Кабінет Міністрів часів "Команди Зе!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А, понял.Не иначе, как по "справочнику Стеля".

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А нікому не приходило в голову, що той же перепис 2001 ніби на 100% точний міг бути і не точним, кількість збільшена до виборів мати "мертві душі".

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Звісно, це і адмінресурс.

4. Lanktocha

І далі згадування Порошенка.
    Та ні я, ні багато дописувачів не обирали, ні цю схему, ні Зеленського, принаймні більшість.

5. Та ні. Це не згадування Порошенка. Це вам нагадування як ви з піною урота зходили на гівно тут, звинувачуючи попередню владу. І фіксацію того факту, як ви позасовували своі язикив сраку, коли те саме робить команда віслюка, але зради тепер немає. Тепер це не в інтересах бариг-олігархів, а в інтересах простого нароту. Купляємо по 166$, а простому наріту продаємо по зоо з гачком.

6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

000aвx7к1а2aв3dа2a3вк2s3p14е45g3кг5кf235y34t43664d433t2в3.jpg

7. Lanktocha

Далі спроба розвести срач?
    Мене на влаштовує і не ідеал для мене, ні один із кандидатів ІІ туру. Як я говорив не раз, будь хоч 100% підтримка Порошенка від Львівщини - його від поразки це не врятує. Не помилився. Але далі хтось винен.

8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ой,Ланктошко,шось пан блудить,
    я ж кажу:- Не то ще буде!,
    коли пить зелений чай...
    І що буде? Та Китай!:crazy:

upload_2020-1-29_14-16-46.png
    000aвx7к1а2aв3dа2a3вк2s3p14е45g3кг5к.jpg

Останнє редагування: 29 січ 2020
  9. Lanktocha

Є такий літературний жанр "голосіння", правда письменники таке використовували при описі похоронів та інших трагічних подій. А щодо виборів... не тягне Хомчин на Нобелівську Премію у галузі літератури.

10. Good man

Good man Обычный человек

Обрадую тебя, иной раз ты верный претендент на премию Дарвина.

11. Ми подолаємо кумівство, - зеленський
    Корупції в Україні немає, - гончарук

не насосала, а заработала

ТРК Аверс
    Новий скандал в уряді. Міністр освіти Ганна Новосад могла отримати свою посаду через колишні романтичні стосунки з Прем’єр-міністром України Олексієм Гончаруком. Вперше інформація про те, що міністерка і прем’єр свого часу зустрічалися з’явилася на телеграм-каналі «Темного лицаря». В підтвердження інформації на каналі опублікували і спільні фото Ганни Новосад і Олексія Гончарука зроблені ще до того як вони стали працювати в уряді.

12. Lanktocha

Тільки закулісні таємниці мали чи не всі уряди, теперішній не вийняток.

13. MayorMayor

То есть, нынешние- это те же "барыги", "торговцы на крови", и прочая, и прочая, и прочая?

14. Lanktocha

Як говорить Кисельофф "Не все так однозначно", я і не сподввся, що уряд за Зеленського буде кардинально іншим, напевно його учасниками стануть якісь гуманоїди з Марса.

15. MayorMayor

То есть, вы выбрали заведомое говно, и теперь его защищаете.

а де твій аватар? :)