Как хорошо что евреи управляют миром ,а не мир евреями.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Forpost, 2 чер 2011.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вивчіть історії Тюркського та Хозарського каганатів, прихід до останнього іудеїв з Персії, зв'язок каганату з Кримом і т. д.

2. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Справа у тому, що я вивчав це питання, досить глибоко. :)
    Невже так важко вказати джерело? Кажете "вивчіть", а по яким книжкам не кажете! Будьте послідовним.;)

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Arika, ти що, з "української правди" на "таблоїд" переходиш ? :))

4. vasili

vasili Well-Known Member

Владимир Святославович еврей, мама Малка, дочь раввина города Любич из вассальным города Хазарского Каганата, элита которого была еврейской.
    В книге Солженицына 200 лет вместе, Алек. Исаич пишет, что Стольный град Киев, на одну треть был еврейский, южные ворота, назывались еврейскими, евреи в Киевской Руси были на особом положении, считались интеллектуальной элитой. Не исключено, что Владимир Святославович крестивший Русь рассеял огромное количество евреев после упадка Хазарского Каганата по всей Руси, и не исключено, что у многих Украино налаштованный товарищей страны течет еврейская крэв.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Почитайте "Єврейську енциклопедію", Кастейна, а для рівноваги "Спор о Сионе" Д.Рида.
    Та тим і славний іудейський народ, що він залишив масу писанини про себе, часто заперечуючої одна одну (Тора, Другий закон, Вітхий завіт, Толмуд...). Так що вибирайте чтиво, будь ласка, самі. Тим паче, що я всього лиш інженер, а не прАХВесор по історії іудаїзму.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А я думав, що більша частина їх пішла на захід для створення ідішу.
    Варто також не змішувати єврея по вірі та єврея по крові. Останніх (іудейських кровей) майже не залишилося.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Краще б цей великодержавець вивчав угро-фінство Володимиро-Суздальщини.

8. Forpost

Forpost Стоїк

у а руссофилов тода какая?

9. vasili

vasili Well-Known Member

у ті часи, захід був занадто кволим и не цивілізованним у світі цивілізації Київської Русі. Еврейське розселення відбулось прямо-таки від центру (Києва) та на захід і південь, доки не набрала могутність Польща, і центром стала Варшава після Києва, туди і підтягуваолись Євреї, на східну Европу. Велика частина їх залишилась на Волині та Галичині.

10. vasili

vasili Well-Known Member

Ви знаєте, що краще я не знаю, але праця шовініста, русофіла Солженіцина досить таки варта уваги, із міркувань точки зору Нобелевського лауреату, і классика літератури, і навіть якшо деякі кажуть шо на старість він мав маразм, чи був у інтелектуальній прострації, все одно там є слід від Хазарьского каганату до Розвалу Совка, який по думці Солженіцина створили евреї одні, а розвалили іньші.

11. vasili

vasili Well-Known Member

Якшо ви натякаєте на те шо пан Путила русофіл - ви помиляетесь, хоч мама і чистокровна росіянка, я не є русофі, я є українскький патрійот!

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Путила, Солженіцин був непоганим критиком більшовизму. Але до нього так і не дійшло, що більшовизм є поєднанням марксизму з відсталою культурою "рашен". І це гниле середовище ашкеназі типу Троцьких, Свердлових просто хотіли використати в своїх цілях. В Польщі та й в Україні в них це не пройшло, тому й був Холодний Яр з УПА так довго.

13. Orthodox

Тобто об'єктивна оцінка неможлива і будь-яке твердження по іудейській історії носить лише гіпотетичний характер.
    Дякую. Це багато що пояснює. Питань немає.:)

14. Orthodox

15. vasili

vasili Well-Known Member

парадоксально, шо більша частина більшовиків керуючої верхівки, ідеологів була саме евреями іх України, і по їх баченню, те шо більша українців була на той час пролетарською, вони особливої уваги на початку не приділяли, більше уваги до Росії, там нарід вельми покорнійший, тим паче ці обманні декрети про республіки, конституція Каменева, здається гарантувала свободу.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Всяка інфекція шукає підходяще середовище. Дзержинський з його жорстокістю ніколи б не реалізувався в Польщі, як і Сталін - в Грузії.

17. Forpost

Forpost Стоїк

і активно знищувала євреїв,але фашизм єто плохо ,а коммунизм єто харашо! хто мені може пояснити де туть собака порилась,Ґа?
    ПИсИ ми кажем комуняку на гілляку,а вони: нє тронь, он кароший ,с красньім знаменем, с георгиевской ленточкой ,дети на могилки...

18. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Гы, вроде должны знать, кто войну выиграл....

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ця собака порилась на всій території України: копри Донбасу, марсіанський ландшафт в Кривому Розі, Чорнобиль, спаплюжений Дніпро...

20. Forpost

Forpost Стоїк

а де твій аватар? :)