Відповідь: Канада До екс- ПМ Пєра Трюдо в Канаді є двояке ставлення.Або його люблять , або ненавидять.Посереднього відношення , як до Малруні , Кларка , Мартіна , чи Кім Кембел , яка пробула 3 місяці не має. Крім , того , що він відкрив двері еміграції для виходців з Африки ,Карібського басейну і Індо-Китаю. , він ще людям запамятався -що при ньому була написана Конституція Канади і назва країни Dominion of Canada була замінена на Canada. Хоча Королева офіційно залишається Головою держави , Армії і Флоту Канади , але рішення парламенту вже не узгоджують з Лондоном. Він міг запросто прийти на засідання Парламенту в сандалях , їздив без охорони на спортивному Мерседесі.Коли США обявило блокаду Кубі , він зустрічався з Фіделем.Матюкався і показував середній палець.В Москві , коли приїхав на зустріч з Хрущовим , кидав сніжками в памятник Лєніну. Француз по національності,він був противником Квебекського сепаратизму, але в юності належав до партії Квебекських сепаратистів , які хотіли збройним шляхом відділити Квебек від Канади.Зустрічався з Джоном Леноном і Йоко і разом курили "маруньку". От такий був неординарний чоловік.
Відповідь: Канада хартія прав то міна яка колись розірве Канаду-з її прийняттям влада народу кінчилась -керують судді призначені урядом
Відповідь: Канада І наші приложилися дуже теж. Українців в Канаді 1млн 200тис. Перші поселенці в 1891-92рр. приїхали з Буковини.Селилися в основному в Альберті.2га післявоєнна хвиля в Онтаріо - Торонто. Ніхто зараз(навіть самий неосвідчений) не скаже на юкрейніян - рашен. Серед українців є члени Парламенту , кілька генералів Армії , 1 відставний Адмірал Флоту. Рей Гнатишин був в 90х Генерал -Губернатор Канади. Едуард Стельмах зараз діючий Премєр п.Альберта.
Відповідь: Канада Кілька вільних днів в горах. дорога в гори. за проїзд в гори треба заплатити....черга. Банф.Канадська "швейцарія" (продовження слідує)
Відповідь: Канада (продовження) Готель FAIRMONT BANFF SPRINGS.Тут проходив G8 саммит в 2002р. В готелі. На терассі (далі буде)
Відповідь: Канада Вечірній Банф. Озеро Луізи. Названо в честь Принцеси Луізи , дочки Королеви Вікторії.Озеро відкрили в 1882р.,геологами. Готель на березі озера. ===
Відповідь: Канада Хочу сказати , що природа тут бідніша (ніж в Карпатах) - одна смерека і мох.Але гарно. Все чисто і задбано.Сміття в лісі не має і ніхто не смітить. Додано через 14 хвилин Найбільше було Олених земляків.Казали передати привіт.
Відповідь: Канада Зате вони такі гарні, скелясті, сніжні.... На Кавказі, скажу я вам, теж природа не багата. За те краса....
Відповідь: Канада Ці гори подібні на Саяни.Та і погода тут як в південному Сибірі- в Іркутську , чи Новосибірську. Додано через 14 хвилин Малолєтка , малолєтка - але дасть фори любому "старому динозавру" в рівні і в соціальному житті своїх жителів і в міжнародному авторитеті країни.
Відповідь: Канада Я теж там не був... ех... де я тільки не був... і там не був... і он там не був....