а медовая вода - это круто конечно) мед он ОООЧЕНЬ полезный!!! хорошая альтернатива сахару..я последние несколько лет тока его и ем) с чаем))) а вообще, как раньше хорошо было в Киевской Руси - все пили медовуху)) и были счастливы)))
Для восстановления иммунитета требуется не только потребление свежих фруктов, витаминов и прогулок на свежем воздухе. Я испробовала на себе, что для этого также очень благоприятно влияет здоровый сон. Очень долгое время я также не могла восстановить иммунитет и постоянно чувствовала слабость и утомляемость. Мне очень помогла ортопедическая подушка Через три дня я начала чувствовать себя намного лучше. Улучшился цвет лица и прошла утомляемость. Я бы очень порекомендовала.
... и регулярное питание самыми обычными продуктами сбалансированно, а "повышение имунитета" это несерьёзно http://www.skepton.ru/boost_immune/
капєц імуностиулятор 0_0 спочатку пью, потім таблєткі від тиску шоб не сдохнути або пагінці пшениці, це дуже корисно для язви. що як не язва укріпляє імунітет або краще біодобавки- відмінний шлунок і вирячені очі. від запорів канєшна. або нє. давайте будем імунітет позитивністю піднімати. от що найкраще допомагає заробити мільйон, так це не бізнес-план чи стартап, не інвестиції, а вперте переконання, що все добре ))) ага. і фітнес всім допоможе. особливо те що на українських теренах спорт-знаряддя миються тільки в одному випадку - якщо була чума. якщо чуми немає, то до вас тут сиділо-поперджувало 200-300 немитих смердючих людей, що залишили свої грибки, папілони і перхоть. щоб зміцнити імунітет треба нормально харчуватись і не перенапрягати організм. ---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ---------- папілони це ж бородавки?
Свіжий (фреш) сік На цій сторінці кожен львів’янен має нагоду побачити як виглядає свіжий сік з... паростків ячміню та пшениці - справжне джерело Здоров’я! Кожен зможе його скуштувати, якщо...................
Цветки плодовых деревьев — заготовки для чая Яблони — это источник витаминов, применять такой чай при простудных заболеваниях. При гастрите.Укрепляет иммунитет ( показан при лучевой болезне, СПИДе) Листьями груши можно заменить траву толокнянку. http://www.infopositiv.net/
Ну якщо так скептично ставитись до цього,то можна взагалі з дому не виходити,в транспорті не їздити...бо і там як ви написали поперджувало куча людей.А в зал взагаліто нормальні люди буруть з собою рушнички,щоб постелити на тренажер і не підчепити собі і в "подарунок" комусь грибки,перхоть..і т.д.як ви написали вище)))