Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" мені здається що ваше виражене словосполучення "гавкнув" не зовсім коректне, панэ! Собственно когда я в п/п действительно извинился, не секрет, это перед Лилей Романовой, то обьяснил такое дурное свое поведение, и ее это право простить или казнить вот и все, автерстеп...не все так превратно на самом деле... Додано через 2 хвилини Я ось не з розумію ціле спрямованість вашої думки? ЗЫ : если пан что то имеет ко мне милости прошу, но я не уверен что моя псевдо популярность коснулась вас автерстеп? Додано через 5 хвилин Лиль это ведь я открыл ветку, но все это время если честно у меня 2,0 тыс. раз менялось отношение
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Ні, в жодному разі. Але вам би таки слід визнати - капітана зачепили ви. Кеп вас кілька разів перепитував - are you sure? - і ви впевнено тиснули "ще б пак!". == ІМХО - на 11 сторінці - є сенс спробувати потиснути кепу руку.... це шпилька не на вашу адресу - це можете не читати.
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Автерстепе визнати мені, що я поганий хлопець, і всіх півнів най вішають на мене? ЗЫ: Автерстепэ знаете мне всегда хотелось у вас спросить - вы действительно такой мирный и гуманный чел?
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" что б легче было , что сегодня день примирения? ЗЫ : в принципе я готов у Лили сегодня день варенья! уже хорошо, ВСЕ Я ВАС ПРОЩАЮ!
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Обидва твердження - невірні. Але, згідно моєї теорії - агресію, як і все інше - не слід витрачати намарно - а тільки у випадку, коли тобі то вигідно. Не пам'ятаю, хто автор того влучного вислову - "Будь ввічливим з оточуючими. Не наживай ворогів випадково - а лише свідомо. Свідомо нажиті вороги - це єдині чесні люди у твоєму оточенні, що тобі завжди казатимуть про тебе правду". == в застосуванні до цього випадку - сміливий не той, хто "не боїться" розкручувати конфлікт. А той, хто знайде у собі мужність конфлікт припинити. == Навіть якщо на умовах - "ми один одного не помічаємо, але на людях, про людське око - ввічливо розкланюємося через дорогу"
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" да мне всё равно - замнем или не замнём. Одолжений не нужно За свои слова я всегда отвечаю и буду отвечать. Для особо одаренных повторяю в NNN-й раз: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=25691&page=2 мой пост № 31
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Капитан послушай ты разве видишь во мне врага или человека который даже в 31 посте мог бы в реале до такого допустить, послушай мы здесь, выводим коренных с пристяжкою, что нам, круг да около пусто словить, если вина на мне то честно будет разделить на пополам и забыть!
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" с издевкой? Йосип Кунович Бург великий писатель из черновиц сказал мне : что мы всю жизнь здесь живем, и что они приходят и уходят а я здесь!
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" если во Львове есть дочернее предприятие "Твоя пресса"- то сами ему передайте, он последний из старой гвардии! Вы на счет п/п как?
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" ох, vasili.... Якщо б ви ще навчилися писати нормально, а не шарадами російською з молдавським акцентом... Що таке п/п - "пламєнний прівєт"? "по п'ятдесят"? "пішов погуляти"? інші варіанти?