Как вы востанавливаете свой иммунитет????

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Julia861, 18 гру 2009.

1. KonniiSport

KonniiSport Member

а медовая вода - это круто конечно) мед он ОООЧЕНЬ полезный!!!
    хорошая альтернатива сахару..я последние несколько лет тока его и ем) с чаем)))
    а вообще, как раньше хорошо было в Киевской Руси - все пили медовуху))
    и были счастливы)))

2. Для восстановления иммунитета требуется не только потребление свежих фруктов, витаминов и прогулок на свежем воздухе. Я испробовала на себе, что для этого также очень благоприятно влияет здоровый сон. Очень долгое время я также не могла восстановить иммунитет и постоянно чувствовала слабость и утомляемость. Мне очень помогла ортопедическая подушка Через три дня я начала чувствовать себя намного лучше. Улучшился цвет лица и прошла утомляемость. Я бы очень порекомендовала.

3. LotWind

LotWind New Member

... и регулярное питание самыми обычными продуктами сбалансированно, а "повышение имунитета" это несерьёзно http://www.skepton.ru/boost_immune/

4. Fon

Fon whom how

капєц імуностиулятор 0_0
    спочатку пью, потім таблєткі від тиску шоб не сдохнути
    або пагінці пшениці, це дуже корисно для язви. що як не язва укріпляє імунітет
    або краще біодобавки- відмінний шлунок і вирячені очі. від запорів канєшна.
    або нє. давайте будем імунітет позитивністю піднімати. от що найкраще допомагає заробити мільйон, так це не бізнес-план чи стартап, не інвестиції, а вперте переконання, що все добре )))
    ага. і фітнес всім допоможе. особливо те що на українських теренах спорт-знаряддя миються тільки в одному випадку - якщо була чума. якщо чуми немає, то до вас тут сиділо-поперджувало 200-300 немитих смердючих людей, що залишили свої грибки, папілони і перхоть.

щоб зміцнити імунітет треба нормально харчуватись і не перенапрягати організм.

---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

папілони це ж бородавки?

5. Olenall

Olenall миється в бані

все в міру, не забувати що є натуральні продукти, та свіжий сік

6. Alexander Missioner

Alexander Missioner New Member

Свіжий (фреш) сік

На цій сторінці кожен львів’янен має нагоду побачити як виглядає свіжий сік з... паростків ячміню та пшениці - справжне джерело Здоров’я!
    Кожен зможе його скуштувати, якщо................... :drinks:

Вкладення:

• Подобається Подобається x 1
  7. Olenall

Olenall миється в бані

трави! наши бесплатно не ленитесь - крапива, одуванчики....

8. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Цитрусові, мед, горіхи, сухофрукти, вітаміни, правельний раціон харчуування ну і звісно відпочинок!

9. Olenall

Olenall миється в бані

Цветки плодовых деревьев — заготовки для чая
    Яблони — это источник витаминов, применять такой чай при простудных заболеваниях. При гастрите.Укрепляет иммунитет ( показан при лучевой болезне, СПИДе)
    Листьями груши можно заменить траву толокнянку. http://www.infopositiv.net/

10. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Ну якщо так скептично ставитись до цього,то можна взагалі з дому не виходити,в транспорті не їздити...бо і там як ви написали поперджувало куча людей.А в зал взагаліто нормальні люди буруть з собою рушнички,щоб постелити на тренажер і не підчепити собі і в "подарунок" комусь грибки,перхоть..і т.д.як ви написали вище)))

а де твій аватар? :)