Как долго граждане Украины должны терпеть Януковича?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем andrzej, 18 жов 2011.

?

Должны ли граждане Украины ждать конца президентского срока Януковича?

1. Да, должны ждать конца срока.

30,4%
  2. Нет, любым образом отстранить его от власти как можно скорее.

69,6%
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Я за них. :) Будете писать или отвечать мне. Пожалуйста в 3 трёх экземплярах. ;)

2. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

[OFFTOP]Може загинув у нещасному випадку ? Ну, у мусоропровід послизнувся, чи на обід щось з бутулізмом з'їв. :rolleyes:[/OFFTOP]

3. Nevermind

Nevermind Просто персона

[OFFTOP]Завтра з'явиться...
    З заготовленим "діалогом", що ненав'язливо пояснить його вчорашню відсутність: :)

"Дорогой Фора, позвольте с Вами поделиться неописуемым восторгом от вчерашнего посещения мною и супругою театра русской драмы.... бла-бла-бла... "

"Дорогой друг Невский Берег, примите мое восхищение: а я также провел вечер с пользой: занимался реставрацией старинной бронзы, посему отсутствовал на форуме целый вечер... бла-бла-бла...". [/OFFTOP]

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та залиште ви цих Добчинських, Бобчинських з Фаустами-Хлєстаковими в покої. Повертайтеся до аналізу Яника чи починайте нові теми.

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

[CENZ]
    Пацталом от смеха!
    Трёх Василис? :)
    [/CENZ]
    Тигипко уже выступил и сказал, что денег чернобыльцам нет.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ого-го яку таємницю видав! Та ці прАХВесори майже два роки лиш зменшували видатки бюджету і ні хрєна не робили для ЗБІЛЬШЕННЯ НАДХОДЖЕНЬ. Заводи, фабрики дорозвалюються, а вони займаються Євро-2012.

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ага, денег из бюджета еле-еле хватает на новое поле для гольф-клуба в Межгорье, а тут еще какие-то наглые чернобыльцы хотят, чтобы им оставили такие же выплаты, как и раньше.

8. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Идиоты...

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це не ідіоти, а прямі ЗРАДНИКИ, яких потрібно на дві берези.

10. Невский берег

Невский берег Well-Known Member

Balaganoff:

Отвечаю. Вы меня спрашивали не о моей позиции, а о настроениях в российском обществе. Я Вам их кратко передал.

Что касается меня, то я многократно бывал в Мариуполе, где у меня много друзей. Что касается Западной Украины, то одна из моих коллег - как раз оттуда. И завтра на 2 недели улетает туда до дому. В общем-то, она там бывает регулярно и передает, что многие жители относятся к русским нормально. Я ей верю.

11. Невский берег

Тут отдельные граждане злопыхали по поводу моего отсутствия на сайте. Сообщаю, что был вчера с друзьями на матче "Зенит" (Петербург) - Шахтер (Донецк) по футболу. Зенит победил 1:0. После чего мы весело провели полтора чваса в ресторане, отмечая победу зенитовцев.

А тут, я вижу, сильно продвинутым дамам и господам по-прежнему вечерами заняться нечем: вновь торчат в Интернете и плетут полную несуразицу.

12. Невский берег

ПРОКIПу от Козьмы Пруткова:

Прокiп, "где начало того конца, которым заканчивается начало?".

13. Невский берег

serg-shs:

Боюсь, что идиоты как раз не Центробанке Украины сидят... Как говорится, "чем кумушек считать трудиться...": продолжать не буду, басенка известная.

Так вот, г-н Грамотей, у Украины серьезные проблемы с валютой. Высок отток капитала из страны. Торговый баланс - отрицательный. Все это создает серьезные проблемы для торгово-валютных операций.

Я уже не говорю, что в условиях проявления кризисных тенденций курсы евро и доллар изрядно колеблются.

