Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

2. Варта читання стаття про Парламент та Уряд.
    Вибори провести неможливо, але треба щось міняти, щоб зняти негатив.
    Можна замінити уряд, але нема на кого. Ніхто не хоче.
    Можна було би сформувати професійний (технократичний) уряд, але він потребує розв'язаних рук, а хто ж йому дасть. Можна пообіцяти розв'язані руки, але хто ж повірить.

https://www.pravda.com.ua/articles/2023/08/17/7415872/

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вова, не зупиняйся, дави цих лохів до упора!:crazy::tongue:

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

5. FB_IMG_1692410169890.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. - ви хто?
    - я волонтер!
    - а це хто?
    - а це мій арт-директор!
    - а це?
    - а це мій СММник.
    - а це?
    - це мій копірайтер.
    - а це?
    - це мій дизайнер.
    - а оце хто?
    - а це мій відеограф.
    ...
    -а це хто?
    -а це наша штатна пармедикиня, постійно щойно з передка на пять мінут буквально!
    -а це хто?
    -а це наш штатний триперний злодій, його будемо зливати замість всіх, якшо шо.
    - а всі разом ви хто?
    - а всі разом ми - благодійний фонд!

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. Найгучніші корупційні скандали минулої влади не можуть зрівнятися за рівнем безсоромності з електроенергією Шурми.
    А ігнорування цього скандалу Зеленським-Єрмаком - це вже рівень класика жанру, Віктора Федоровича Януковича.
    Браво, безмізкі зеленофіли! Вам вдалося неможливе

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Резніков пообіцяв звільнитися, якщо закупівля літніх курток замість зимових підтвердиться, - Бабель

На тлі звинувачень у нібито закупівлі та постачанні літніх курток замість зимових міністр оборони запропонував парі: якщо виявиться, що його відомство справді поставило не той одяг, то він подає у відставку.

"Якщо ж виявиться, що були поставлені 180 тисяч зимових курток, а не літніх, то народна депутатка Анастасія Радіна має скласти мандат, а журналіст «Української правди» Михайло Ткач - піти з видання і на 3 роки припинити займатися журналістикою. Арбітрами в цьому парі Олексій Резніков запрошує Комітет з депутатської етики ВРУ і Комісію журналістської етики, а спостерігачами - редакції авторитетних українських видань", - йдеться у повідомленні видання.

@censor_net| Ми у Facebook та Twitter

10. MayorMayor

Яке в біса парі? Якщо Рєзніков хоче захистити свою репутацію- гоу ту суд. Але Рєзніков сциться судитися Тому це дешеве шоу. І якщо факти з куртками підтвердяться, то Рєзніков не у відставку, а на зону повинен йти. Років на десять

11. Gyppsy

"Слуга народу" Радіна прийняла парі Резнікова щодо закупівель "зимових" курток, але скоригувала умови

Голова комітету ВР з питань антикорупційної політики зробила міністру зустрічну пропозицію: до 9 ранку 28 серпня спростувати, що:
    1) Міноборони без тендеру купило куртки у "турецької" фірми-посередника, одним із власників якої на момент договору з Міноборони був племінник нардепа з оборонного комітету Касая;
    2) Міноборони сплатило за куртки утричі дорожче, ніж це вказано в документі з турецької сторони, з яким вантаж виїхав із Туреччини і проїхав інші митниці аж до кордону України.

"Якщо не спростуєте - Ви йдете у відставку. Спростуєте - я складу мандат", - запропонувала Радіна.

@censor_net| Ми у Facebook та Twitter

12. Рівень трагікомічності того, в перетворилася воююча Україна під "керівництвом" Зеленського виходить за будь-які межі здорового глузду. Особливо у порівнянні з тим, як має бути.

Великобританія: змі дізнаються що депутат парламенту з партії прем'єра приставав (з точки зору сексуальної поведінки) до якихось тіпів, а прем'єр знав і нічого не зробив - це причина для відставки прем'єра.

Україна: міністр оборони, учасник вже десятого корупційного скандалу, в рамках яких під час війни вкрадено мільярди доларів, пропонує парі щодо фактів чергового злодійства в міністерстві оборони.
    Якщо міністр програє парі.
    Якщо доведено, що знову вкрадені мільйони доларів, то міністр подасть у відставку.

Подасть у відставку...
    То виявляється доведена причетність до злодійства в армії під час страшної війни в якій мова йде про існування держави і можливість геноциду нації, тепер карається просто відставкою. А сама відставка - це такий вид послуги, який звисока зробив міністр.

