Как долго граждане Украины должны терпеть Януковича?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем andrzej, 18 жов 2011.

?

Должны ли граждане Украины ждать конца президентского срока Януковича?

1. Да, должны ждать конца срока.

30,4%
  2. Нет, любым образом отстранить его от власти как можно скорее.

69,6%
  1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Він мене дюже обідєль, я вже не хочу ікри.
    Десь 1975 рік. Я відпочивав в військовому санаторії "Жемчужина". До нас в кімнату прибув підполковник з Далекого сходу. Як завжди почали відмічати "входини". Він замовив нам диковинні для нього цитрусові та Пепсі, а сам виставив до горілки 5-ти літровий бідончик червоної ікри. Ми почали намазувати скибки хліба ікрою, а він нам :"Ідіоти, ікру потрібно їсти великою ложкою". Пам'ятаю похмілля наступного дня на Ластівчиному гнізді, де я вранці зарядку робив. БУЛИ ЧАСИ, була молодість. Як будто це було вчора.
    Тоді нам ще підселили старого НКВД-шника, який каявся, що спеціально в так званих партизанах провокували німців в Білорусі вбивством одного їхнього вояка, хоча знали, що за це німчура вбивала 10 цивільних білорусів. Ось така історична ікра.

2. Оникс

Оникс Well-Known Member

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Як завжди в ідіотському суспільству - БЮТ за своє окремо, сурогатні націоналісти за своє на Покрову, афганці за своє, вчені за своє, чорнобильці за своє. Тому з таким жлобським егоїзмом при виході зі своїх відремонтованих квартир ми попадаємо в суспільний обпісяний та обписаний під'їзд.

4. Оникс

Оникс Well-Known Member

Восток и Запад вместе: после Харькова и Донецка льготники захватили Пенсионный фонд во Львове

http://www.bagnet.org/news/society/165742
    :scratch_one-s_head:

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

То ли еще будет!

6. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Это не самая приятная весть с фронта.;)
    Только жалко что погиб парень.:sad: Но только так до этих голубых козлов может что то дойти.
    Журналисты обнаружили анонимное сообщение, которое, предположительно, могли оставить люди, заложившие бомбу в урну, взорвавшуюся этой ночью в Днепропетровске.

Приводим его ниже с сохранением орфографии.
    http://obozrevatel.com/politics/smi...-organizatorami-terakta-v-dnepropetrovske.htm
    Будьте осторожны в Донецке.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Бригада по бетонуванню загороджувальних парканів Яником негайно перекидається на Львів.

8. Nevermind

Nevermind Просто персона

На днепропетровском городском форуме писали, что это взорвали 27-летнего финдиректора одной из строительных компаний. Вышел в самом центре города из своей Порше Кайены, правда в час ночи, и его взорвали. Жуть!

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ці будівельники всіх вже дістали своїм нахабством.

10. DIO

DIO SAINT SINNER

Не верю я этой бумаге, если бы они хотели заявить о себе, то и требования бы предали народной огласке.
    Какая то журналистская придумка.

11. ostrov_Rabin

ostrov_Rabin Well-Known Member

записка и впрямь "подростковая" по сути и содержанию ...
    но взрыв и жертва реальные...

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це в випадку викликати тиск зі сторони суспільної думки. А може ще є варіант кулуарних домовленостей, на які швидше можуть піти ВЛАДОохоронні органи.

13. DIO

DIO SAINT SINNER

Все равно, странно как то.
    Раз уж сказали "А", говорите и "Б".
    А то непонятно, может они там 5 гривен просят, на пиво, а может оправдать Юлю Тимошенко.
    Хотя, судя по записке, скорее первое, чем второе.

14. FCKL

FCKL Well-Known Member

які ці москалі недолугі

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так вони й можуть сказати в Донецьку.

16. DIO

DIO SAINT SINNER

Мдя... чувствую, что добром это не кончится.

17. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

не факт, уж очень мне вспоминаются дома в волгодонске и буйнакске...

18. White Snake

скорее - всех "в ружье", хотят контситуцию разрушить!!!

поджег рейхстага в общем.

19. DIO

DIO SAINT SINNER

Она и так "рушится".:pardon:

20. White Snake

не очень понял вашу мысль.

а де твій аватар? :)