Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Полковнику, схоже, що то вже як у Шекспіра. Ворогування давнє, причини канули на дно пам'яті. Залишилися дві речі: традиція та вічність.
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=197637&postcount=893 http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=197649&postcount=894 воспитаный в конце рожицу мягкую вставить не позабыл, посмотри в зеркало, увидь свои пустые глаза, дурак!
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Васили, я предлагаю Вам прекратить храбро обзываться в мою сторону из Черновцов, до нашей личной встречи в реале
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" послушайте я вас, явно не обзывал, вот вы себе это позволили, кто вы после? вместе с тем, еще наврали, о том что мол в привате мне рожки ставите, человек 10, кто вы? мне кажется вы очень хотите встретится...?
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" С памятью плохо? В 7 в центре зала (с) Минотавр :D Васили, я уже несколько раз предлагал а Вы морозились. Давайте!
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" если назначу место и час, ваш выстрел первый, будет? может здесь на форуме все решим без драк в реале? и что для этого надо?
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" я б на місці лілі вже давно цю гілку закрив..... через що чоловіки сваряться-б"ються-вбивають?.... здається: через жінку.... вона тут приховано присутня?
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Наскільки я пригадую,ціла купа.У Василевій спальні.Віртуальних.А може нє.
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" а може ні... може не віртуальних... може не у спальні.... і не василевій....
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" пс. я тоже. Настоящий мужик на месте Васили давно уже бы извинился и замял.
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Умом нас с Васей не понять Если не выпито 0,5 А когда выпито 0,5 всё дело кажется нехитрым... Попытка глубже разобраться уже попахивает литром
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Якби не було так страшно... Наспівуючи: Сейчас прольется чья-то кровь! Сейчас-сейчас!
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" так то колись чоловіки розв"язували стосунки між собою на дуелі. а зараз максимум - словесна перепалка, і то - у віртуалі. а взагалі яка там кров? люди, які так багато часу проводять на форумах за дописами, мають м"язи рук пристосовані спеціально до друкування, а не до тримання пістолетів і навіщо взагалі якась там кров? навіть віртуальна... МИР. ДРУЖБА. ЖВАЧКА!