Поэтому Украинский Центробанк поступил абсолютно грамотно, договорившись с Россией о платежах за газ в рублях. Россия и Китай уже довольно давно ряд торговых сделок финансируют между собой в рублях и юанях. Обе стороны это устраивает.

В "кошельке" Украины останется больше долларов и евро на закупку импортной техники, материалов и так далее.

14. STK

STK Дуже важлива персона

Многие? Тобто більшість погано відносяться?

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

[CENZ]А что, две головы еще спят? Ах, да, изображаем разницу во времени.[/CENZ]

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Лист до пихатих та пикатих

Президентові України Януковичу В.Ф.

Всупереч ст.106 по п.31 Президент передав свої обов’язки якомусь Конюхову та Ко, які в свою чергу перефутболюють відповідальність на більш низький рівень по сурогатній «вертикалі влади», яка мені нагадує подібну з поеми «Сон» Т.Шевченка:
    «В серебрі та златі!
    Мов кабани годовані,-
    Пикаті, пузаті!..
    Дивлюся цар підходить
    До найстаршого… та в пику
    Його як затопить!
    Облизався неборака;
    Та меншого в пузо-
    Аж загуло!.. а той собі
    Ще меншого туза
    А менший малого,
    А той дрібних…»
    І ось видаю результат такого сучасного перепихування відповідальності в сурогатній державній машині України. В листі до Президента від 1.09.11р я писав:
    «Я звернувся в районну київську стоматологічну поліклініку по пр. А.Навої для установки протеза на мій зуб. Просидів в черзі пару годин, зустрівся зі стоматологом, який замість початку роботи по суті заявив : «В нас діють нові правила. Для забезпечення необхідної вам роботи ви повинні принести мені відповідну довідку від терапевта з районної клініки та результати флюорографії». В той же день, 26.08.11р я звернувся до вказано-го терапевта в поліклініці №1 по вул. Курнатовського за довідкою. Терапевт попередив, що не знає суті цієї до-відки, але направив мене до рентген-кабінета, попередивши, що я повинен попередньо заплатити 30грн. В рент-ген-кабінеті, дізнавшись, що я є «дитям війни», знизили цю ЗАТРЕБУВАНУ поліклінікою суму до 20 грн. Лиш отримавши квитанцію про сплату, я на ній побачив, що я сплатив ДОБРОВІЛЬНИЙ внесок. Після процедури знімку мене повідомили, що знімок буде в понеділок 29.08 в терапевта. Але я з’явився в терапевта в назначений ним час 30.08.11р, просидів в черзі до нього години півтори (ніхто не регулює порядок приходу пацієнтів) і зай-шов до кабінету. Там хвилин десять шукали мій знімок серед зваленої кучі паперу в медсестри, але так і не зна-йшли його, тому я в холосту витративши чергові години пішов з поліклініки, отримавши черговий стрес для че-ргового інфаркту. Ввечері дома я отримав телефонне повідомлення, що знімок в поліклініці знайшли і що нас-тупного дня я можу отримати необхідну довідку. Сьогодні, 31.08.11р. я отримав вказану довідку, в якій вказано, що «R6ОГП 26.08.11 легкие и серце возрастные изменения» і що мені провели «коронарне шунтування».
    Під час цих походеньок по терапевтам мене ніхто крім рентгенівських променів не оглядав, ніхто наві-ть не запитав про стан мого післяопераційного здоров’я. Маючи аналітичний розум я, перебуваючи в поліклі-ніці, попитав пацієнтів про мету їх перебування там та позаглядав в кабінети лікарів. Пацієнти в більшості, як і я, вбивали свій час та здоров’я в чергах для отримання якогось папірця. В оглянутих мною кабінетах я НІДЕ не побачив оглядаючого лікарем пацієнта, скрізь була одна і та ж картина – пацієнт сидить, а лікар ПИШЕ.
    В стоматологічній поліклініці, куди я вже прийшов з довідкою, без якої мій зуб і «не туди і не сюди», мені дали папірець про призначення ще якоїсь комісії 19.09.11р, де начебто будуть визначати по моїх пенсійних посвідченнях та паспортах чи заслуговую я на бажану коронку. Ось тут то зі своїм аналітичним розумом я і прийшов до висновку, що процедури цих довідок та комісій з простоюванням по чергах та тратою нервів ДОРОЖЧІ ніж так звана БЕЗКОШТОВНА коронка. Ще я проаналізував питому кількість нахлібників до бюджету на медицину з міністерств, Академії медичних наук, Головних управлінь, кабінетів різних «головних» та «зав», які створюють ось таку видимість медицини в країні. Враження таке, що в медичних ВУЗах нічого не викладають про «організацію праці», про «оптимізацію медичного процесу», що в Академії наук сидять одні лиш «кандидати в науку», які до науки ще не добралися, що в міністерстві сидять лиш паразити, які експлуатують медицинські фонди держави та міста лиш на свою користь, збираючи дивіденди з закупівлі обладнання та медикаментів.В нашій медицині головний дефіцит не КОШТІВ, а ІНТЕЛЕКТУ та СОВІСТІ.»

