото ж бачите об"єктивізму у вас хватає...
    А за цей комплімент не дякую. Нелюблю сарказм, тим більше від вас товариш Капітан.

11. Капітан

Був колись на ЛФ такий дядько, модератор Правник. За що я його поважав, так за те що він слів на вітер не кидав. Крикнув Правник: "агов, люди! На форумі москалі, ціла 5-а колона!!!" Всі стривожено,- "Де??!" А Правник бац! І опублікував список... Іншими словами, "хлопець свого слова" (с) Ю. Луценко.
    А Ви, п. Василь? :)

12. vasili

vasili Well-Known Member

Крикнули то є пушку кинули от і 1 доказ і перший сам визначився
    Хмельницького на Жовтих водах пам"ятаєте...!

13. Капітан

Хмельницького не пам"ятаю... а от Ваші "жовті води" вже видно :D

14. vasili

vasili Well-Known Member

Та ви шо? ... сам схотів товариш............Хіба шо направлені певним струмом у напрямку до опонента!
    Капітан Капітан, ну что вы язвите, вам ли к лицу, остроты разбрасывать не имеющие земного анала, вот вы список просите... да есть у меня "такие", но позвольте вы же знаете, начем я настаятельно обосновываю смои речи...на интуитивном уровне + советы ближайших соратников по роботе по противостоянию полной русификации, западной украины в часности Буковины.

15. Капітан

Отличный уровень! Интуитимный! Смесь интуитивного с интимным, я правильно понял? :D
    Пока что дружище, Ваши струи хм... интуитимно стекают Вам в башмаки...
    Вася, сколько можно увиливать от прямого ответа - да признайтесь Вы, что ляпнули не подумав :) Большое дело понимаешь... Так мол и так, - виноват, исправлюсь! ;) Вот это будет по мужски. А то развели тут... земной анал...

16. Nadin

Nadin Well-Known Member

Я вибачаюсь, шо втручаюсь, не благодарна ,то справа. Я стала невольним свідком і навіть учасником вашої суперечки. Василі, позицію Капітана зрозуміло-що він хоче,і з чого почалося. А ваша виглядає так, як ніби нема чим занятися, ви безпідставно дєргаєте Капітана, який вже в котре взиває, до мудрості(яка у вас без сумніву є). Тому, порозумійтесь на рахунок конфлікту, а потім "стебайтесь" один над одним "по самоє не хочу". Мені здаеться, що Капітану не дуже комфортно, обзивати і таке ж слухати.
    Я вас двох трошки знаю, і тільки тому мені не байдуже.

• Подобається Подобається x 3
  17. vasili

vasili Well-Known Member

Капітан Капітан ви занатто емоційний розслаптись і помийте лице, бо моя інтуіція я бачу вас не умиротворила!
    Так ви дійсно не зрозуміли це у вас лице місіонера-міліціонера змінилось на шось інше... ви деспотичний чоловік, який у розумінні буття баче тіке свої власні аналогії, а анально-капітанські закиди лишіт для своїх "товарищей".

18. vasili

vasili Well-Known Member

Я вже обіцяв пані Черешенці шо останній раз говорив у курілці з товарищем Капітаном, але тому схотілось мене зноу зачіпити, я маю право йому відповісти, я відповів та руку миру запропонував,але тому не цей во тре, він є не той який ви маєте про нього бачення, він іуда(диявол).

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

vasili,
    скажу відверто: у нас з Капітаном теж трапилося тривалі ... ну серйозні розходження, породжені діаметрально протилежними оцінками третіх осіб і деякими розбірками навколо тих самих третіх осіб.

Проте, в силу схожості позицій в 90% інших тем ми прийшли до думки, що можна спілкуватися без кидання каміння.
    Капітане, НЄ ?

• Подобається Подобається x 3
  20. Nadin

Nadin Well-Known Member

Василі, значить ви йому не байдужі, ваш найкращий поступок не йти на його провокацію. Ви такий оригінальний у своєму роді, а тратитесь на такі довгі безглузді справи. Я з вами також сперечалась, але надоїло, я не відчула ніякої неприязні і агресії і тому дивуюсь, шо ви безпідставно сваритесь, ви ж один одному грошей не давали.

а де твій аватар? :)