Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ну чому ви такі тупі?А, я забув- ви зелебобіки, тому не можете бути розумними. Мова не про те, що втрата танку це щось особливе. А про те, що танк втратили після селфі та самопіару довбойобів. А до цього у Чернігові довбойоби почали піарити виставку дронів, як результат- загиблі мирні мешканці, а щє до того довбойоби робили фоточки з Яворівського полігону та викладали їх у мережі, результат- загиблі військові. У довбойобів просто-таки кортить викласти своє рило на фоні того, що викладувати не можна. І у довбойобів просто кортить надавати закриту інформацію ворогу.

2. MayorMayor

Ну чому ви такі тупі?(Питання риторічне). Скандали (корупційні) зчиняють ваші зелупоголові обранці. Саме вони крадуть, як не в себе. І саме це дає надію кремлю на продовження війни. Більш на те- Захід теж відкрито каже Зелупі, щоб він позбувся єрмачатини та інших московських кротів та приборкав коррупціонерів та розкрадачів коштів. Що робить Зелупа?-Істерить. А ви, суки, підтримуєте крадіїв, та робите усе, щоб крали більше.

3. MayorMayor

І щє- щодо "ви не все знаєте". Дурепа, ви вважаєте, що Президент Науседа теж "не все знає", та просто так язиком ляпає?(Це при тому, що по відношенню до власного військового бюджету Литва у першій трійці по наданню Україні військової допомоги).

4. MayorMayor

І ще, Буля: візит Блінкена до Києва. США виділяють 1 мільярд долларів. З них 200 мільйонів- на боротьбу з коррупцією (більше, ніж на розмінування- 90 мільйонів). То ви кажете, що "не все так однозначно", та "коррупції серед Зелупи та його кодли немає"?

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я не маю жодного сумніву, що вашу кодлу не задовільнить ніщо - ніякі засоби боротьби корупції, геть нічого. Скажете, що корупція є, а грошей нема - ідею підкидаю:))). На свободі Беня - погано, в СІЗО - теж погано. Я в ваших здібностях і рилах не сумніваюсь)
    До речі, ніяких рил на якихось фото біля ринку в Костянтинівці не було, Леопардів теж?
    О, Яворівський полігон відкриття для рашиздів, поки не було фот - не було прильотів і не могло бути!! Він - такий секрет для рашинського генералітету, така несподіванка, та боже мій. І раптом - фото!:)))
    Стара людина, а не знаєте: та про нас вони все знають, до нитки!
    До того ж є таке явище корегувальникі та кораболанті - іноді їх відловлюють.
    Але фото для майора - це бомба, так? Без фоти нічого б не було.

Сідайте, двійка. Спробуйте ще раз.

• Подобається Подобається x 1
  6. MayorMayor

Дурепа, прочитайте, яка площа Яворівського полігону. І ось москалі вдарили само по той точці полігону, фоточки з якої виклали у мережі. І прикривати ринком просер з фоточками- не треба. Тепер щодо Бєні. Так, те, що він у СІЗО це погано. Тому, що це українське СІЗО. Я би аплодував, коли б Беню запроторили у американську тюрму. Бо цей цирк з конями, який розігрується в українських медіа- пусте. Поцікавтеся судовими перспективами справ про шахрайство (а Бєні закидають саме шахрайство). При розвалі шахрайства автоматично розвалюється "відмивання коштів кримінальним шляхом". І саме цікаве- після розвалу цих справ пізніше відкрити провадження по ним неможливе. Навіть, якщо спливуть нові епізоди чи нові факти. Здається, це я вам писав про те, що зелені будуть красти, як не в себе. Коли писав, що зелемерзота ніколи до приходу у владу не тримала в руках 1000 долларів відразу. Ви мені ще намагались довести, що ця пліснява буде дуже чесною. Ну, і хто виявився правим? Тепер запишіть собі, що я кажу щодо Бєні. Повернемося до нього пізніше.

7. Silver bullet

Прямо по тій точці ударили через фотки) фантастика та й годі. Скажіть, вашій брехні хоч які межі є?ви як той з анекдоту про булочки з ізюмом" якщо у вас є, тоді наковиряйте 100 грам". Ви перелопачуєте а інтернет як ті старателі, щоб тягати негатив, а позитива у влади, яка бореться з навалою у вас нема зовсім. Ви справляєте неадекватне враження: це чи фобії, ст методика до виборів Петра, чт праця на ворога

8. Silver bullet

Тому хто адекватний буде приймати до увагу ваші голослівні бла-бла-бдп та кококо

• Смішно Смішно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мав деяке відношення до цього полігону.
    Чи знали москалі про полігон у Яворові?
    -Знали, як свої 5 пальців.
    Але який толк бити ракетою по полігону?
    -Жодного!

