Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ви готові прогнати всіх чиновників, і повернутися до натурального обміну ? ;)

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Порохоботам хоть сци в глаза - нічого, божа роса.
    По спірному контракту, що десь викрав журналіст, не було заплачено ні копійки з бюджету - це признавав і сам цей журналіст, бо контракт тільки на папері і був. Все пережувано, докладено, а у майорів будуть до другого пришестя "Химини кури, Мотряні яйця".

Інформаційна атака перед Рамштайном закінчилась для порохоботів святом - вони перемогли безумовно класного міністра Рєзнікова, а головне - тепер тупо можна розказувати про яйця по 17, як символ якоїсь корупції, та що було просто шумом.
    Про порошенко-медведчуковський трубопровід можна не згадувати - якщо є яйця :)))

Ще раз для брехунів та маніпуляторів:

Яйца по 17 гривен за штуку: в Минобороны отвергают данные о завышенных ценах закупок

ПОНЕДЕЛЬНИК, 23 ЯНВАРЯ 2023, 15:38 - АНАСТАСИЯ ЖАРИКОВА

Министр обороны Алексей Резников прокомментировал ранее обнародованную в СМИ информацию о закупках продуктов для нужд армии по ценам в 2-3 раза выше, чем в розничных сетях – в цену входят не только продукты, но и услуги по их доставке и приготовлению пищи, а касательно цены яиц – в документе допустили техническую ошибку.

Об этом сообщает пресс-служба Минобороны в Facebook.

В своем комментарии Резников отметил, что Минобороны не осуществляет закупку отдельных продуктов – ведомство покупает комплексную услугу по обеспечению питания.

"То есть доставку определенного комплекта продуктов в воинские части, а в отдельных случаях - и приготовление пищи", – объясняет он.

В 2022 году эта сумма равнялась 120 грн. на военнослужащего в сутки. В этом году конечная стоимость услуги обеспечения питания одного военного в сутки составляет 145,8 грн. То есть произошел рост стоимости услуги на 21,5%.

"Особенность контрактов Минобороны заключается в том, что они заключаются с поставщиками услуг на год вперед по фиксированной цене. То есть это тоже риски, которые берет на себя бизнес", – добавил министр обороны.

Что касается цен, они отличаются у каждого поставщика, поскольку каждый имеет свою специализацию – собственное производство какой-то группы товаров или эксклюзивные условия с производителями. Поэтому где-то мясо дешевле, а где-то рыба, овощи или молоко, объясняет глава Минобороны.

"Например, картофель установлен диапазон от 7 до 36 грн. за килограмм, поскольку она бывает разных сортов. Это также один из продуктов, на которые наблюдаются существенные сезонные колебания цены", – добавляет Резников.

Цену яиц по 17 грн. за штуку министр называет технической ошибкой поставщика.

"Яйца – единственная категория из каталога, которая в приложении к сделке рассчитывается в штуках. Поставщик указал цену не за штуки, а за вес яиц, когда переносил данные из одной таблицы, где все было приведено в единицу измерения на вес, в другую таблицу.

Согласно нормативам килограмм яиц – это около двух десятков штук в зависимости от сорта (вес яйца по стандарту должен составлять от 42 г до 60 г). Цена 170 грн. за килограмм яиц – это 85 грн. за десяток. Что в пределах показателей других поставщиков полностью соответствует рыночной цене. Институт имени Бокариуса в качестве рекомендованной отметил цену 90 грн. за десяток. Все желающие могут взвесить килограмм яиц и сосчитать, сколько это штук", – добавил глава Минобороны.

Он подчеркнул, что только в том контракте, данные по которому были обнародованы в СМИ, в таблице указаны единицы измерения – "килограмм". Во всех остальных – либо цена по каталогу, либо комбинированная цена за кг/шт.

"Поставщик просит исправить ошибку, ведь в результате ошибки согласно договору он должен поставлять куриные яйца в армию по 17 грн. за килограмм.

Если смотреть формально, исправляя эту ошибку, мы повышаем цену на яйца в десять раз – с 17 грн. до 170 кг, с 0,85 грн. в штуку до 8,5 грн. в штуку или 85 грн. за десяток", – пишет Резников.

По всем контрактам завершаются дополнительные внутренние проверки, воинские части сверяют с каталогом, исправляются технические ошибки, готовятся дополнительные соглашения по поставкам в пределах доказанных параметров государственного бюджета и т.д. После этого документы будут зарегистрированы в Госказначействе.

