Как долго граждане Украины должны терпеть Януковича?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем andrzej, 18 жов 2011.

?

Должны ли граждане Украины ждать конца президентского срока Януковича?

1. Да, должны ждать конца срока.

30,4%
  2. Нет, любым образом отстранить его от власти как можно скорее.

69,6%
  1. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Смешно: Под кого это было сделано?

2. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

смотрите сами, думайте сами, решайте сами.
    Посто на Украине Янукович всех *%:?;%*"!л.

3. Ома

Ома Дуже важлива персона

І знаєте, панове, то навіть добре. Швидше прокинеться наш терплячий нарід.

4. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

из серии - вход в рай находится на дне ада?
    а что бы начать всплывать, надо оттолкнуться от дна?

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ну, тут и пчеле понятно, что марионеточная Дума формально проголосовала за закон, удлиняющий президентский срок.

Но - с другой стороны - разве что-то поменяется, если Путина в России будут выбирать не раз в 4 года, а раз в 6 лет - да хоть в 10 или 15 - все равно там будет Путин. :))

А дабы сэкономить Эрефский бюджет, надобно вообще выборы отменить и назначить Путина пожизненным генсеком.

6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Точно, и нечего заморачиваться ломать голову - Должны ли граждане Украины ждать конца президентского срока Януковича?:yahoo::rose:

7. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

а чего - "ада"?
    Янукович проигрывает эту "шахматную партию" не потому, что что-то помешало, а потому, что играть не может и научиться не способен (да и поздно - партия близится к концу). Что бы он не придпринимал - он только теряет, теряет, теряет.
    Будет ли кровь? - сомневаюсь. Он плохой танцор, но не самоубийца. Кто за него впишется? даже ПР не впишется.
    ну допустим Ян приказал стрелять - ну и кто будет стрелять, но допустим стрельнули (начали урки лихо резать ) и т.п.. Ну и весь бизнес Ахметова и прочих Калашниковых накрылся медным тазом и счета и пр. пр. пр. Сам Янукович нигде не нужен, включая РФ - нафиг он такой приметный (с Обамой за руку здоровался, в ЕС фортил)? итак на РФ (вполне заслужено) собак вязками вешают. Ну разве что к Уго Чавесу, но туда ещё долететь нужно.
    В общем если выстрел будет - то это прямой выстрел себе в голову (и образно, а может и прямо - хотя это не тот клиент.)

8. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Тому, що в Англії чобіт королевський не лижуть. Десь с 14 сторіччя.
    І "обраний по конституції" король не каже, почухавши ліву ногу - "ех, треба ж вертикаль мою, королевську кріпити. Від цього часу буду я губернаторів призначати, а не народ обирати. Щоб порядку було більше. А коли в кремль поїду - перекрию півмоскви". На відміну від російського царя. :)

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Навіщо народові вила

Президентові України,
    Копія – до Європейського суду з прав людини (справа [FONT=&quot]№ 56108/09[/FONT][FONT=&quot]ЄС)[/FONT]
    [FONT=&quot]
    [/FONT]

Даю черговий доказ паразитичності та безвідповідальності державної влади в Україні по відношенню до представників «єдиного джерела влади» згідно ст.5 Конституції України. Я згідно ст.40 та ст.38 (Громадяни мають право брати участь в управлінні державними справами) Конституції в черговий раз 29.09.11р. звернувся до «гаранта» моїх прав згідно ст.102 Конституції з наступним питанням:
    «Про яку керованість державою може йти мова, коли Прем’єр-міністр в своєму вступному слові на засіданні Уряду від 28 вересня 2011 року проголошує про дефіцит робочих машинобудівних професій, про нагальність прискореного покриття цього дефіциту, в той же час я на цю ж тему безрезультатно звертаюся до державних органів вже багато років? До того ж я пропонував вирішувати цю проблему більш якісно ніж Міносвіти і без постійної прив’язки до злиденного держбюджету. Як це назвати – повна безалаберність чи відкритий саботаж державних органів з публічними лозунгами одного, а діями зовсім іншому напрямку?
    Повторюю в N-ний раз, що я готовий приступити до організації Виробничо-навчального центру машинобудівних професій з допомогою Мінпраці та Міносвіти на базі, для прикладу, простоюючих машинобудівних потужностей в м. Києві – заводи «Арсенал» чи «Буревісник», цеху в/ч А-2070. При цьому я готовий надати свій проект конкурентноздатної продукції для реального виробництва, яке б забезпечувало діяльність центру без постійної прив’язки до держбюджету.
    Рекомендую направити цей лист Прем’єр-міністрові від Президента, бо посилка безпосередньо від мене зробить його шлях в корзину для сміття Секретаріату Кабміну, що було періодично раніше. Як додаток надсилаю одне з таких звернень до попереднього уряду, який був таким же аморфним та недієвим, як і нинішній.
    До речі, схвалив мій план такого Центру п. Табачник, ще будучи Віце-прем’єром в часи Ющенка, але ідея загубилася на стику між Мінпраці та Міносвіти. Може хоч зараз «державотворці» проснуться.»

