Канада

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем coolzak, 12 жов 2007.

1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Відповідь: Канада

• Подобається Подобається x 6
  2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Читатєль , Ваш художник з caricatura.ru займається плагіатом.Такий прапор насправді існує.Він появився під час хвилі протестів в 2002-2004рр. за легалізацію маріхуани.

[​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  3. Patrick

Всім . Привіт!
    Мене тиждень не було.
    15 серпня ми залишемо Едмонтон і повернемося до Ванкувера , міста на березі Тихого океану.
    ... такий вигляд буде з нашого нового помешкання , в яке ми вселемося 1 вересня.

Вулиці мого нового -старого міста (ми його покинули 2р. назад)

Старе місто GasTown

Паровий годинник

Затока

Стенлі Парк

Цьому дереву 600 років

Королівська кінна поліція.

(далі буде)

• Подобається Подобається x 14
  4. Patrick

Дальше дорога йде в місто Вікторія , що знаходиться на острові Ванкувер.
    Туда можна попасти автом , взявши його на паром.Триває подорож 1,5 години.

так виглядає паром

Залишки старої доброї Англії збериглися тут в столиці Бритійської Колунбії - Вікторії.

Провінційний Парламент.

В Парламенті.

Вулиці міста і набережна.

Бучарт сад. (Tне Butchart Gardens)

Додано через 1 годину 52 хвилини
    Ще кілька знимок

вулиця в Chinatown

дорога в горах

за бортом

в саді

символ індіанського племені.

земляк...

• Подобається Подобається x 19
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

Патріку, будете в Сіетлі - заїжджайте в гості. :)

• Подобається Подобається x 3
  6. tiana

tiana Well-Known Member

як емугрувати в Канаду, що для цього потрібно?

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Найпростіше - заміж.

8. coolzak

coolzak Well-Known Member

naishwydsze zamiz abo po robocziy wizi wyihaty

9. tiana

tiana Well-Known Member

заміж не вийде бо маю чоловіка і дитину:) а от по робочій дивилась вчора інформацію, що треба набрати 67 балів за певними критеріями, але наскільки це реально і чи реально поїхати в канаду сім"єю і знайти там роботу житло?

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тут є про еміграцію і всяке таке, почитайте, може там знайдете відповіді.

11. Patrick

Ось тут лінк на сторінку Канадсько-Української Iмiграцiйної Служби.

http://www.cuias.org/

Там є відповідь на всі Ваші запитання.А якщо на якесь не має , то туди можна подзвонити. Телефон в правому верхньому куті.Займається цими імміграційними справами п. Євген Дувалко . Звичайно , якщо Ви позвоните , то телефон підніме хтось з його працівників.
    Після співбесіди з п.Євгеном , коли він скаже , що б Ви готували папери - це 90% успіху. Він береться тільки за цих людей , що проходять по попередніх підрахунках.Хто переходив через його офіс - всі дістали канадські папери.
    Колись давно я і моя сестра були теж його клієнтами.
    Бажаю успіху!

12. tiana

tiana Well-Known Member

всім дякую за відповіді:)

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Таню, може моя відповідь не буде й приємною, але я би радила перше поїхати в Канаду гостем без сім"ї. І то хоча би на пару місяців, щоби добре у все "в"їхати." Добре все обдивитися, добре все зважити, а найбільше постаратися побачити погано, бо до доброго швидко звикається. :) І тоді аж вирішити, чи зможу я жити в цій країні, бо І Канада, і Америка не є раєм. Тут треба не те що працювати, як віл, щоби чогось досягнути. Тут треба так працювати, що на початку думаєш, що загнешся від тої роботи. От тоді чогось і досягнете, і країну цю полюбите, і оціните. А так поповните дописами ряди тих, хто пише на Канаду, чи Америку всяку каку ( тут десь на цій гілці навіть є в дописувачах така пані, яка всім очі на Канаду "відкривала".:) ) Бо її родичі думали, що вони приїдуть до Канади, доляри їм почнуть летіти з неба, як манна, і що їм всі повинні допомагати, а тут виявилося, що вони тут нікому не потрібні. Хоча би повинні знати були, що ніхто нікому нігде не потрібен, треба перше самому ставати потрібним людям, щоби тебе признали. Хіба десь інакше в світі? :)

• Подобається Подобається x 5
  14. tiana

tiana Well-Known Member

я це все чудово розумію, я ж не відмовляюсь працювати і тут працюю. просто хочеться за свою роботу отримувати належну платню і не переживати чи вистачить мені до наступної зарплати грошей, і не переживати що мені завтра не буде де жити. хоча я ще не вирішила остаточно чи взагалі потрібно мені виїжджати з України. А Ви в Канаді живете? Важко було адаптуватись?

15. Оля

Оля Старожилка форуму

Я живу в Америці. :) Вже 16 років. Мені адаптуватися не було важко, бо ми виїхали біженцями цілою родиною і мали підтримку держави в усьому, поки не стали на роботу. А цих два фактори - родина коло тебе і тобі у всьому держава допомагає - то є найважливіше. Ясно, що держава не дурна. :) Прийшов час і вона вже давно відібрала своє податками. І зі зарплати, і з нерухомості, і зі всього, де тільки можна. А тепер відбирає ще й у моїх дітей. Але я не скаржуся. Так повинно бути. :)
    Щодо адаптуватися, то знаю багато людей, що пережили депресії, поки адаптувалися. Багато поїхало назад і ще їдуть. Якщо маєте добрі роботи, житло якесь, то я би радила не різати все з плеча.
    Розтрати будуть великі, особливо у Львові, як будете все оформляти. Бо знаю від очевидців, що львівські різні фірми висмокчуть від майбутніх імігрантів купу грошей. І тут все будете починати з нуля, без знання мови, звичаїв, порядків. Так що будьте до всього готові. :) Не паліть мости за собою в Україні. Бо ми виїжджали у інший час. Хоча я ніколи не шкодувала, що я в Америці. І люблю її, як мою другу Батьківщину.

16. tiana

tiana Well-Known Member

не знаю чи багато Людей в Україні скаже зараз що любить батьківщину, думаю Вам пощастило що Ви можете сказати такі слова:)

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Люди просто не цінують те, що мають під носом..

• Подобається Подобається x 2
  18. tiana

tiana Well-Known Member

ті що виїхали і живуть в Європі чи штатах в основному цінують те що мають:haha: і як би їм там тяжко не було, не дуже рвуться назад на батьківщину.

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я рвуся, і при першій ліпшій можливості повернусь не задумуючись. Всі ми різні, у кожного свої цінності. Комусь сім'я, комусь достаток, комусь яблука, комусь банани..

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Вибачайте за відвертість, але завжди так вважала і далі вважаю. Отаким "громадянам" справді найкраще виїжджати геть з України, бо вони їй навряд чи потрібні. :ireful1:

а де твій аватар? :)