"То есть де-юре обнародованного в СМИ документа еще не существует. Никакой копейки по нему не потрачено. Заявления, что Минобороны "украло" или "пыталось украсть" миллиарды – это полный бред. Просто кто-то узнал о дополнительных проверках и решил развернуть информационную атаку", – резюмировал министр
    https://www.epravda.com.ua/rus/news/2023/01/23/696258/

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. За що ж тоді його зняли?
    І чому зе приводив в США це як боротьбу з корупцією.
    Пані тормоз повний.

4. Good man

Good man Обычный человек

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):)))

Конєшно, отвєргают.:)))

Коломойський теж отвєргаєт свої крадіжки, всі злодії отвєргают.:)

Я ще не чув, щоб серед влади хтось визнав себе винним, живучи в палацах.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Борщеварка, УП має таку опцію - читати матеріал українською, чи вам не зайшла українська мова?

7. ХТО ЦЬКУЄ ДАНУ ЯРОВУ?

Через деталі своєї служби я часто просто не встигаю реагувати на актуальні події. Хвилю ненависті і цькування розгорнуті проти Дани Ярової я бачив, і все хотів відреагувати. Аж тут...

Очевидно, замовники цькування так захопилися, що... відкрили себе. По-перше, мульку про призначення Дани Ярової заступником міністра поширив і познущався з неї російський пропагандист Соловйов. Агов! Пройдіться по стрічці Соловйова і подивіться, як часто він згадує українських волонтерів по іменах! Правильна відповідь - майже ніколи.

Синхронно із Соловйовим по Дані Яровій прокотився зелений ТГ-канал "Карточний офіс", який пов'язують з Кирилом Тимошенко і брудним політехнологом Володимиром Петровим. Дивовижна спорідненість думок, правда?

У чому справа? Очевидно - в діяльності Дани.

Щойно Верховна рада прийняла постанову яка скасувала висновни держаудитслужби. Нагадаю, Державна аудиторська служба прийняла карколомну постанову якою оголосила ВЕСЬ прибуток підприємств ВПК збитками держави, і по-факту ЗАБЛОКУВАЛА роботу підприємств оборонки - тобто виробників зброї і бойової техніки.

Цікава деталь. Практично зразу після мого допису на цю тему (чи пов'язані ці події - не відаю) сайт "Миротворець" вивісив у себе дані голови Держаудиту Алли Басалаєвої, власне за це - за саботаж українського ВПК. Цікавий збіг, мадам Басалаєву пов'язують з особами з оточення одіозного Андрія Портнова. І от Дана Ярова щойно зламала її діяльність, при чому примудрилася залучити до процесу навіть Арахамію.

Чи не тому цькувати Дану Ярову заходився Соловйов особисто?

Але це не кінець. Дана Ярова вже пообіцяла, зимовий одяг цього року армія отримає вчасно. Я нагадаю, торік та сама Дана Ярова (і я її тоді щиро підтримав) про загрозу зриву забезпечення ЗСУ зимовою формою заголосила ще в червні. Але влада з олімпійським спокоєм дотягла справу до самої осені. І коли дзьобнув смажений півень, військовим стали видавати "форму" на кшталт того мотлоху який отримав тоді на фронті я - штани з полістеру, які горять, плавляться і шумлять так, що чути метрів за двадцять. З бірки на тих штанях стало зрозуміло, що виробляла їх якась Богом забута болгарська фірма. Траплялися "штани" і "бушлати" виробництва Туреччини і не тільки.

Я вже рік криком кричу - ДБР, агов! Хто зірвав забезпечення ЗСУ зимовою формою? Скільки грошей підняли спритні ділки на забезпеченні війська непотребом? Відповіді на ці питання, пояснять КОМУ зараз ламає схеми Дана Ярова, і скільки мільйонів ці веселі хлопці встрачають завдяки її діяльності.

Зла бракує. Ще недавно (до виборів президента) до ЗСУ постачали якісну форму. Постачали стільки, що бушлат і штани поставлені у 2017-му, мені видали у 2022-му...

Вам зрозуміло, чому Дану цькувати заходилися в т ч зелені телеграм-канали? Хто стояв за схемами?

Я не знаю, чи справді призначать Дану Ярову заступником міністра? Було би класно. Але як би там не було.

Дані Яровій я бажаю успіхів, здоров'я і терпіння. У неї попереду ще довга боротьба. І так. Те, як Дана Ярова допомагає фронту як волонтер, я бачив на власні очі. Бажаю тим хто сіє проти неї ненависть допомагати бодай так само.

8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Цікаво, цю дурепу влаштує відповідь злодія, який її обкраде "я отвєргаю ..."?

• Смішно Смішно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Інколи відчуття, що таким людям влада може на голову накласти гавна, а їм здаватиметься, що це сонце гріє.