Цим листом я пропонував державі ДОПОМОГУ в:
    [FONT=&quot]- [/FONT]реанімації простоюючи виробничих потужностей;
    [FONT=&quot]- [/FONT]скорочення катастрофічного безробіття за рахунок задіяних безробітних в проекту;
    [FONT=&quot]- [/FONT]допомозі дітям-сиротам;
    [FONT=&quot]- [/FONT]усуненні дефіциту машинобудівних кадрів;
    [FONT=&quot]- [/FONT]ліквідації хоч якоїсь частини дефіциту зовнішньоторгового балансу України за рахунок випуску продукції по пропонованому проекту;
    [FONT=&quot]- [/FONT]зменшенні дефіциту державного бюджету за рахунок часткової самоокупності пропонованого Центру.
    На це паразитична державна машина відреагувала наступним чином:
    [FONT=&quot]- [/FONT]бюрократичний апарат Президента від футболив без подальшого контролю цей лист до Секретаріату Кабміну за № 22/113802-26 від 05.10.11р;
    [FONT=&quot]- [/FONT]чергові бюрократи з Кабміну цей лист також без подальшого контролю відфутболили до Міносвіти, Мінпраці, Держагенству з управління корпоративними правами за №41-Н-046368/26 від 06.10.11р.
    І ось я отримав відповідь від паразитів, які по суті розвалили професійно-технічну освіту
    в Україні. Якийсь директор департаменту професійно-технічної освіти Супрун в відповідь на пропоновану їм ДОПОМОГУ пропонує мені САМОМУ (пенсіонерові з пенсією в 1000грн) організувати Виробничо-навчальнимй центр, а він лиш буде КОНТРОЛЮВАТИ мене та ВИДАВАТИ ЛІЦЕНЗІЮ на мою діяльність по забезпеченню державі професійних кадрів. Тим самим він сам буде лиш продовжувати паразитувати та транжирити виділені державою для вказаних вище функцій бюджетні кошти.
    Пане Президенте, ось так працює ваша «вертикаль влади». Вона доводить Україну до повного краху ігноруванням наявного потенціалу в країні. Керована вами ДЕРЖАВА дорозвалює КРАЇНУ і надія, що ці Супруни з Табачниками самі подадуть в відставку, МАРНА. Так що недаром по вашому висловлюванню народ скупляє вила.

[FONT=&quot] 05.11.11р. [/FONT]

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Поправляю - не терплячий, а ЛЕДАЧИЙ, особливо думати.

11. forester

forester Well-Known Member

А зачем? Она и без того у них крепкая.

Ну, понятно... полный набор штампов.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хоч не синхронно, але...

У ПОНЕДІЛОК АФГАНЦІ ПОКАЖУТЬ ВЛАДІ, ЩО БУВАЄ ЗА ОБМАН

П'ятниця, 04 листопада 2011, 16:39

Версія для друку Коментарі 53 7 листопада в Києві при участі чорнобильців і афганців пройде друга Всеукраїнська акція протесту.
    Про це кореспондентові "Острів" заявив представник активістів-чорнобильців у Донецьку Микола Сенчин.
    Чорнобильці кажуть, що в п'ятницю Пенсійний фонд на 70% скоротив пенсії чорнобильцям і учасникам бойових дій.
    Якщо раніше ліквідатори аварії на ЧАЕС одержували в середньому по 7 тисяч гривень, то сьогодні на їхніх рахунках було не більше 2 тисяч гривень.
    Таким чином, запевняння прем'єр-міністра Миколи Азарова і віце-прем'єра Сергія Тігіпка про те, що соціальні виплати не тільки не уріжуть, але ще і піднімуть, виявилися неправдою, запевняє Сенчин.
    Він повідомив, що уряд України порушив меморандум, підписаний 30 вересня з представниками всеукраїнських громадських організацій афганців і чорнобильців.
    "У понеділок ми з афганцями зберемося під стінами уряду і Ради. Ми покажемо, що буває за обман. Акції протесту в Греції видадуться їм легкою розминкою", - заявив Сенчин.
    Раніше представники всеукраїнських громадських організацій афганців і чорнобильців підписали декларацію з вимогою розпустити Раду і Кабмін.

13. Ворчун

Вы предлагаете грохнуть его раньше?

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Янек сам сказал, что народ вооружается. Видимо, что-то знает. :)
    Мокбо, Хеннеси купили? Не досидеть вашему кумиру до конца през.срока.

15. Ворчун

да я не про овоща...
    [OFFTOP]я про почитателей-вегетарианцев (на мясо скоро денег мало у кого останется).
    Когда я не пошёл на прошлые президентские выборы, одна из причин была - устал объяснять ближнему окружению - как будет плохо и им тоже, если изберут дважды какбычестного. Сейчас - они и в своих рядах (лохторацких) порядели, и оставшиеся уже не так верят, что это самое покращення когда то наступит.
    Из опыта работы с кризисными ситуациями я знаю, что улучшение (реальное) не бывает без прохождения критической точки.
    Именно по этому я и януковища молчу, и страшных братьев без дынябоя слушаю.
    Ждёмс.
    Когда реально будет так хреново, что дальше или всё, или новый виток. В другом властном и братском составе.[/OFFTOP]

16. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Так я уже третью бутылку допиваю....о_О
    А у Вас все фальш-старт...да фальш-старт...%-)
    Помните сказку про мальчика и волка?:rolleyes:
    П.С.А Вы пишите...покаянный спичь...пишите,не отрывайтесь....шлифуйте слог!!!:good:

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Так у вас пристрастие к алкоголю, оказывается. А, ну это многое объясняет.

18. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

А что...три бутылки Хенесси..за полтора года это много?

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Пий поки п'ється. Приберемо Яника, тебе розкуркулимо і відправимо на історічєскую родіну в безстрокову висилку. Мокбо, де твоє Шушинське?

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну прям дисоційована особистість! (Це не діагноз!) То розповідаєте, які українці продвинуті у порівнянні з росіянами, то звинувачуєте їх в усіх гріхах смертних! Ну Ви вже якось визначтесь!

а де твій аватар? :)