Как хорошо что евреи управляют миром ,а не мир евреями.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Forpost, 2 чер 2011.

1. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Вместе с СССР, которые себе пол европы оттяпали ;)

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

СССР некоректно, правильно "кремлівські більшовички".

3. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

От того что ты по-другому называешь СССР суть не меняется.

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Єврейський більшовизм скінчився коли сталін винищив євреїв - революціонерів першої хвилі, і відродив російську імперську ідею, як основу срср. Пізніше їх і до партії вже не дуже приймали, хіба радянський керівник - номенклатурщик, часів "застою", єврей ? Не розумію, навіщо мішати до купи.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Суть міняється та ще й як. Моєму батькові, офіцерові "лєгєндарной і почтінєпобєдімой" (представляв СССР), до сраки була мрія про миття чобіт в Ла Манші. Мені (представникові СССР), голодному в 1947, теж було не до "величия" за рахунок атомної бомби. А ось дядям в Кремлі мріялося про "3-й Рим".

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Блік, про що ви кажете? Та Сталін не змінив ні на йоту структуру, яку збудували євреї по типу гетто з монополізацією керівництва та ідеології. Та й до цих пір ми, в силу свого невігластва, "святкуємо" підсунуті Троцькими та Лібкнехт фальшиві дні.

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну не знаю... А я бы не прочь быть евреем...

8. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Житель СССР и государство СССР вещи разніе. Не путайте теплое с мягким.

9. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Радянський період чітко ділиться на досталінізм і після. До - комінтерн, ідея всесвітньої революції, но між тим неп. Після - формальний комунізм, тоталітаризм, російська імперська ідеологія, і та сама монополізація ідеології. І до того, що було після 38, вибачте, євреї жодного вдношення не мають.

10. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

То-то я дивлюсь,хто я такий тут...серед Здєсь:))

11. vasili

vasili Well-Known Member

или как Карл Радек во Львове...
    Я совершенно с Вами согласен, просто как точку отчета, и необходимость большевики стали работать на самой отсталой территории - Рос Имп. Волна коммунистического настроения прошлась по всем странам одинаково и боьше она кипела естественно на западе, до России она докатилась поскольку-постольку, но докатилась, цель большевиков как известно была борьба против капитала, а какой капитал в РОс Имп, которая трещала по-швам от междоусобиц, войн и интриг, плюс Николаша самый идиотский царь - женский подкаблучник профукал империю, так его растак.

12. vasili

vasili Well-Known Member

собака зарыта в том, что Гитлер прыгнул выше себя, отказ от белковой пищи, алкоголизм, не дали ему шанса провести правильную линию, он захотел крови, товарищ Сталин оттрахал всю Германию с помощью Красной Армии, вот где собака зарыта, пане Торро!

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тоді ви не знаєте, що робили іудеї з фестимілянами, фарисеї з інакомисленням (доля І.Христа)... Все під копірку.
    Порівняйте з фарисейством та тим, що Христос називав "книжництвом".
    Левіти монополізували владу серед іудеїв.
    Єдиний богообраний народ з відповідними правами по Другому закону.
    Не плутайте більшовизм з європейським ком. рухом. Ще Пол Пота тут примішаєте.
    Повторюю, європейський організм швидко впорався з цією інфекцією. Навіть в Рос. імперії більшість регіонів виступила проти більшовицького зла. А осередком цієї зарази була бувша Московія (Нечорнозем'я) з її культурою відсталого улусу Золотої Орди.

14. Arika

Arika Well-Known Member

что за бред?
    а клип мне нравится)) и Меломуд,мне тоже нравится)) и вроде Lady GaGa нравится автору поста :))

15. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

16. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

17. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Во-во...Жалко Кертіса сбросили! :))

-Гранде,Ти мене поважаєш? Поважаєш! І я Тебе поважаю.Значить Ми поважні люди!
    -Юрко,a шо нам,Українцям,більше треба?(c)

18. Luna

Странная какая-то репродукция...Кузнецова н е хватает, точно)
    Кертиса сбросили? Интересная интерпретация)) Видимо, в продолжение еврейской темы.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Луна, передавайте привіт Кертісу.

20. Luna

Обязательно передам.

а де твій аватар? :)