Капітан vs Данило

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем WIZARD, 25 тра 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Капітан vs Данило

Pedro,
    "святе місце порожнім не буває".
    Нехай будуть тут за квотою ті, хто МУСИТЬ тут бути.
    І з боку .ru і з боку .ua.
    Добре відомі, прогнозовані, контрольовані.

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Це кого Ви ТАК обізвали?

3. Boris_Kiev

НУ НЕ ДАНИЛА ЖЕ !!!
    І не модераторів, звичайно !

4. Оля

Оля Старожилка форуму

А я бачила. :) Правда на іншому форумі...;)

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Трилітрова банька в таку жару... звісно у доброго солдата все має бути на поготові. Расіянє, нє пускайтє ваши самальоти через Чьорноє морє. Кузьмук на пагатовє!

• Подобається Подобається x 2
  6. Капітан

Капітан Well-Known Member

..."Коровы священны. Они воплощение добродетели", - так сказано в "Ригведе", собрании индийских религиозных гимнов, некоторые из которых восходят к середине 2 тысячелетия до нашей эры...Коровы без страха гуляют по индийским городам, в Дели их запрещено убивать законом. Иногда рядом идет погонщик или погонщица, которые за небольшую монетку дадут желающему немного травы, чтобы покормить священное животное...Индийские коровы обладают мирным характером, но легко впадают в неистовство из-за неизбежного дорожного шума. С их участием происходят серьезные дорожные происшествия, из-за них случаются многокилометровые пробки...
    :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Капітане, а я думала колись, що й індійці молока коров"ячого не п"ють. ;) Але, ні! П"ють! А може то тільки від американських...;););)

8. Капітан

Вони його не тільки п"ють, а ще й використовують у своїй традиційній медицині (аюрведі). Тому всі індійці такі здорові, щасливі, усміхнені і знімають багато надзвичайно цікавих серіалів :D

9. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

я не знаю звідки ви чи з Росії чи з України, але можу сказати, що за радянського союзу нормальні люди машин не мали, це були всякі секретарі, стукачі, як їх там, а сексоти і інші "достойньіє люді".
    Мій батько бу ізгоєм і всі такі як він тільки за те що українці і патріоти.

10. Salata

Salata Well-Known Member

Очень жаль, что так вышло с Вашим отцом, только машины были не только у перечисленных категорий, служебные - может быть, а на личные люди копили и в очереди стояли... У нас соседи, выращивая и продавая черешню, трехэтажный дом построили и машину купили ... не совсем обычный случай, однако, вполне честный :)

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

Намекаете на то что надо трудиться по-больше, да?:p
    А скажите, спрашиваю без издёвки, смогли б они сейчас так же продавая черешню, и за какой срок?

12. Boris_Kiev

Salata, честь и хвала Вашим соседям-труженникам.
    Этот редкий случай проявления капиталистической инициативы - скорее исключение, чем правило.

Иногда "советский частник", имея деньги, искал способы "легализации" приобретаемого автомобиля.
    В том числе - покупка выигравших лотерейных билетов и широкое афиширование выигрыша (знакомый юрист рассказывал).

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Знаю багато випадків, коли не все було так чесно. Або скорше зовсім не чесно, коли крадене добро з колхозу продавали та будували будинки собі та дітям, та авто купляли. Особливо до цього були причетні комуняки.

14. Капітан

Так вони нікуди і не подівалися - тільки кольори поміняли :) Заздрісні такі, самі ні на що не здатні крім порожньої балаканини, невдахи - які свою неспроможність заробити у минулі часи виправдовували режимом, а тепер- бандитською владою.

15. Boris_Kiev

Якщо прості колгоспники - то все правильно. "Всё вокруг народное - всё вокруг моё!"

А комуняк по-всякому треба розстрілювати.

16. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

і це дуже-дуже дивно...
    не те, що заробили, а те, що дали їм заробити...
    комунізм — коли всі бідні, а наглядачі багаті...

