Читайте уважно: не виділяє, а спрямовує. Тобто партнери дали, а влада спрямувала - вся робота. А в бюджеті на наступний 2024 рік для МО зменшили фінансування. Будуть лиш спрямовувати.
без прикладів це складно зрозуміти... мені, наприклад, неясно, за рахунок чого підвищуються зарплати, пенсії і т.д., коли економіка падає
Напевно не чули про дотації США та Євросоюзу. А ще у нас є дуже мудра голова бюджетної комісії: 29 років - вік, а не досвід роботи. Влада любить такі ракушки, котрі нічого не розуміють і можна вручну ними керувати.
Доставь она именно мне пиццу во время своей деятельности по доставке пиццы, я бы поставил минус этой пиццерии - не могли найти по-симпатичней доставщицу пиццы.
давайте усе по порядку... є задача - вирішити якісь питання в житті громади... для цього, зокрема, потрібно знайти кваліфікованого фахівця на посаду у владі... щоб добре працював, і хабарі не брав... як мотивувати людину, яка працює у владі ? він скаже: ця посада - страшенно відповідальна, я приймаю важливі рішення, які стосуються дуже багатьох людей підписую папери, наражаюся на ризик кримінального переслідування нахіба мені такий головний біль за маленьку зарплату???? я у бізнесі зароблю більше і легше... ---------------------------------------- і - шо далі ? громада почухала потилицю... ну... комусь же працювати треба... ладно - бери собі високу зарплату... але ми на тебе будемо за це пиздіти... на львівському форумі... а так хіба можна? можна, інтернет зараз майже безкоштовний... адмін що скаже? та йому пофіг, він від реклами гроші заробляє... ---------------------------------------- на тому і домовилися... ---------------------------------------- так а в чому ж проблема? та... ціни чомусь ростуть... людей стає менше... а це тому, що у вищеописаній схемі враховані інтереси не всіх
Вихід- невідворотність покарання за хабарі. Без цього підвищення зарплати можновладцю призводить тільки до зростання суми хабаря.
Нехай йде на всі чотири сторони. Бажаючих буде достатньо. Якщо людині дати арплату не 1 млн. грн. на місяць, а до 100 тис. грн., завжди знайдуться нормальні керівники.
Так. У вас вибори. Йдеш на збори виборців і кажеш кандидату: ти під час війни, коли люди бідували отримував 1млн. грн. Ти не гідний бути обраним. Люди підтримають.
Кожен бізнесмен має право заробляти стільки, скільки зможе. Головне - законно та зі сплатою податків. А чиновник отримує зарплату від держави з податків.
я не розумію різницю коли чиновник законно поставить собі зарплату в мільйон - це засуджується суспільством, а коли підприємець - не засуджується... це несправедливо
Тільки підприємець все робить на свій страх і ризик, і сьогодні він може мати мільйон, а завтра збанкрутіти. До тогож, з грошей, які заробляє підприємець, наповнюється бюджет. А ось чиновник не створює нічого, бюджетні кошти проїдає, а зарплатня йому капає, ніяк не пов`язана з результатами діяльності.
1) а шо, чиновника не можуть завтра звільнити ? 2) вам не спадало на думку, що чиновники... влада... створюють гроші ? як би суспільство жило без грошей ?