Как долго граждане Украины должны терпеть Януковича?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем andrzej, 18 жов 2011.

?

Должны ли граждане Украины ждать конца президентского срока Януковича?

1. Да, должны ждать конца срока.

30,4%
  2. Нет, любым образом отстранить его от власти как можно скорее.

69,6%
  1. ull9

ull9 Дуже важлива персона

спасибо фоура.
    я насмотрелся на тебя красивого.

у меня более вопросов и интереса нет...
    как помне, извини брехун ты.

я не просто так, я могу доказать. твоими же цитатами.

счастливо оставатся

2. FourA

FourA Дуже важлива персона

Так то ж был не я!
    То кенгуру был!
    А насчёт доказать - это интересно!
    Сеанс магии с последующим разоблачением?
    Раздетые дамочки бегать будут?

3. FourA

А теперь, как говорится, проверка на вшивость и сеанс разоблачения... А также иллюстрация к разговорам об объективности...
    Я сейчас хотел бы услышать - считает ли шановный пан vkk311, что паны ГРАНД и Прокип являются подонками, негодяями и нацистами, поскольку они постоянно, через пост или в каждом своё посте высказывают уничижительное мнение об умственных способностях собеседников и целых народов в частности?
    Примеры их подобных высказываний я готов немедленно привести... В любом количестве...
    Итак, шановный пан vkk311 высказал своё мнение. Я согласен с его мнением. И прошу подтвердить шановного пана vkk311, что сказанные им слова можно отнести к указанным мною формчанам. Ещё раз спрашиваю - считает ли шановный пан этих людей подонками, негодяями и нацистами? Или шановный пан vkk311 подразумевал, что его слова относятся только к русским оппонентам?

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Читаєм далі........;)
    Читаєм далі.....;):))
    Знову аут. Бреше паскуда і не почервоніє. Бланк для надання форми допуску, який апріорі згрифований як цілком таємний, і який друкувався виключно для КГБ в спец.друкарні у нього вдома... Це АУТ панове.
    Читаєм далі........;):))
    Тепер повертаємось до перших двух цитат.;):)):)):yahoo:
    Потихеньку починає спригувати з питання. Відчув як піймали за цирла.;):))
    А як же ж начальник ПЕРШОГО ВІДДІЛУ? Куди він зник? Чи може його і не було? В принципі не мало б бути на заводі без секретних лабораторій, приміщень та і взагалі без секретной тематики.
    Ох і брехло ж.:))

5. FourA

Шановный пан так много написал. чтобы прикрыть свою ложь...
    Я попросил подтвердить, где я написал. что имею право на постоянное ношение оружия - что утверждал шановный пан...Пан у меня таких слов не нашёл. И - давай писать о другом....
    Это называется - ставить дымовую завесу... Ложь прикрывается большим количеством дыма....

6. ГРАНД

Я Вас паскудника додавлю таки. Червоним в Вашій цитаті виділено те, що і називається "Постійним"( принаймні в посвідченнях запис робиться саме в такому вигляді, і ніякого слова "постійно" немає. Пишеться. "Власнику посвідчення дозволено носіння та зберігання вогнепальної зброї" Це і значить ПОСТІНО) . Тобто, як би в цьому формулюванні було відсутнє слово наприклад "зберігання" то тоді про постійність не могло би бути і мови. А Ви в своєму формулюванні вказали НОСІННЯ і ЗБЕРІГАННЯ . Це значить в домашніх умовах. Це і є постійне. Ви брехлива потвора, яка неусвідомлюючи в яку тематику залізли забрехались вкрай.
    З формами допуску (так званою "категорієй" , я Вас також додавлю. Як що ВЖЕ не додавив.
    Тому пропоную потихеньку покаяться (дрібним шрифтом ) в тому що все це нахабно вигадали, посилаючись на те, що Ви жартівник і все набрехали заради хохми. От тоді можна переходити на інші теми. Хоча тепер і в інших темах Вам прийдеться не солодко. Єдіножди збрехавши..........

7. FourA

Послушай(те). паскудник форумный!
    Не надо сознательно путать советские времена. когда мне доверяли иметь оружие для защиты, так сказать, секретных материалов, и нынешнее время, когда я имею разрешение на оружие, купил его, храню дома и могу расхаживать с ним по улицам города, держа его в зачехлённом виде....
    Это укладывется в голову форумного паскудника?
    Пану когда- нибудь приходилось видеть оружейные магазины?
    Где продаются разные виды оружия?
    Возникал вопрос - для кого эти магазины?
    Кто в них это покупает?
    Вопросы есть?
    Или опять будет пан дымовую завесу ставить?

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Таку інструкцію видавали лиш разом з рогаткою. То може тобі рогатку все таки видавали з кумулятивними зарядами?

9. bayard

bayard Дуже важлива персона

а всех у кого на аватаре белая змея - в террариум с черными змеями.

10. forester

forester Well-Known Member

Вы селекционер? Или это Ваше хобби?

11. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Я ж тобі одразу сказав, хто він є, а ти ще "от, накинулися на людину усі" :)

12. ГРАНД

Краще бути форумним паскудником , за те чесним , ніж брехливою потворою як Ви по життю, яку спіймали на брехні, але вона ще намагається викручуватись.

От же ж потвора. Так табельна зброя у Вас була з правом носіння та зберігання (що є те ж саме , що постійне володіння) при совєцькому режимі? Чи не було?

До нинішнього часу ми ще доберемось. Думаю і тут мені вдасться Вас вивернути наізнанку і явити чергову брехню.

Не знаю стосовно форумного паскудника, але як людина що мала справу зі зброєй, порядком її надання, зберігання, користування (застосування) не укладається. Бо все що Ви набрехали стосовно зброї повна дурня.

13. FourA

Я буду рад, что часть своего обсерального времени пан выделит для обсерания моей особы...
    Меньше будет на Россию нагаживать...

14. ГРАНД

На бочку варення та ящик печення вистачить паскудо.
    Кацапи , дайте йому мєдаль. Бажано посмертно.

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Елементарно... Довідка про стан здоров"я і зараз обмежується наркологом і психіатром...

16. ГРАНД

А "категрорію" секретності?:));)

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Навіть не пахне...

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Нарешті до мене, тупого, дійшла схема отримання "форми 1", револьвера та кожного року нового "Запорожця". "Форму 1" йому видали для того, щоб він дивився за станом гори Арарат з відомим таємним ковчегом в сусідній Туреччині. Запорожця йому видавали, щоб він мав змогу під'їзджати зі свого командного пункту, який був на території неконтролюючого його дирехтора, поближче до таємної гори. А револьвер видали, як відомому персонажу з "Брілліантової руки", на всякий случай, може турки почнуть допитуватися про його "таємність".

19. ГРАНД

Ви можете собі уявити ІТРівця якогось заводу, який прихопив за пазуху папку з секретними матеріалами, а в кишеню кинув табельний пістолет (який у нього на постійному зберіганні - правда він навіть гадки не має, що пістолети получаютьв зброярній кімнаті, яка знаходиться в приміщенні якогось воєнізованого підрозділу і під цілодобовою охороною і дублюєть сигналізацієй, видається відповідальним черговим по книзі видачі зброї, або по карточці-заміннику, і щомісяця ця зброя перереєстровується, звіряється наявність і наявність та стан бойових набоїв) і пошурував у свій шанхай працювати з секретами на дому, при цьому пістолетом захищаючи ці секрети?
    Ну хіба не маразматик таке міг придумати?;):)):)):))

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це були мрії по Фрейду.

а де твій аватар? :)