Що треба для вступу в ТС? Нічого, просто вступити, хоч завтра. Що треба для вступу в ЄС? Прийняти і виконати десятки реформ.
Наверное, и самой России пора усомниться в целесообразности присоединения Украины, ведь в конце концов, как говорит Леонид Вардомский - «страна в плохом финансовым состоянием и нужна ли такая страна в Таможенном союзе?» http://kapital-rus.ru/articles/article/190834/
Я не розумію, чого ми повинні дивитися якогось Славіка Шустрого, невже у нас мало ведучих? ---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:28 ---------- Так біда в тому, що майже постійно країною керують ваші, а не наші, а ваші не спішать...
А ваши спешили? Вон пан Ющенко. И рукы не кралы,и жена американка-дияспорянка,и оун-упа-герои и мова и пятое-десятое. И в итоге? Что он конкретного сделал для вступления в ЕС?
І чим вона Україні стала перешкодою? Вона українка. На відміну від теперішніх "понаехавших", постійно тягнучих і агітуючих, як не за гі..о, то за ТС.
І що це має спільного до Вона що сама мала то побудувати? Ну видно не розрахували, завеликі плани склали. НЕ врахували корупції. В Україні таких тисячі діячів, що не тільки збирають і нічого не зроблять, а ще й вкрадуть з держказни мільйонами.
Ну само -собой,не розрахувалы,планы склалы,а деньги,которые народ собирал фонду,которым пани Чумаченко руководила-пропали в неизвестном направлении.
Нічого не пропало бо 100 раз перевіряли. ... землю відвели проект зробили фундаменти заложили, а Януковичу дитяча лікарня не потрібна і нього малих дітей немає от і грошей не дає щоб довести до кінця
Ну вже вам kym відповів про пані Чумаченко. Але мене цікавить інше. Що вам, рускому, проживаючому в Росії, до того, що роблять українські політики? Вам своїх мало таких, що стають прототипами для ваших же, російських кримінальних фільмів? Чи ви просто не звикли, що Україна вже більш, як 20 років незалежна держава і не належить Кремлю, щоби ви за неї так переживали?
Ех, незадача, таку відповідь написала, а комп переключався і все пропало. Напишу вам тепер коротко і поясню на пальцях, раз самі не здогадуєтеся. Я з титульної для України нації , хоча і не в Україні зараз живу. А якщо зайду на котрий російський сайт ( 300 лєт він мені нужен ) і буду там російськими політиками цікавитися, тоді й поговоримо.
Во мне 50 % украинской,50% русской крови. Мне че теперь выяснять я с титульной для Украины нации или нет? Или только американские дияспоряне,которые уже накивали пятами с Ридной Неньки имеют право интересоваться как там дела?
От як буде всі 100% , а ще, як будете за Україну вболівати, а не за Росію, яке стремиться знову підім"яти Україну в рабство під себе, тоді й поговоримо. Бо я бачу, що у вас говорять саме ті Ми то накивали, а Люберци, дозвольте поцікавитися, ви вважаєте Україною і ви, виходить, нікуди не накивали п"ятами?
Во мне тоже 50 на 50 украинской и русской крови, я гражданин Украины и следовательно - украинец. В нашей стране любой гражданин является представителем титульной нации, мы не обиженная Ымперия с хроническим комплексом неполноценности, где граждане делятся на народ-пАбедитель, гастарбайтеров и чурок с хачами. Американские диаспоряне не представляют угрозу украинскому суверенитету, а вот диаспоряне осевшие в Ымперии могут представлять, если разделяют шовинистические истерики народа-пАбедителя. Доступно объяснил?
И я накивал. Ну и? И Вы рассуждаете,и я рассуждаю. А насчет чистоты крови ,титульных наций и т.д,так тут идеями Адольфа Алоизевича попахивает.Россия никого не стремится подмять,у нас всоих забот хватает. ---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ---------- Вы судя по всему и есть представитель тех,у кого комплексы неполноценности.
Откуда у меня комплексы? Я живу в стране, которой горжусь и желаю ей всяких благ и процветания. В дела чужих стран не вмешиваюсь и граждан этих стран уму-разуму не учу. Не переносите уважаемый, свою ситуацию на других. Это не красиво и глупо смотрится со стороны.