І це після не менших за масштабами скандалів. Міністр не хоче подати у відставку після того як Держаудитслужба ВЖЕ довела що яйця в кілограмах не продавались (як публічно стверджував міністр), а їх ціна дійсно була 17 гривень за одиницю і на ОДНОМУ договорі було наварено більше 4 мільярдів гривень.

Ну ні, у відставку подасть, може, колись, якщо, напевне, ймовірно.
    У відставку.
    В ситуації коли такі дії караються зовсім інакше

13. MayorMayor

Для вкраїнчиків, які "хочпосміємося", підійде.

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

:popcorm1: Отже, дискусія розвивається в стилі радянського "Перця":
    Розмова двох голів колгоспів
    - Скільки центнерів буряків на гектар зібрав ваш колгосп?
    - А у вашому клубі стільці поломані.

Резніков говорить про літні-зимові куртки,
    а Радіна - про трьохкратне завищення цін на куртки.
    І те, і інше легко перевірити і підтвердити чи спростувати. @Gyppsy, тримайте нас у курсі, бо я зараз якось не дуже слідкую за унутрєнньою політикою. Мені здається, що як крали завжди, так і зараз крадуть. Особливо, коли вся увага населення прикута до Бахмута.

15. Gyppsy

Я також не дуже слідкую за унутрєнньою політикою. Це все цензор.нет підкидає

16. MayorMayor

Отакої!Мєдвєдо, ви після виборів сраку собі на Юніон Джек рвали, доказуючи мені, що "нова влада-не бариги, красти не будуть".А тепер про що заговорили?І хто це гівно привів до влади, часом не ви, та такі як ви, вкраїнчики?
    Ну і друге питання- вам не здається, що Бахмут як прикриття злодійства зеко-манди це вже занадто?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. MayorMayor

Зелупа з кодлою вирішив красти, як не в себе. Вони хочуть збігти, або злити Україну Єблівушкє?

Розкрадання на сотні мільйонів? На Шурму та його оточення подали заяву про злочин в НАБУ, - ЗМІ

https://focus.ua/uk/ukraine/588339-...ochennya-podali-zayavu-pro-zlochin-v-nabu-zmi

19. MayorMayor

Перший заступник голови парламентського комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, нардеп Олексій Кучеренко офіційно звернувся до НАБУ з вимогою розслідувати можливу злочинну діяльність заступника голови Офісу президента Ростислава Шурмі і його оточення, передає "Телеграф".

"Мені як народному депутату стали відомі факти і обставини, що переконливо свідчать про ознаки вчинення корупційних кримінальних правопорушень проти народу України, а саме розкрадання сотень мільйонів гривень державних коштів в умовах воєнного стану. На початку серпня 2023 року у ЗМІ, соціальних мережах та особисто народними депутатами України, була поширена інформація про те, що за січень-травень 2023 року з боку ДП "Гарантований покупець" була здійснена оплата у розмірі 367 млн грн за електричну енергію станціям ВДЕ (що працюють на відновлювальних джерелах енергії), які знаходяться на тимчасово окупованих територіях, при тому що такі електростанції не були синхронізовані з ОЕС (об’єднаною енергетичною системою) України", — говориться в тексті депутатського запиту на ім'я директора НАБУ Семена Кривоноса.

20. MayorMayor

За інформацією журналістів, нардеп аргументував, що через повномасштабну військову агресією рф, частина об’єктів електроенергетики України, які здійснюють виробництво електроенергії з альтернативних джерел, опинились на окупованих територіях або територіях, на яких ведуться бойові дії. Внаслідок цього вироблена ними електроенергія не йшла в контрольовану Україною електромережу, а відтак ДП "Гарпок" не мало змоги продавати вироблену вказаними електростанціями е/е, аби хоча б частково компенсувати витрати на неї. Водночас зазначені об’єкти електроенергетики продовжували і продовжують подавати дані щодо відпуску електричної енергії адміністратору комерційного обліку, без належної верифікації їх роботи у синхронному з ОЕС України режимі.

В матеріалі стверджується, що Кучеренко також пояснив, що ДП "Гарпок" прокоментував ситуацію, зазначивши, що гарантований покупець зобов’язаний проводити розрахунки з суб’єктами ВДЕ лише на підставі сертифікованих даних наданих НЕК "Укренерго".

а де твій аватар? :)