Але вийшла два дурачка із ларца - вирішили попіаритися:

- нас тут багато, резерви готуємо.
    Виставили на фото свої рила на фоні кучі резервістів.

Ну який дурак не лупанЕ по них?

Пані, краще займайтесь десь кухні, не смішіть народ своєю залізною логікою.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не фантастика, після того, як ті двоє привернули увагу, москалі вже через своїх корегувальників вдарили по полігону.

І не ганьбіть владу Зеленського, котра заборонила фоткатися на подібних об`єктах, чи ето другоє?

11. MayorMayor

Буля, вам ще не набридло демонструвати "урбі ет орбі" свою дурість?Площа Яворівського полігону - 36153 гектари, що складає 24% від усієї площі Яворівського району. І тут так співпало- декілька москальських ракет точно влучили у місце, з якого зелупоголові знімали та викладали фоточки. Цеж так зорі зійшлися, так, що з цих тисяч гектарів кацапи цілили у один?

12. Silver bullet

За граматичні помилки вище пробачайте - то я в машині на телефоні набирала, в сонцезахисних окулярах, а час пройшов - не виправиш). Тепер я приїхала, і можу продовжити.
    Так я про що? Всю булочку геть, а негативний ізюм порохоботи завжди наковиряють. Довести факти не можуть, але не переймаються: прокукурікали, а там хоч не світай. Вкидають, що доброго ця влада нічого не зробила, і не робить, а ще була корупція з яйцями - їми торгували по 17.:))) То, що ніхто не торгував і не купляв - то їм начхати.
    Це люди чи глупі, чи заангажовані, чи ольгінці, що примазуються до порохоботів, але на всі їхні висери - наплювати і розтерти. От просто на все! А чому?
    Тому що вони не знають, що таке подяка, що таке бути патріотом, і що таке думати. Логіки нуль цілих хрін десятих.
    Працюють не зупиняючись тільки на те, щоб підірвати довіру до своєї же влади. Правда для когось не своєї, вкиди ті ж самі.

13. Silver bullet

Про Беню додам. Всі порошки того Беню вже і Америці віддали б(хоч США поки цього не требували), і чого б з ним тільки не зробили, спустили б шкуру...А як демократична влада нічого, крім затримання в СІЗО і позбавлення громадянства не зробила, то Моськи давай їй не довіряти та лаяти...Хочу нагадати Моськаммайорам, що демократія - це не віра, а процедура. Якщо процедурні кроки вичерпано, то рішення остаточне. Або треба відмінити процедуру авторитарними засобами. Тобто змінити суттєво Конституцію.
    Вже деякі діячи тим більш порохоботи починають підкопи, щоб здійснились вибори, бо підходить 2024 рік. Але хто голосуватиме?? Одни поїхали на Захід, інших вивезли на схід, хто в окупації, хто в окопах, 5 млрд (останні) коштували, але вибори давай. Отут і відкривається лицемірне мурло порохобота. Дивимся уважно.

14. Arkadii

Arkadii Дуже важливый великоросс Аркадий Исаакович

Вот это у вас разборки внутри страны.о_О:)))Мы об этом даже не в курсе. Вам дай оружие, так вы друг против друга пойдете. Нам ничего делать не надо.:mocking:

15. А звідки взятись позитиву якщо про війну мовчок, на є ломараіоні тільки віслюк і слуги урода.
    Звідки може взятись позитив.

16. Пані, ви також дурепа як і всі зелені.
    Зайдіть на сайт піздюка і найдіть той указ про призупинення громадянства.
    Його немає.
    Вас насцяли в очі, але для вас то божа роса.
    Щоб легше шукати - указ 502/2022 року

17. MayorMayor

Яйця не продавали. Купували. Що доведено аудітом. Чи ви пропонуєте мені вірити вам, а не державній установі?

18. MayorMayor

Так ця влада Бєню громадянства лишила?Бо суд встановив, що Бєня таки громадянин України. І виходить, що якщо суддя бреше, то ВАКС повинна сказати своє слова. А ВАКС мовчить. Що таке?

19. MayorMayor

А ось це щодо Бєні вже добре. Реальний закид, а не той цирк з конями, що був спочатку:

НАБУ зі Штатів повернулось.
    Коломойському повідомлено про підозру у заволодінні 9,2 млрд грн "ПриватБанку", - НАБУ.

20. Silver bullet

Де ви взяли виводи аудіту. Пруф буде, бо я вам не вірю?
    По тому скандалу: ні одна копійка по контракту не була витрачена. Хто "купив" яйця без грошей?

Останнє редагування: 7 вер 2023
а де твій аватар? :)