Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Совсем как в школе - ...кто первый войдет в класс тот козёл! В результате срывались уроки и нервы учителей, так как школьники с виноватым видом стояли в коридоре.
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" таке пиво тре самому пити, а за лайку хіба етикетку показати аби слюнка текла
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Я так розумію непримиренна ворожнеча точиться між капітаном і vasili. Ставлю на vasili,шо він переможе.Хто ще ставить?
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" залежно у чому... якщо словесно то певне Кеп переможе, а якщо руками... то невідомо
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Я ставлю на Кепа.Того,шо він людина розумна,йому рано чи пізно набридне цей цирк і він просто перестане реагувати.А до бійки,думаю,не дойде...Це ж так низько...
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Не надо устраивать торги, девченки вас я обидеть "в общении" не стремился, просто Шахрай подкалывает вас, а вы не видитесь он такой! ЗЫ: а можна поставить на себя 5 vs 1, а?
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Мег, проблема троха в іншому. Цей цирк я припинити не зможу, навіть якщо захочу. Васілі прекрасно знає з чого все почалося
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Делу может и труба, а может и гильза, может и черт знает что, ибо мир тесен!
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Намисне подивилася. Перший допис на цій гілці датовано 04.07.2007. Уже грудень, а Кеп і досі не помудрів. Кеп, може, яку книжку позичити почитати? :D:D:D Додано через 1 хвилину А хто? Акробат чи дресирувальник?
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Не вірю, що він пам"ятає. І навіть, якщо пам"ятає, не вірю, що вибачиться. Хіба у ПП. Практика показує, що це він зробити вміє. Додано через 7 хвилин Рада, що Василі сподобався мій допис. Тим більше, що я мала на увазі саме його.
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" "гавкнув" привселюдно - а вибачився в ПП - щось таке мені знайоме... сам підхід - ну дуже подобається.... непоганий підхід.... vasili відкрив гілку, проявив у тій гілці активність... І в цьому винен - хто? дуже непогано.... == може, нам вартує всім форумом відкрити гілку - vasili, вибач!!!! .... Подібного спрямування гілки - не рідкість на цьому форумі....
Відповідь: "Капітан_vs_Васілі" Василі не відкривав гілку. Це левандівка зніс розборки в окрему гілку. Мені недавно теж довелося їх розборки сюди знести. Додано через 2 хвилини :D:D:D Додано через 2 хвилини О, і вам також?