Как хорошо что евреи управляют миром ,а не мир евреями.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Forpost, 2 чер 2011.

1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Пане Прокопе, їй богу пишучи свій допис не прочитав Ваш. Ти паче приємно, що висновки зроблені мною мають ще прихильників.

Ще раз повторюю що це є простий аналіз історії а не мої нацистскі чи антисемітські настрої...

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Что не говорите, но наблюдать и слушать евреев - большое удовольствие.
    По фейсу, облику, поведению и разговорам еврей безошибочно определяется в толпе.
    Есть просто музейные экземпляры, наибольшее скопление которых - брайтон бич.
    Там вообще услада наблюдателю.

3. рівнянин

Ну да...Жванецкий....Райкин...Хазанов...:o

4. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

Коломойский :))

5. рівнянин

Огласите весь список...пжалуста...(с):))

6. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А ще вони кров христіянських немовлят п'ють. Я давно підозрював, а ви мене остаточно переконали. %-)

7. рівнянин

А ты зря утрируешь. Я абсолютно не осуждаю их за такое поведение. Даже больше. У них надо учиться сплоченности нации. Кстати это хорошо понимал Гитлер. Идея сверхнации принадлежит не ему а евреям. Только здесь эта идея сыграла с евреями злую шутку. Не может быть на земле две сверхнации. В этом и заключается основная причина холокоста.
    А система выживания у еврейского народа была поставлена почти идеально.
    Она позволили им 2 раза создать свое государство почти с нуля....

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Заляканий якийсь люд. Чомусь зовсім не бояться "антиукраїнських настроїв", але їх привчили остерігатися "антисемітських настроїв". Чому я повинен вам перечити, якщо ви будете проти тих семітів (євреїв), які влаштували справжню різню іншим семітам (палестинцям) в Дейр-Ясині в 1948 році. Чи якщо ви будете засуджувати семітів з Аль-Кайди.
    Головна проблема євреїв-сіоністів (семіт та сіоніст не завжди співпадають) в тому, що вони не послухалися Ієремію після падіння Іудеї (не плутайте з Ізраїлем):" Так говорить Господь Саваоф... всім полоненим, яких я переселив із Ієрусалима в Вавілон... І ПІКЛУЙТЕСЯ ПРО ДОБРОБУТ НАРОДУ, ДО ЯКОГО Я ВАС ПЕРЕСЕЛИВ, І МОЛІТЬСЯ ЗА НЬОГО бОГУ, БО ПРИ БЛАГОПОЛУЧЧІ ЙОГО І ВАМ БУДЕ МИР ТА СПОКІЙ". Щось подібне казав і Наполеон євреям. То ж варто це знати й Фірташам з Коломойськими та Пінчуками. Тоді не буде ніяких міжетнічних гонінь, в яких діставалося й невинним Шолом Алейхемам.
    Та на даний час в Україні більше каламутять воду не євреї (богообрані), а представники іншої нації, яка все пнеться в ВЕЛИКИЕ. Але й до Сухових не варто зачисляти всіх переселенців з півночі.
    Висновок: найкраща національність - ПОРЯДНА ЛЮДИНА.

9. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А я осуджую! Як же ж це можна, дві тисячі років кров християнських немовлят, і не закусуя! :ireful:

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Невірно. Ця ідея прийшла в голову замполітам з левітів більше 2500 років назад.

11. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Чому ж невірно? Вірно! Ви самі ж це довели цитатою!:)

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хай буде гречка, аби не суперечка. Є тонкощі (коліно Лєвія), які розглядувати варто в більш академічному середовищі.

13. Orthodox

Я розумію про що ви.:)
    Але ці "академічні" нюанси принципово не суперечать словам пана Рівнянина:

14. Arika

Arika Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?v=F5fLG8G8HsY

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Варто все ж зрозуміти різницю між ізраїльтянами, євреями, іудеями, левітами.
    Частина іудеїв, левіти, були творцями сіонізму. Левіти нав'язали сіонізм всім іудеям шляхом гетто та з допомогою вавілонських державних сил. Остальні члени великої сім'ї Ізраїлю (євреї - ті, що прийшли з річки Єфрат) не прийняли шовіністичну концепцію (богообраності), тому й розірвали стосунки з іудеями, як індуси з кастою циган.
    Ось тому не варто так спрощено вживати слово єврей, яке має таке ж хибне трактування, як нащадки племені Меря до руських.
    Подібно і кримських караїмів зараховують до євреїв, хоча вони до тих, що "прийшов з річки Єфрат" ніякого етнічного відношення не мають.

16. рівнянин

Це вже подробиці. Як Ви вірно написали це не входить в коло дискусіі в цій темі. тим паче, що вживаючи слово українець чи слов'янин ніхто також не сильно замислюється над тим, що з самого початку це був союз племен а не єдина нація. І навіть зараз є різниця між галичанином, волинянином, слобожанцем...чи подолянином...
    Тут йдеться про загальні риси поведінки окремо взятої спільноти на протязі дуже довгого проміжку часу і на великій територіі.

17. Orthodox

:scratch_one-s_head:
    Цікаво! Шановний, а Ви не могли б вказати авторитетне наукове джерело для обгрунтування Вашого твердження?

18. рівнянин

Тут цікаво інше. Я ще не чув, що хтось казав , що я не українець а подолянин чи волинянин...також що я не єврей а хасид...чи левіт...Це все гілки одного народу...Стовбур у них один.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ви про кого? Іудеїв-сефардів, іудеїв-ашкеназі? Вони ж такі різні! Вся сучасна іудейська ортодоксальність йде від ашкеназі, цього накладення сіонізму на тюркську культуру. Цей шлях від Персії до Хозарського каганату, до германських народів, повернення до слов'ян вніс тільки більше відособлення від інших народів та радикалізм в діях. Для прикладу, сефарди (західні іудеї) не дали світові сучасних радикальних течій, а ашкеназі подарували цілу низку - від хасидів до більшовизму.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Адам.

а де твій аватар? :)