Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Любі хлопці! Дівчата-форумчанки цілують вас в обидві щоки та просять випити мирову!!!:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" лаятися — в приват... матюки — заборонені!.. пс. мені вижниця подобається, симпатизую (у дечому) скінам, але така поведінка —
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" пупер скільки треба отримати покарань що дістати бан ? І на скільки один бан заблуковує юзера ?
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" ви хочете бути забаненим?... можна забанити на час, а можна назавжди.... вам який кортить?...
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Шо бували на святах у трафічному алкогольному стані пуппер! ви ж радикал пуппер, з наших українціу.
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" о люди запрошую вас в наше чарівне місто щоб подивитися якісь міжнародний фестиваль:shy:
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Власне буваю кожної суботи у адміністрації у МИКОЛИ МАЛЯРЧУКА АНТОНОВИЧА як гуцул!
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Васілі, а ти нарваний... Полковнику нахамив, мене всує постійно згадуєш, хоча я приводу для цього не давав. Тобі першого позору було недостатньо? Пропоную мир - ти не хамиш, а я тебе не помічаю, ОК?