Как долго граждане Украины должны терпеть Януковича?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем andrzej, 18 жов 2011.

?

Должны ли граждане Украины ждать конца президентского срока Януковича?

1. Да, должны ждать конца срока.

30,4%
  2. Нет, любым образом отстранить его от власти как можно скорее.

69,6%
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

ІТР-івця ні.
    Але деяку групу людей, що мали право на носіння в/з, яка не здавала зброю місяцями, зустрічати доводилось. Так і з документами з грифом. В кожному паркані є дірки. Але цими дірками користуються рідко. Або до пори до часу...

2. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

П.Василю, а поясніть як таке може бути, що людину нібито (з її слів) не взяли в армію навіть рядовим (через слабкий зір), а в той же час має право на носіння/зберігання зброї.

3. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Кино и немцы...и железная женская логика.....
    Оченно просто.ФорУа же не инвалид и мозги на месте,что еще нужно что бы на курок нажать?Это для военных действий,наводчиком,сигнальщиком,для боя он не годен был.

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Все. Крапка. А за інших я не питав.

Я таких знаю не одну сотню. Жодного ІТРівця серед них немає. Всі як правило оперативні працівники і до них прирівняні. В смислі в погонах.

Таке можна було б припустити в якомусь кадрованому підрозділі дислокованому в пустелі. І в якому посада секретчика суміщається з начальником харчоблоку. Але навіть на підприємстві де була військова прийомка, тобто, був воєнпред, такого уявити неможливо.

пора і час наступав одразу після того, як секретчик закривав спец.кімнату і побачив, що виданий по реєстру документ не повернуто. Тоб то, проблизно о 17.00 цього ж дня.

5. FourA

FourA Дуже важлива персона

Это уже интересно!
    Мне рассказывают, как я оружие получал!
    Очень забавно!
    Братцы - кролики, ну ладно, пан Прокип ещё мог получать оружие... Господин VasMT точно знает порядок выдачи и хранения оружия, он человек военный...
    Но когда чел, явно не имевший допуска, не получавший никогда оружия, начинает рассуждать на эти темы - это уже смешно!
    Я всё-таки был не совсем обыкновенным ИТР-овцем...И ситуация была достаточно редкой...
    Ну ладно, пишите исчо, читать интересно...

6. TesTanya

А ви адвокатом підробляєте у VasMT, що пробуєте за нього відповісти?

7. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Вы ему в приват написали?

8. ГРАНД

Цей чел, ті допуска готував.

Через руки цього чела пройшло всякої зброї (як отриманої, так і виданої іншим) приблизно на середніх розмірів арсенал. При чому як стрілецької зброї, так і артилерійської. Навіть його руки торкались до авіаційної зброї.

Не розсуждати, а констатувати. І вивів Вас совоче на чисту воду.

Тріпло.

9. FourA

FourA Дуже важлива персона

Шановна паскудо - надеюсь, это у свидомых такая новая мода на обращение к оопонентам - меня чрезвычайно веселят все домыслы на мой счёт.
    Бочка варенья мне не очень нужна - сладкое в таких количествах не употребляю. И денег имею достаточно - много раз уже говорил. Могу пачку печенья - даже две - отправить некотрым обсерателям - если у них оно в дефиците по причинам, связанным, вероятно, с малой эффективностью и низкими результатами работы...
    Шановный пан может ответить - как он зарабатывает на жизнь, если постоянно присутствует на форуме? Это работа у пана такая? Я достаточно быстро могу набирать текст, обычно не затрудняюсь в выборе слов... И всё же я не успеваю столько накропать постов, сколько указанный пан...
    Можно ли узнать - это такая работа у пана - Россию обсирать?

10. ГРАНД

Хочете перевести розмову в інше русло? Не вийде.
    Я пенсіонер. ;)
    А Ви боїтесь зустрічі з старим беззбройним пенсіонером. Навіть мисливською зброєю погрожуєте. Бздло.

п.с. Так який орган (підрозділ, заклад) Вам оформляв форму допуску?

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Господа! Будете продолжать в том же духе, придется прикрыть тему.

12. ГРАНД

Тему можна прикрити, але прийдеться закривати всі інші, де це брехло розкриє свого рота.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Обгажене не можна обгадити.

14. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Насколько я понимаю в колбасных опилках, лиц, не служивших в рядах СА или не закончивщих спец. УЗ, не допускали на должности, связанные с ношением оружия.
    Уж не знаю, чем таким услужил Родине пан Фоура, что ему выдали именную пищаль. Надо полагать, чем-то особенным.

15. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Хм..а как же бабушки ВОХРОВцы с наганами?

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Примітивною до ужасу фантазією в голові. Навіть кадровому офіцерові, якого випускали зі зброєю за територію в/ч, проводили спецінструктаж про умови застосування зброї, послідуючий звіт про боєзаряди. А тут маємо справу про нафантазовану партизанщину, якою при більшовизмі користувалися лиш номенклатурщики на посаді не нижче міністра.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ще один "партизан", який ніколи й рогатки не тримав в руках - ВОХРівці не гуляли зі зброєю за територією свого об'єкту.

18. TesTanya

А які мають бути вимоги до зору людини зі зброєю.
    Як можна довірити зброю підсліпуватій людині?

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

20. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Если человек носит очки,то он может иметь 100% зрение в очках..(кстати и водить автомобиль тоже,при этом в правах раньше делалась пометка " в очках".)
    Очки в бою могут помешать.... а охронять секретные документы абсолютно нет.
    Вряд ли ФорУа стрелял бы на поражение,скорее для отпугивания или привлечения внимания,хотя могло и всякое быть...

а де твій аватар? :)