Відповідь: Канада Закони майже одинакові. В США самі податки трошки менші (2-4%% , здається) А взагалі то не таке воно складне , як виглядає. Є таблиця - податків від конкретних сум доходу. І є список речей(подій) , що можна порахувати як - розхід ,і це відняти від податку. Афери проходять власне в цьому другому.Стараються списати речі , яких не було.Або більше ніж було на когось.А цей " хтось" на кого списуть Ваші розходи(а йому доходи) пише інші цифри.І вони не сходяться. А це перевіряючі бачать. Навіть більше - за знайдену помилку вони мають преміальний додаток до зарплати.І тому кличуть на аудіт і вимагають додаткових доказів , документів. Додано через 5 хвилин Є ще великі суми "кешу" , але це треба мати добрі докази , що вони зароблені.
Відповідь: Канада Ну я людина мирна, християнська, брехати і обдурювати закон не вмію так як інші, тому на все завжди маю докази... а видатків в мене неміряно.
Відповідь: Ностальгія (коли пробиває на одкровення...) Liliyah Romanova, хочу запитати у Вас таке: Наскільки поширений у Канаді хліб і наскільки він схожий на сорти хліба, поширені в Україні (для конкретності в Києві або в Житомирі, а якщо Ви їх обох погано знаєте, то у Львові)?
Відповідь: Канада Ну, я так думаю, що ви не ту особу питаєте. Я хліб нечасто купую. І якщо купую, то той що дорогий досить і чорний. А так - живу на сухариках. Може, Coolzak більше вам розповість. Але мені тут ніщо не схоже на той, що в Україні.
Відповідь: Канада Дякую і, отже, переадресовую питання пану Coolzak. Власне, питання можна навіть розширити, якщо вже Ви мене перевели на таку спеціальну тему. опишіть Канаду з точки зору наведеного списку.
Відповідь: Канада Через те що Торонто велике і багатонаціональне то хліб є різний-я особисто купую хліб з суміші пшеничної та житньої муки в польських або німецьких пекарнях-в нас колись казали на нього сірий.булочки і здоба чисто пшеничні італійські або португальські а також чорний бородинський хліб в російських або українських магазинах.всі інші продукти також є. Мед десь 10 дол за кг.горішки різні.Кефір теж є -роблять і по наших рецептах-таллінський чи класичний а також балканського стилю.Сири всякі -жінка присіла на бріє а для любителей наших сирів то наприклад є пошехонський чи монастирський або костромський
Відповідь: Канада І я люблю брі, blue... І взагалі всі можливі з пліснявою. Вже купу років ними насолоджуюся. Тепер дуже люблю ходити до однієї реставрації із співпрацівниками з офісу. Хто що, а я - печений брі із гостро-солодким соусом та зеленим яблуками. Смакота! А от з польських магазинів мені хліб не смакує. Я купую або в Green Door Restaurant, або в тому ж Loblaws (чорний із соняшниковим насінням та іншими злаками) по 5 дол.
Відповідь: Канада Дякую за інформацію. У Польщі хліб якраз майже такий, як в Україні. Правда, чи він такий самий у польських магазинах Канади - це вже інше питання. Гаразд. Але раніше в аналогічних випадках не просили.
Відповідь: Канада Я купую хліб тільки в жидів. Так як вони вміють зробити рай бред ніхто не вміє. Мої діти їдять хліб або той що мама пече або з жидівської пекарні. В них хлібчик коштує приблизно $1.25-$1.50 за маленький білий. А мій чоловік купує дуже добрий німецький хліб, що українці називають Литовський. Він такий брондзовий з твердою грубою і хрусткою шкіркою. Він коштує дорого, приблизно 2 доллари за пів кільо. В вихідні їздила в польський магазин і мені в них не сподобався хліб, був такий ж добрий як і в жидів, а он вся решта випічка до нічого. Руляда з яблуками смерділа старою марґариною, а андрути взагалі були до нічого. Руляда коштувала $9 долярів, а андрути $7. Тому я більше ніц не купую окрім кобас і польського печива, що привезене на пряму з Польщі. Сири є різні. Приблизно $8-$9 дольців за кільо. Зате є всілякі які душа забажає. Є сині, зелені, плісняві, не плісняві... Горішки пообирані також в районі $5-$10 дольців за пів кіля. Але є які хош і ліскові і волоські і кедрові. Найдорожчі таки кедрові. Вода тече з холодильника задурно, правда без фільтр. :D:D:D:D
Відповідь: Канада Сoolzak, а напишіть мені адресу української "футури" в Торонті, бо я вічно її забуваю. :shy: Маю намір цеї суботи туди заїхати.
Відповідь: Канада Future Bakery/M.C. Dairy 106 North Queen St. Etobicoke ON M8Z 2E2 Opening hours Monday - Friday 8:00 am - 8:00 pm Saturday - Sunday 9:00 am - 5:00 pm теж сюди сходіть http://www.starskycanada.com/
Відповідь: Канада Я , як колишній торонтонець дозволю вставити собі 5 центів. Лілю увага! Неспутайте North Queen St. з Queen St. Це дві різні вулиці. Перша невелика вулиця(з промисловими будівлями) в західному Торонто , впирається в Kipling ave. , на північ від Queensway. Ну а Queen St - велика , всім відома(де я давав странє угля) вулиця , яка проходить майже через ціле місто. Доречі , coolzak , a чи ще є "Фючери" на Блюр і Раннемід і на тому самомому Квіні , коло Церкви Св.Миколая? ...ех заскучив я за Торонто....може колись повернимся.
Відповідь: Канада А шкода.В цьому , що на Блюр і Раннемід я своїй жінці(тоді ще майбутній) рантки назначав. Авто залишав на Кенаді , йшов в кафе , брав каву і за столиком її чекав.Вона завжди спізнювалася.Потім , коли приходила , ми йшли на сабвей(метро)і їхали в давнтавн(центр) , або на Гарбурфронт... а ще класний був джазовий фестиваль "Beaches Jazz Festival" , в кінці липня , коли перекривали вулицю і з четверга по неділю на вулиці грав джаз. ...Бічес - один з моіх любимих районів в Торонто , як би повернулися то дивився щоб купити помешкання там.
Відповідь: Канада Оффтоп. Нині їду до Торонта. Coolzak, якби ви мали час та бажання, то приходьте у неділю до церкви Іллі в Бремптоні. Мене по фото впізнаєте, мабуть. Як не мене, то мого малого точно. А ще в неділю будемо на концерті Петра Рубіка з Польщі. Ну, а в суботу по українських магазинах будем лазити та по Торонті.
Відповідь: Канада Ви так гарно про Канаду розповідали, що мені страшенно захотілось поїхати туди на екскурсію. На таку довшу екскурсію. Але жити все одно хочеться у Львові. Мрію про те, що колись у мене буде така можливість – побачити світ. Особливо той, що за океаном. Європу я вже трошки бачила, а в тамтих краях ніколи не бувала. А оцєнь хоцца!