На що мені прийшла бюрократична відписка від якихось Арешкевича та Бельчиної з Управління охорони здоров’я, в якій вони радять мені наступного разу звертатися до якогось ТМО «Стоматологія». Як результат такої дії вашої вертикалі влади лікуючий стоматолог продовжував мене ганяти з перенесенням назначених строків та відношенням до мене, як до надоїдливої мухи. Виходячи з цього я потратив 95% часу вхолосту з відповідною тратою нервів по причині повної безвідповідальності медиків та лиш 5% на безпосередньо лікування.
    Чергове моє звернення 26.09.11р. вже до голови КМДА було наступним:
    Пане Попов, ви по посаді голови міської адміністрації повинні слідкувати за дотриманням законів держави, столицею якої є Київ. Згідно одного з цих законів «Про житлово-комунальні послуги» підконтрольне вам міське Житлово-комунальне управління повинне було організувати до 01.01.2006 року підписання нових угод згідно цього закону між споживачами комунальних послуг та організаторами їх надання (житлово-комунальними управліннями). Останнє не виконане до цих пір, тому що пропоновані в цьому році проекти угод не відповідають вказаному вище законові та тому ігноруються в підписанні споживачами послуг.
    В знак протесту проти порушення вказаного вище закону я надіслав відповідного листа в адресу КМДА за № Н-12655/1 від 10.10.07р з повідомленням, що я відмовляюся платити послуги через нелегітимні ЖЕКи і прошу до підписання вказаних вище юридичних угод надати мені можливість оплачувати послуги напряму, мимо вашого Головного управління ЖКГ. Практичної реакції на цей лист до сих пір я не маю, що вказує на невиконання КМДА своїх обов’язків, тому я заборгованість в оплаті за комун послуги перекладаю на бюджет вашого паразитичного відомства. Це перекладання діятиме до тих пір, доки ваше відомство не організує підписання угоди між мною, як споживачем комунальних послуг та районним Управлінням ЖКГ ЗГІДНО ЗАКОНУ «Про надання ЖКП», а не по якихось рекомендаціях Кабміну чи фантазіях вашого Головного управління.
    Також повідомляю вас, що збанкрутілий завод «Арсенал», який ви хочете загрузити якимись примітивними будівельними конструкціями, я можу завантажити постійною конкурентоспроможною в Європі продукцією, про що я неодноразово повідомляв ваше паразитичне Головне управління промисловості та інвестицій та такий же НКАУ, але не отримував ніякої реакції.
    Відповідь прийшла по «вертикалі влади» від паразитів з Дніпровського району Києва, де мені на двох сторінках якісь заступник Кравченко С. та виконавець Діхтяр В.В. по своїм «понятиям» пробують довести причини невиконання закону «Про ЖКП» з 1.01.06 року. Їхні «понятия» зводилися до того, що якась постанова Кабміну є вищою за закон. Як результат комунальні служби м.Києва до цих пір ігнорують закон «Про ЖКП» та крутять грошима киян за компослуги, як циган сонцем. А звернення моє про загрузку заводу «Арсенал» замість пропонованих Поповим примітивних будівельних конструкцій більш насиченою інтелектом продукцією залишилося без відповіді.