10. Silver bullet

Майори мабуть діменцію вже вхопили, бо в темі "Зеленський" розвінчують голову Аудітслужби, вона має такий поганий бекграунд, зв"язок з писаренко та взагалі "багату" біографію, а в цій темі - ти ба!залюбки її "яйця" цитує)
    То чи вона ворог, чи наш майор ворог - питаннячко..:)))

Зняли Рєзникова не через його винуватість, він реально втомився від цього здоровенного міністерства, він давно просився в отставку, як казали, і він не інтриган, щоб весь час збивати цей інформаційний шум навколо важкого військового міністерства, який безумовно організовують вороги...
    Рєзніков був дієвим перемовником, працював більше на Заході. Рахманин з "Голосу" сказав, що двом людям Україна повинна бути вдячна за поставку зброї: Зеленському та Рєзникову. Бо без них нічого б Захід сам не давав би...Вичікували б - та і все.
    Треба знати, що Рєзников і зараз займається тим, чим і займався - праця в ВБ по питанню передачі Україні зброї, в якості посла.
    А кремлівська шушера, яка намагалась вибити з обійми такого дієвого міністра оборони якимись яйцями, до яких він не мав відношення, та там і не було причини для скандалу - отримала великий болт. :)))

• Подобається Подобається x 1
  11. Good man

Good man Обычный человек

Резников - классический коррупционер. Поведение при скандале о яйцах тому пример. Сначала всё отрицать, потом признать, но врать, будто всё не так, как думают все, а потом и вовсе говорить, будто всё было честно.
    Вспомни какую-нибудь документалистику по поводу расследования убийств. Честные люди сразу и с первого раза дают показания, которые потом подтверждаются другими. А преступник пытается изворачиваться. Сначала одно говорит, если находятся свидетели, кто опровергает его слова, он начинает менять свои показания. Никого не напоминает?

12. Silver bullet

Как это никого??Тебя напоминает.
    Ты, паря, когда признаешься, что на твоей клавиатуре нет украинской раскладки? Букви Ї та Є - де вони в твоїх текстах?
    Признайся как честный человек.
    Но ти ж классический кацапский троль, мелкий и нечестный.
    И до таких людей как Резников тебе как до Луны рачки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А у нього табло на ці дві букви. Він ці букви не любить.

14. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Стоп-стоп. Тобто, борщєварка зараз каже, що голова Держаудіту скоїла посадовий та карний злочини?Тоді чому вона ще не під слідством?
    Друге питання- а що то за "Рахманин з "Голосу", якому я повинен з ікогось біса вірити?
    Третє- "дієвий перемовник"- це той поц з борідкою, який самольотика на серветці перед Рамштайном у січні цього року намалював?

15. Good man

Good man Обычный человек

О, сосна моего мнения. О, неотличающая отрицательные числа от положительных. О, семиклассница по интеллекту. Ты же сама обращалась по поводу меня к модератору, шушукалась с ней, обсуждала, какие я оставляю претензии (их обычные пользователи форума принципиально не могут видеть, значит узнала ты об этом от модератора). Что же ты результаты своих расспросов не сообщишь всем?:))) Что же свой язык в задницу засунула, когда я тебя десять раз подряд спрашивал, подтверждаешь ты или нет, сто жители Харькова называют свой город первой столицей? А промолчала ты потому, что знаешь, я прав. И знают об этом только жители самого Харькова. Твой дружок кацалапый подставил тебя - этот придурок полез в Википедию по этому вопросу и "доказал", будто я не прав. Эта фсбшная мразь даже не поняла, что ни в какой Википедии об этом не написано, это знают украинцы, живущие в городе. И ты, двуличная мразь, это прекрасно знаешь. Но держишь свой язык в заднице. Вот и не доставай его оттуда.

16. Буля у нас прибиральниця. Як тільки зелені десь обсеруться, вона бігом біжить прибирати, може не встигнуть помітити, що зелені вчергове обісралися.
    Це все добре, наче б чисто, але запах, сморід куда подіти?
    Коли сморід трохи вивітриться, вона ховається до чергового поносу зе.

17. Good man

Good man Обычный человек

Ей природа отмерила борщи варить и убирать за мужчинами.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):)))

Сьогодні виповнюється 19 років, як Янукович отвергав яйце :

View: https://www.facebook.com/100002227154008/videos/2533574983447757/

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не забув, які дурниці, з цього приводу говорив, у майбутньому затятий порохобот продажний Тарасю Чорновіл.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я - не Тарас Чорновіл.

а де твій аватар? :)