Капітан vs Данило

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем WIZARD, 25 тра 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Відповідь: Шах і мат президента

І що? конкретизуйте свої претензії. Якщо Ви про слово "ср%ка", то звичайно грубовато, але на бан зовсім не тягне. Зрештою, це є правда :)

Це мені зараз нагадує минулорічну ситуацію , коли наші патрійоти волали, що форум антиукраїнський, складали список осіб, яких треба забанити, демонстративно полишали форум і створювали собі свій, правильний. Натомість конкретно сформулювати скаргу з лінком жодного разу ніхто не зміг. Зараз більшість і одних і других і далі продовжують спілкуватися на ЛФ. А тепер заварюється все з точністю до навпаки, бочку починають котити на тих, хто займався цим минулого року. Так само без аргументів.

2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Мартіні.
    А Ви зранку сьогодні казали що немає баталій...:)
    Ще б пак! Цілий день провокують люди, прошу заспокойтеся, вже вкотре, краще про вступ до НАТО почитайте, там свіжа інфа. Втрачаєте час на що самі не знаєте.
    а ще я зранку писав таке, ось, не зле й повторити.:)
    4. Може то добре що пересічні люди не "воюють". Треба йти на вибори, всі це усвідомлюють. Весна прийшла вже, а Морозу хребта ніяк не зламати...:D

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну які, які можуть бути претензії до Данила ???

Комусь не подобаються його дописи - нехай поставить ігнор. Як я поставив на певний перелік осіб.

• Подобається Подобається x 1
  4. Капітан

Капітан Well-Known Member

Я вже формулював. Толку? Просто я змушений ще раз попередити Данила - буду сам тоді жорстко реагувати на образи, в тому числі порушення мережевого етикету.

5. Boris_Kiev

MARTINI або модератори розділу !

Перекиньте, будь ласка, звідси дописи №144-148, потім від 150 і до цього - в "Кошик". Або зовсім прибийте.

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Вибачте за оффтоп.
    Всім бажаю чудових свят, миру та спокію.
    До побачення.

7. Boris_Kiev

Був якийсь сюровий фільм наприкінці 80-х:

До КПЗ потрапив мужик "із прерій", який мав ручних мавп. Отак з мавпами і сидів.
    До нього причепився інший зек:
    - Обізяни воняють !
    - А я тобі кажу - НЕ воняють!
    - А я кажу - воняють !
    - А я кажу - НЕ воняють !
    .......................................

8. Капітан

Відповідь: Капітан vs Данило

Да закройте эту дурацкую ветку... Нашли мне, с кем vs...

• Подобається Подобається x 2
  9. MARTINI

Нє, Капітане, це Ви собі знайшли, і ще мене приплели з коровами якимись

10. Капітан

Відновіть гілку "Розборки" і почитайте. Там все чорним по білому. Я не збираюся як медведик в цирку їздити по одному колу.

11. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

MARTINI.
    " Якщо Ви про слово "ср%ка", то звичайно грубовато, але на бан зовсім не тягне. Зрештою, це є правда"
    Кроме этого было то , что на форуме называется "роздуванням ворожнечі"

Не правда?

12. Boris_Kiev

Ага! Данило роздуває ворожнечу. А його опоненти сині та пухнасті ?

Дуже в тему - допис Олі: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=77780&postcount=51

Нікого не впізнаєте ?

13. MARTINI

Цитати і лінки в студію. Чи ви сподіваєтеся, що Данило сам прийде здаватися :)

Тобто Ваші претензії до Данила і до мене стосуються тільки того, що уже давним давно не існує? Кеп, що за цирк? Ви вимагаєте відновити видалену гілку і карати за те, що там написано...

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Хлопці, Данило і Капітан! Ніц вас не розумію... ;) Ніби обидва за Україну, за її благо. А тут чубитеся, як півники. Поставте один одного в ігнор, як не можете згоди дійти...;)

15. MARTINI

Хм... не полінився заглянути у видалену гілку "Розборки". І що там бачимо. Капітан з"явився після довгої відсутності на форумі і пише
    Далі йде список вирваних із контексту цитат, із яких не зрозуміло ні звідки вони взялися, ні навіть хто їх автор. Я не ставлю під сумнів порядність Капітана, тому вірю, що цитати таки належать Данилові. Але цей довгий список нічого не вартий без контексту. Неможливо адекватно оцінити ці цитати і чи варті вони покарання, не знаючи про що йде мова, на що відповідає Данило, як звертаються до нього. Жодного лінка на контекст ця об"ємна скарга не містить, тож просто на підставі цього дивного списку людину карати не можна. Ви ж міліціонер, Капітане, маєте знати процедуру :)

А ось далі на обурення Данила, Капітан влаштовує справжні напівкримінальні розборки (тому так гілка і названа) вуличного рівня. Надзвичайно неприємно було читати, зрештою, більшість форумлян висловили в тій гілці своє фе поведінці Капітана.

Капітане, припиніть публічно з Данилом з"ясовувати стосунки, якщо Ви такий крутий - доведіть це насамперед йому, а не нам всім. Якщо Ви не такий крутий, але прагнете справедливості, то надалі повідомляйте адміністратора про порушення правил форуму і неприпустиму поведінку опонента у давно всім відомому форматі - ЛІНКОМ.

16. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Да понтуются пацаны... Им нравится.:D

А Данилу банить низззззяяяяяя! Скучно будет!:sad:

17. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

MARTINI.

Я не за то, чтоб Данилку "забанить", а за то, чтоб он наконец-то начал писать человеческим языком, без "непонятных идиоматических выражений" (с) "Бриллиантовая рука", и без цитат на пол-ведра без своих комментариев.

18. Boris_Kiev

Можно поофтопити ? Анекдот 90-го року.

Мітинг на захист української мови.
    Підходить російський турист і запитує в когось:
    - Как по украински "рука" ?
    - Рука.
    - А нога ?
    - Нога.
    - А голова ?
    - Голова.
    - А Ж**а ?
    - Ср**а!
    - Так это вы из-за одной ср*ки тут полдня митингуете ?

19. MARTINI

Ну а я тут причому? Перевиховувати дорослу людину нема сенсу. От забанити - будь-ласка, звертайтеся. Чим зможу допоможу

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Данила забанити??? На потребу екзотів типу візарда? Я думаю, навпаки...
    І Капітан, до речі далеко не втік. Я щось, Олю, не бачив дуже багато українського патріотизму в його дописах.
    Я думаю, вони колись таки будуть забанені. Не тут, правда.
    Jedem sein, як було написано на воротах Бухенвальду.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)