17. Salata

Salata Well-Known Member

Как я понимаю, в разных местностях были разные порядки. Я выросла в "куркулистой" :) местности. Огурчики-помидорчики, отдыхающие летом...
    Те, о которых я говорю, имели соток 20 где-то, ума хватило черешню хорошего сорта посадить (почти слива :)), все были довольны, отдыхающие - тоже. У мужа бабушка - с одного дерева шелковицы тоже неплохо зарабатывала в Кировоградской области.

Многие родители моих ровесников на север ездили, несколько лет работали - возвращались с деньгами.
    В городах честно наладчики хорошо зарабатывали, точно знаю.

Насчет "сегодня" - тоже недавно был пример, школьный учитель в станице взял в аренду землю, посадил персиковый сад хитрого сорта (в моих родных краях персики очень плохо растут), за три года крепко на ноги стал, достаточный срок? :)

Я это не к тому, что работать надо (надо, конечно, но дело не мое), а к тому, что были у людей "честные" машины, нЕчего тут ... :)

18. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

підсумовуючи сказане різними форумчанами - де-юре братерський і рівноправний СРСР де-факто ніколи таким не був.

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Нє, не будьте такі категоричні. :) Мій батько мав машину і за Союзу і не був ні одним із тих, Вами перелічених. Але то не була аж ніяк заслуга радянської влади, чи радянського способу життя, як Читатель нас хоче переконати. ;) Все було просто. Батько поїхав з бригадою віруючих мужчин в Сибір, де вони, 8 чоловік, за сезон з березня по жовтень будували колгоспу корівник. Привіз гроші на "Жигуля". :) Правда купили його трохи неправдою. Відкупили у якихось людей лотерею, по якій вони ту машину виграли. А інакше ж не можна було купити - не було їх для простих смертних...:sad:
    Тому й вся ЗУ краще в Союзі стояла, ніж вся інша територія України. Не тому, що держава дбала, тому що люди були інші. Працьовитіші, господарніші, менше пили.І зараз так є. Чому всі на заробітках, раз держава не може людям забезпечити нормальні умови праці в країні? :sad:

20. Boris_Kiev

Розкажу тепер, як мій батько "машинізувався":
    1971 рік. Підземний поштовх (Середня Азія). Заступник міністра торгівлі з переляку сиганув у вікно. Батько його вдало "склав". Той запропонував поза чергою "Іж-412".
    Батько вліз у борги, паралельно влаштувався до шпиталю прикордонних військ, написав підручник. Розплатився.

Потім у 75-му до Дня перемоги з"явився шанс купити Жигуль за ветеранською чергою.
    Але там і тоді "купити" було непросто. Ось чому: на момент приходу ешелона з машинами, на станції збиралися команди міцних мусульманских хлопців (покупців "на сьогодні"), які силою захоплювали машини потрібного їм кольору та комплектації. Бійки були нормою.
    І батькові взявся допомогти механік-перс (батько врятував його брата - черепно-мозкова травма).

Сказав: "дай документи, гроші та о 9-й вечора підходь на сервісну станцію".

Батько не витримав і прийшов раніше. Бачить - машина без лобового скла, з вирваним радіопроймачем і з краплинами крови в салоні.
    Перс (сердито): "я же сказав - о 9-й вечора !"

О 9-й тачка була як ляля.
    Перси (їх було четверо) зробили просто: на повороті, де потяг уповільнював хід, заскочили на платформу і відразу фахово перевірили кілька машин замовленого кольору та моделі (2103). Вибрали, потім зняли скло, акуратно скинули з потягу. Все одно на станції виникла бійка, але до вечора хлопці все привели до норми.

(зараз почесний тайожик Читатель закричить "Ня вєрю! Врьотє! В СССР такого бути не могло!"
    Могло, Читателю. І саме в СССР).

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)