    Сьогодні Україна все більш просувається в фінансовому плані до позиції Греції. Тільки в нас ситуація ще гірша, бо рівень безробіття в нас (включаючи село на натуральному господарстві, масу торгуючих по всіх кутках та інших незареєстрованих) більше половини здатного на працю населення. Дефіцит балансу зовнішньої торгівля критичний. Виробництвом примітивного металу та хімії ми добиваємо екологію, а колись достойне машинобудування добивається невігласами до ручки. І ось людина подає руку допомоги своїй країні в листі від 29.09.11р:
    Про яку керованість державою може йти мова, коли Прем’єр-міністр в своєму вступному слові на засіданні Уряду від 28 вересня 2011 року проголошує про дефіцит робочих машинобудівних професій, про нагальність прискореного покриття цього дефіциту, в той же час я на цю ж тему безрезультатно звертаюся до державних органів вже багато років? До того ж я пропонував вирішувати цю проблему більш якісно ніж Міносвіти і без постійної прив’язки до злиденного держбюджету. Як це назвати – повна безалаберність чи відкритий саботаж державних органів з публічними лозунгами одного, а діями зовсім іншому напрямку?
    Повторюю в N-ний раз, що я готовий приступити до організації Виробничо-навчального центру машинобудівних професій з допомогою Мінпраці та Міносвіти на базі, для прикладу, простоюючих машинобудівних потужностей в м. Києві – заводи «Арсенал» чи «Буревісник», цеху в/ч А-2070. При цьому я готовий надати свій проект конкурентноздатної продукції для реального виробництва, яке б забезпечувало діяльність центру без постійної прив’язки до держбюджету.
    Рекомендую направити цей лист Прем’єр-міністрові від Президента, бо посилка безпосередньо від мене зробить його шлях в корзину для сміття Секретаріату Кабміну, що було періодично раніше. Як додаток надсилаю одне з таких звернень до попереднього уряду, який був таким же аморфним та недієвим, як і нинішній.
    До речі, схвалив мій план такого Центру п. Табачник, ще будучи Віце-прем’єром в часи Ющенка, але ідея загубилася на стику між Мінпраці та Міносвіти. Може хоч зараз «державотворці» проснуться. З надією на це
    Поки що реакції держави крім звістки про пересилку листа до Секретаріату Кабміну та Державному агентству корпоративними правами немає, що показує злочинну безвідповідальність та інертність влади в час, коли обездолені люди вже починають ламати паркани, за допомогою яких та штучно роздутого штату ВЛАДОохоронних органів паразитична державна структура пробує відгородитися від народу. Чи дочекаюся я колись відповіді хоча би через факсиміле від адресата звернення?
    02.11.11р.

17. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Его бы устами да мёд пить

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так він і п'є ними. До цих пір ця сволота має свої окремі молочні та свиноферми, свої пасіки, з яких вони отримують сметани та масла, а народу відправляють сироватку.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Отримали жлоби свої 30 срібників.

20. Оникс

Оникс Well-Known Member

Те, що чернобильці вийшли до 3 листопада - спланована ПР акція. Основна команда була з Харкова. Але вони не чекали, що прийде багатенько "чужих" і почнуть огорожу зносити...
    Ціль дуже проста - внести разброд и шатание серед тих, хто завтра збивається на акції, щоб хоя частина не прийшла... Чернобильці і афганці - найбільш організовані і мобільні, от їх і "шматують" на частинки... Ветерани ж і діти війни - старі...

а де твій аватар? :)